Nhow Berlin Afbeelding Nhow Berlin
Nhow Berlin
Bestemming: Berlijn - Berlijn

Nhow Berlin


Dit is een lifestyle hotel Nhow Berlin in Berlijn Duitsland, een unieke gelegenheid in Europa. Het vertegenwoordigt een nieuwe generatie hotels: onconventioneel, het leven omhelzend en lokaal gericht.

Hotel o.b.v. Volgens programma



Dit is een lifestyle hotel Nhow Berlin in Berlijn Duitsland, een unieke gelegenheid in Europa. Het vertegenwoordigt een nieuwe generatie hotels: onconventioneel, het leven omhelzend en lokaal gericht. Het vormt een thuisbasis in de wereld. Het hotel draait volledig om muziek en design en is het enige hotel in Europa met 2 professionele muziekstudios. Het hotel is in 2010 gebouwd en beschikt over in totaal 304 kamers, verdeeld over 10 verdiepingen. Dit van airconditioning voorziene hotel biedt zijn gasten een ontvangsthal, een 24 uur per dag geopende receptie en uitcheckservice, een hotelkluis, een wisselkantoor, een lift naar de kamers en een bar en een restaurant. Conferentiefaciliteiten zijn ook beschikbaar. Het hotel bied draadloze internettoegang en ook was- en roomservice (beide tegen betaling).

Ligging

Ligging

Dit is het eerste muziekhotel in Europa. Het is gelegen in het hart van Berlijn. Het hotel ligt midden in de trendy wijk Friedrichshain/Kreuzberg. Verschillende bars en clubs en de eigentijdse kunst- en modescene zijn in de directe omgeving te vinden. Het stadscentrum van Berlijn ligt op ongeveer 3,3 km afstand. Aansluitingen op het openbaar vervoer zijn op ongeveer 8 minuten wandelen van het hotel te vinden. Het dichtstbijzijnde busstation ligt op ongeveer 1,4 km afstand. Alexanderplatz en de Televisietoren liggen op ongeveer 3,3 km afstand, het is circa 4,3 km naar de Friedrichstrasse en de Reichstag ligt op ongeveer 5,3 km afstand. De beroemde Kurfurstendamm is op 9 km afstand. Het congrescentrum van Berlijn, de Messe ICC, ligt ongeveer 11 km van het hotel.

Faciliteiten

Faciliteiten gratis

Dit is een lifestyle hotel, een unieke gelegenheid in Europa. Het vertegenwoordigt een nieuwe generatie hotels: onconventioneel, het leven omhelzend en lokaal gericht. Het vormt een thuisbasis in de wereld. Het hotel draait volledig om muziek en design en is het enige hotel in Europa met 2 professionele muziekstudios. Het hotel is in 2010 gebouwd en beschikt over in totaal 304 kamers, verdeeld over 10 verdiepingen. Dit van airconditioning voorziene hotel biedt zijn gasten een ontvangsthal, een 24 uur per dag geopende receptie en uitcheckservice, een hotelkluis, een wisselkantoor, een lift naar de kamers en een bar en een restaurant. Conferentiefaciliteiten zijn ook beschikbaar. Het hotel bied draadloze internettoegang en ook was- en roomservice (beide tegen betaling).

Bars en restaurants

Dagelijks wordt een ontbijtbuffet aangeboden.

Sport en Ontspanning gratis

Het hotel beschikt over een sauna en een fitnessruimte.

Bijzonderheden

American Express, Diners Club, MasterCard en VISA worden in dit hotel als betaalmiddel geaccepteerd.

Alle kamers beschikken over een eigen badkamer met een douche, een bad en een haardroger. De kamers zijn voorzien van kingsize- of tweepersoonsbedden, een telefoon, satelliet-/kabeltelevisie, een radio, een stereo-installatie, internettoegang, een kluisje en een minibar. De mogelijkheid om koffie en thee te zetten en individueel regelbare airconditioning behoren in alle kamers tot de standaardvoorzieningen.

Type A2A: A2A Type A2B: DB Special Type A2K: SPECIAL Type A2M: MESSE Type A2S: LH - SPECIAL



Locatie


Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


Inclusief
  • Retourvluchten volgens programma
  • Luchthavenbelasting
  • Aantal overnachtingen naar keuze
  • Verzorging naar aanleiding van programma


Exclusief
  • Calamiteitenfonds, eenmalig 2,50,-
  • Evt. reis- en/of annuleringsverzekering
  • Persoonlijke uitgaven en entreegelden
  • Ruimbagage (afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij)
  • Lokale belastingen (bijv. toeristenbelasting)
  • Reserveringskosten, eenmalig 28,-


Overige Informatie
U neemt geheel vrijblijvend een optie op de reis naar uw keuze.
Na ontvangst van uw aanvraag, sturen wij u een overzicht toe, waarin u alle details van de reis, waaronder de vluchtgegevens kunt teruglezen.
Na uw akkoord zullen wij de reis pas definitief voor u vastleggen.
Als u nu een optie neemt betaalt u geen reserveringskosten.

We proberen de beschikbaarheid zoveel mogelijk up-to-date te houden, maar het kan soms voorkomen dat uw gewenste vertrekdatum niet meer beschikbaar is. In dit geval zullen we in overleg met u een passend alternatief zoeken.

Nhow Berlin 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail





Volg ons op socialmedia

Youtube Facebook Instagram

© Copyright 2008-2024  vakantiestunt.nl
v6.20210203