Hotel Dreams Punta Cana Afbeelding Hotel Dreams Punta Cana
Hotel Dreams Punta Cana *****
Bestemming: Punta Cana - Punta Cana

Hotel Dreams Punta Cana

*****

Dreams Punta Cana is een schitterend 5-sterren resort gelegen aan het mooie brede strand van Uvero Alto. Hier bedoelen ze met all inclusive ook daadwerkelijk dat alles inclusief is; o.a. ongelimiteerd internationale alcoholische dranken, geen reserveringen nodig voor de a la carte restaurants en 24uur roomservice. Dreams Punta Cana is een resort met eye for detail, niet alleen in de inrichting en faciliteiten...

Hotel o.b.v. All Inclusive



Dreams Punta Cana

Is een schitterend 5-sterren resort gelegen aan het mooie brede strand van Uvero Alto. Hier bedoelen ze met all inclusive ook daadwerkelijk dat alles inclusief is; o.a. ongelimiteerd internationale alcoholische dranken, geen reserveringen nodig voor de a la carte restaurants en 24uur roomservice. Dreams Punta Cana is een resort met eye for detail, niet alleen in de inrichting en faciliteiten maar zeker ook in de service.

Het enorme lagoon zwembad met aparte kindergedeeltes zorgen ervoor dat u in alle rust aan het zwembad kan liggen en genieten van bijvoorbeeld een fruit-kebab, fruit op een stokje speciaal voor u samengesteld. De mooie gerenoveerde kamers hebben een frisse uitstraling en op uw balkon of terras kunt u relaxen in uw hangmat.

U kunt uitgebreid gebruik maken van de 7 toprestaurants van Dreams Punta Cana. Er worden diverse specialiteiten als Aziatisch, Italiaans, Mexicaans en Frans aangeboden. Sluit de avond af met een gezellige avond in een van de 10 bars.

Ook voor kinderen is er op dit resort van alles te beleven. Er is een 'Explorer's kidsclub' (3 t/m 12 jaar) waar kinderen professionele begeleiding krijgen en waar ouders zelfs een mobiel meekrijgen, 'Core Zone teens club' (13 t/m 17 jaar), apart kinderbad, grote speeltuin, vele sport activiteiten.

Dreams Punta Cana ligt direct aan het mooie brede strand van Uverto Alto, het rustige deel van Punta Cana.

Ligging & Omgeving

Dreams Punta Cana ligt aan het mooie brede strand van Uvero Alto, het rustige deel van Punta Cana.

Faciliteiten

Ruime lobby met receptie, winkeltjes, internetruimte, tegen betaling draadloos internet, 10 bars (o.a. lobbybar, swim-up bar, sportsbar), 6 restaurants waaronder 5 a la carte restaurants (Aziatisch restaurant Himitsu, Italiaans Portofino, seafood restaurant Oceana, Seaside Grill restaurant, Mexicaans restaurant EL Patio en internationaal buffetrestaurant World Cafe), 24 uur roomservice, theater en casino. Groot lagoon zwembad gelegen door het hele resort met apart kinderbad, zonneterras en strand met ligbedden, parasosl en badhanddoekservice.

Kamers

Deluxekamer tuinzicht: Mooie kamers met een frisse uitstraling ingericht met airco, tv, dvd-speler, minibar, koffie- en theefaciliteiten, strijkfaciliteiten en kluisje. Badkamer met bad of douche, fohn, badjassen en badslippers. Balkon of terras met hangmat en uitzicht op de tuin. (A1A/A2A/A3A)

Voordeelkamer: Als deluxekamer, echter met aantrekkelijke prijzen. (A2S/A3S)

Deluxekamer zwembadzicht: Als deluxekamer tuinzicht, echter op de begane grond met terras en direct toegang tot het zwembad. (A2D)

Verzorging:

Ultra all inclusive.

All inclusive

ontbijt, lunch en diner in buffetvorm diner a la carte (ongelimiteerd en zonder reservering) lokale drankjes 24 uur per dag lokale en een selectie van internationale alcoholische drankjes snacks 24 uur per dag afternoon tea roomservice 24 uur per dag

Overige informatie

Sport & Ontspanning: Fitness, yoga, fietsen, volleybal, tennis, boogschieten, snorkelen, windsurfen, kajakken, lessen in cocktails maken, dansen, koken en Spaanse taallessen.Tegen betaling o.a. golfen, paardrijden en duiken. Dagelijks voor jong en oud vele activiteiten en entertainment zoals o.a. shows in het theater en movie on the beach. Spa met tegen betaling een beautysalon, sauna, stoombad, diverse behandelingen, therapieen en massages (ook voor kinderen).

Kinderen: Explorers kidsclub voor kinderen van 3 t/m 12 jaar. Hier krijgen de kinderen zeer professionele begeleiding met vele activiteiten en ouders krijgen een mobiele telefoon mee. Core Zone teens club voor tieners van 13 t/m 17 jaar. Apart kinderbad, grote speeltuin, veel sport en spellen en dagelijks activiteiten waaronder o.a. kamperen op het strand, pony rijden en movie on the beach.



Locatie


Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


Inclusief
  • Retourvluchten volgens programma
  • Luchthavenbelasting
  • Aantal overnachtingen naar keuze
  • Verzorging naar aanleiding van programma


Exclusief
  • Calamiteitenfonds, eenmalig 2,50,-
  • Evt. reis- en/of annuleringsverzekering
  • Persoonlijke uitgaven en entreegelden
  • Ruimbagage (afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij)
  • Lokale belastingen (bijv. toeristenbelasting)
  • Reserveringskosten, eenmalig 28,-


Overige Informatie
U neemt geheel vrijblijvend een optie op de reis naar uw keuze.
Na ontvangst van uw aanvraag, sturen wij u een overzicht toe, waarin u alle details van de reis, waaronder de vluchtgegevens kunt teruglezen.
Na uw akkoord zullen wij de reis pas definitief voor u vastleggen.
Als u nu een optie neemt betaalt u geen reserveringskosten.

We proberen de beschikbaarheid zoveel mogelijk up-to-date te houden, maar het kan soms voorkomen dat uw gewenste vertrekdatum niet meer beschikbaar is. In dit geval zullen we in overleg met u een passend alternatief zoeken.

Hotel Dreams Punta Cana 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail





Volg ons op socialmedia

Youtube Facebook Instagram

© Copyright 2008-2024  vakantiestunt.nl
v6.20210203