Majestic Colonial Afbeelding Majestic Colonial
Majestic Colonial
Bestemming: Oostkust - Punta Cana

Majestic Colonial


Het majestueuze Majestic Colonial is een ruim opgezet en stijlvol resort. Een van de vele troeven is het prachtig aangelegde zwembad, dat een van de grootste op het eiland is. Het fraaie, brede droomstrand zal een magische uitwerking op u hebben.

Hotel o.b.v. Volgens programma



Het majestueuze Majestic Colonial is een ruim opgezet en stijlvol resort. Een van de vele troeven is het prachtig aangelegde zwembad, dat een van de grootste op het eiland is. Het fraaie, brede droomstrand zal een magische uitwerking op u hebben.

Algemene informatie over Hotel Majestic Colonial Punta Cana Hotel, Officiele classificatie 4.5 sterren, Onze classificatie 4.5 sterren en ligging: direct aan strand

Overzicht Het majestueuze Majestic Colonial is een ruim opgezet en stijlvol resort. Een van de vele troeven is het prachtig aangelegde zwembad, dat een van de grootste op het eiland is. Het fraaie, brede droomstrand zal een magische uitwerking op u hebben.

Unique Selling Points Ruim opgezet en stijlvol hotel, Colonial Club (adults-only), Groot,speels aangelegd zwembad, 24 uur Ultra All Inclusive, Riante juniorsuite met jacuzzi en WiFi tegen betaling

Faciliteiten van Hotel Majestic Colonial Punta Cana Receptie: VISA, EuroCard/MasterCard, Diners, EC en Maestro worden geaccepteerd en kluisjes, winkel(s), wasservice, lounge(s) en internetfaciliteiten

Zwembad 1 buitenzwembad (), 1 buitenzwembad voor kinderen, zonneterras, ligbedden, parasols en handdoekenservice

Eten en drinken Er zijn 6 restaurants (Le Gourmet (specialiteiten Internationaal), Matsuri (specialiteiten Aziatisch), Rodeo Grill (specialiteiten steakhouse), Supreme (specialiteiten buffet), Taino (specialiteiten Caribisch) en Tres Carabelas (specialiteiten seafood)), Er zijn 11 bars, 1 snackbar(s) en Roomservice (08.00-23.00)

Sport en entertainment sporten: tennis, tafeltennis, volleybal, voetbal, basketbal en darten, watersporten: kanoen, fitness, aerobicslessen, Duikfaciliteiten, entertainment overdag en entertainment s avonds

Wellness faciliteiten in Hotel Majestic Colonial Punta Cana massage en spa/thalasso faciliteit, sauna (tegen betaling) en schoonheidssalon

Kinderen kinderclub: Pioneer Club en kinderbad met waterglijbanen (Pioneer Club en kinderbad met waterglijbanen) en babyfaciliteiten: babysit service beschikbaar (tegen betaling)

All Inclusive ontbijt, frisdranken, koffie en thee, locale alcoholische dranken, bier, geimporteerde alcoholische dranken, alcoholische cocktails, minibar (bijvulling 7 per week), drankjes in de disco, aerobics, lunch, fitness, biljart, tafeltennis, tafelvoetbal, tennis (met baanverlichting), diner buffet, volleybal, basketbal, kanoen, waterfietsen, windsurfen, catamaran, diner a la carte, snorkeluitrusting, entertainment overdag, shows in de avond, snacks, danslessen, disco en middernacht snack

Goed om te weten over Hotel Majestic Colonial Punta Cana min. leeftijd 12jr. in a la carte restaurant Le Gourmet. Het nieuwe Colonial Club gedeelte (min. leeftijd 18 jaar) biedt vele exclusieve extras, o.a. toegang tot VIP-lounge (gratis internet, bibliotheek, hors doevres en conciergeservice), twee zwembaden, twee bars, apart gedeelte op het strand met Bali strandbedden, selectie Premium drankjes, butlerservice, kussenmenu, fles champagne bij aankomst, late check-out)



Locatie


Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


Inclusief
  • Retourvluchten volgens programma
  • Luchthavenbelasting
  • Aantal overnachtingen naar keuze
  • Verzorging naar aanleiding van programma


Exclusief
  • Calamiteitenfonds, eenmalig 2,50,-
  • Evt. reis- en/of annuleringsverzekering
  • Persoonlijke uitgaven en entreegelden
  • Ruimbagage (afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij)
  • Lokale belastingen (bijv. toeristenbelasting)
  • Reserveringskosten, eenmalig 28,-


Overige Informatie
U neemt geheel vrijblijvend een optie op de reis naar uw keuze.
Na ontvangst van uw aanvraag, sturen wij u een overzicht toe, waarin u alle details van de reis, waaronder de vluchtgegevens kunt teruglezen.
Na uw akkoord zullen wij de reis pas definitief voor u vastleggen.
Als u nu een optie neemt betaalt u geen reserveringskosten.

We proberen de beschikbaarheid zoveel mogelijk up-to-date te houden, maar het kan soms voorkomen dat uw gewenste vertrekdatum niet meer beschikbaar is. In dit geval zullen we in overleg met u een passend alternatief zoeken.

Majestic Colonial 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail





Volg ons op socialmedia

Youtube Facebook Instagram

© Copyright 2008-2024  vakantiestunt.nl
v6.20210203