Gran Bahia Principe Club Premier Afbeelding Gran Bahia Principe Club Premier
Gran Bahia Principe Club Premier *****
Bestemming: Oostkust - Punta Cana

Gran Bahia Principe Club Premier

*****

Het gedeelte van het totale complex van Gran Bahia Principe Bavaro ligt in het binnenland te midden van een palm landschap. Een kleine mini-trein rijdt elke 10 minuten tot ongeveer 800 meter van de Caribische strand.

Hotel o.b.v. Volgens programma



Plaats Dominicaanse Republiek, Punta Cana, Punta Cana

Ligging Het gedeelte van het totale complex van Gran Bahia Principe Bavaro ligt in het binnenland te midden van een palm landschap. Een kleine mini-trein rijdt elke 10 minuten tot ongeveer 800 meter van de Caribische strand.

Faciliteiten Uitgestrekte, toegepast in Victoriaanse stijl resort met een Caribische sfeer. In het mooie terrein, 2 zwembaden met zonneterrassen (stoelen en parasols incl.), Swim-up bar en het zwembad / snackbar. De faciliteiten van het gehele resort (met uitzondering van het restaurant, het luxe assortiment en 2 andere club gebieden) kunnen worden gebruikt. Receptie, WLAN in de lobby (1 uur. Per dag incl.), Buffet restaurant, a la carte restaurant en een bar in de lobby. Het belangrijkste gebied van het resort biedt ook een grote open lobby met een receptie, Wi-Fi, een buffetrestaurant en 8 a la carte restaurants, diverse bars en winkels. Dominik. Cat. 5 Sterren. 1.248 kamers (waarvan 504 in het veld Turquesa).

Verzroging All-inclusive: ontbijt, lunch en diner in de vorm van een buffer. Opnieuw te kiezen. Diner (erf reserveren.) In een van de a la carte restaurants mogelijk. Lokale alcoholische en niet-alcoholische dranken en een selectie van internationale. Drankjes tot 23:00 uur (in de discotheek tot 02:00 uur). Hapjes rond de klok.

Sport en fitness Aerobics, kajakken, zeilen, snorkelen, tennis (verlicht GEG. Born), waterpolo en windsurfen inbegrepen.

Kamers Comfortabele junior suites met airconditioning en een ventilator aan het plafond, een zithoek, een slaapbank, een koffiezetapparaat, een minibar, kluis (tegen betaling), satelliet-tv, internet (tegen betaling), telefoon, badkamer met jacuzzi en douche, apart toilet, haardroger, balkon of terras , ook voor eenmalig gebruik. De Familie Junior Suite en bovendien een welkomstpakket met snoep, drankjes uit de minibar in het bijzonder voor kinderen, badjassen en slippers, evenals kleine geschenken voor kinderen. The Family master suites bestaan ??uit 2 junior suites met een tussendeur met overigens identieke eigenschappen als de Family Junior Suites.



Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


Inclusief
  • Retourvluchten volgens programma
  • Luchthavenbelasting
  • Aantal overnachtingen naar keuze
  • Verzorging naar aanleiding van programma


Exclusief
  • Calamiteitenfonds, eenmalig 2,50,-
  • Evt. reis- en/of annuleringsverzekering
  • Persoonlijke uitgaven en entreegelden
  • Ruimbagage (afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij)
  • Lokale belastingen (bijv. toeristenbelasting)
  • Reserveringskosten, eenmalig 28,-


Overige Informatie
U neemt geheel vrijblijvend een optie op de reis naar uw keuze.
Na ontvangst van uw aanvraag, sturen wij u een overzicht toe, waarin u alle details van de reis, waaronder de vluchtgegevens kunt teruglezen.
Na uw akkoord zullen wij de reis pas definitief voor u vastleggen.
Als u nu een optie neemt betaalt u geen reserveringskosten.

We proberen de beschikbaarheid zoveel mogelijk up-to-date te houden, maar het kan soms voorkomen dat uw gewenste vertrekdatum niet meer beschikbaar is. In dit geval zullen we in overleg met u een passend alternatief zoeken.

Gran Bahia Principe Club Premier 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail





Volg ons op socialmedia

Youtube Facebook Instagram

© Copyright 2008-2024  vakantiestunt.nl
v6.20210203