InterCity Afbeelding InterCity
InterCity
Bestemming: BEIEREN - MUNCHEN

InterCity


Dit hotel InterCity in Munchen Duitsland van de betere middenklasse werd in 2003 gerenoveerd en heeft een hoofdgebouw met 5 verdiepingen. In totaal zijn er 198 kamers, waarvan 99 eenpersoons-, 95 tweepersoonskamers en 4 suites. In het van airconditioning voorziene gebouw is er een ontvangsthal met 24-uursreceptie, een hotelkluis, een garderobe, een wisselkantoor en een lift.

Hotel o.b.v. Volgens programma



Dit hotel InterCity in Munchen Duitsland van de betere middenklasse werd in 2003 gerenoveerd en heeft een hoofdgebouw met 5 verdiepingen. In totaal zijn er 198 kamers, waarvan 99 eenpersoons-, 95 tweepersoonskamers en 4 suites. In het van airconditioning voorziene gebouw is er een ontvangsthal met 24-uursreceptie, een hotelkluis, een garderobe, een wisselkantoor en een lift. Het hotel heeft voor haar gasten een bar en een van airconditioning voorzien restaurant (kinderstoeltjes aanwezig). Verder is er een conferentieruimte en een openbare internetterminal met WLAN. Autos kunnen tegen betaling op de eigen parkeerplaats of in de parkeergarage van het hotel worden gestald. Room- en wasservice (tegen betaling), geluidsgeisoleerde ramen, kamers voor gehandicapten (op verzoek te boeken) en niet-roken etages completeren het aanbod.

Ligging

Dit attractieve conferentiehotel van de betere middenklasse ligt direct bij het centraal station, in het stadscentrum van Munchen. Alle openbare vervoersmiddelen, evenals discotheken, bars, restaurants en mogelijkheden om te winkelen liggen direct voor het gebouw. Naar het terrein van het Oktoberfeest, de Marienplatz, de Karlsplatz/Stachus en het Duitse Theater is het slechts ca. 5 minuten. De dichtstbijzijnde luchthaven ligt op slechts ca. 40 km afstand van het hotel.

Faciliteiten

Dit hotel van de betere middenklasse werd in 2003 gerenoveerd en heeft een hoofdgebouw met 5 verdiepingen. In totaal zijn er 198 kamers, waarvan 99 eenpersoons-, 95 tweepersoonskamers en 4 suites. In het van airconditioning voorziene gebouw is er een ontvangsthal met 24-uursreceptie, een hotelkluis, een garderobe, een wisselkantoor en een lift. Het hotel heeft voor haar gasten een bar en een van airconditioning voorzien restaurant (kinderstoeltjes aanwezig). Verder is er een conferentieruimte en een openbare internetterminal met WLAN. Autos kunnen tegen betaling op de eigen parkeerplaats of in de parkeergarage van het hotel worden gestald. Room- en wasservice (tegen betaling), geluidsgeisoleerde ramen, kamers voor gehandicapten (op verzoek te boeken) en niet-roken etages completeren het aanbod.

Bars en restaurants

s Ochtends wordt u een ontbijt aangeboden. U kunt het ontbijt zelf aan een buffet samenstellen. De lunch en het avondeten kunnen a la carte worden gekozen.

Extra informatie

Bijzonderheden

Uw kamerkaart kunt u in het openbaar vervoer als vervoerskaartje gebruiken. De volgende creditcards worden als betaalmiddel geaccepteerd: American Express, Visa Card, MasterCard, Diners Club en JCB.

De comfortabel ingerichte kamers beschikken over een badkamer met douche, wc, ligbad en haardroger, telefoon, satelliet-/kabeltelevisie, internettoegang, airconditioning (individueel regelbaar), tweepersoonsbed, kingsize bed, minibar, huurkluis en zithoekje. Alle kamers zijn voorzien van vloerbedekking.

Type A2A: A2A



Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


Inclusief
  • Retourvluchten volgens programma
  • Luchthavenbelasting
  • Aantal overnachtingen naar keuze
  • Verzorging naar aanleiding van programma


Exclusief
  • Calamiteitenfonds, eenmalig 2,50,-
  • Evt. reis- en/of annuleringsverzekering
  • Persoonlijke uitgaven en entreegelden
  • Ruimbagage (afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij)
  • Lokale belastingen (bijv. toeristenbelasting)
  • Reserveringskosten, eenmalig 28,-


Overige Informatie
U neemt geheel vrijblijvend een optie op de reis naar uw keuze.
Na ontvangst van uw aanvraag, sturen wij u een overzicht toe, waarin u alle details van de reis, waaronder de vluchtgegevens kunt teruglezen.
Na uw akkoord zullen wij de reis pas definitief voor u vastleggen.
Als u nu een optie neemt betaalt u geen reserveringskosten.

We proberen de beschikbaarheid zoveel mogelijk up-to-date te houden, maar het kan soms voorkomen dat uw gewenste vertrekdatum niet meer beschikbaar is. In dit geval zullen we in overleg met u een passend alternatief zoeken.

InterCity 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail





Volg ons op socialmedia

Youtube Facebook Instagram

© Copyright 2008-2024  vakantiestunt.nl
v6.20210203