Sylter Hof Afbeelding Sylter Hof
Sylter Hof ***
Bestemming: Berlijn - Berlijn

Sylter Hof

***

Hotel Sylter Hof Berlin bevindt zich op een unieke locatie in hartje Berlijn. Het bevindt zich namelijk op enkele minuten lopen van het KaDeWe, perfect voor de liefhebbers van een dagje shoppen. Op 600 meter loopafstand vindt u metrostation Wittenbergplatz die u in enkele minuten op de Kurfurstendamm en het Potsdamer Platz brengt. Het hotel beschikt over een buffetrestaurant welke ontbijt en lunch serveert. Drink...

Hotel o.b.v. Logies



Hotel Sylter Hof Berlin bevindt zich op een unieke locatie in hartje Berlijn. Het bevindt zich namelijk op enkele minuten lopen van het KaDeWe, perfect voor de liefhebbers van een dagje shoppen. Op 600 meter loopafstand vindt u metrostation Wittenbergplatz die u in enkele minuten op de Kurfurstendamm en het Potsdamer Platz brengt. Het hotel beschikt over een buffetrestaurant welke ontbijt en lunch serveert. Drink 's avonds een lekker glas wijn in de bar van het hotel of ga voor de 'cocktail of the month'. Het hotel beschikt over verschillende kamertypen die van alle gemakken voorzien zijn. Kortom: een uitstekend verblijf voor uw City-Trip Berlijn!

Verzorging

logies

Goed om te weten

Wanneer je in juni een stedentrip naar Berlijn boekt, ontvang je per persoon een Berlin WelcomeCard voor 72 uur. Met deze kaart kun je in eigen tempo Berlijn ontdekken en geeft je ongelimiteerd toegang tot het openbaar vervoer (zone ABC) en hoge kortingen op meer dan 200 musea, tours, restaurants en andere attracties. Deze actie is alleen van toepassing op een door TUI Nederland georganiseerde City-Trip pakketreis. Let op: bij stap 2 in het boekingsproces dien je deze gratis excursie bij te boeken.

Niet Inbegrepen - Verplicht

Toeristenbelasting niet inbegrepen. Er geldt een toeslag van 5% over de kamerprijs. (ter plaatse te betalen)

Ligging

bushalte op ca. 150 m en metrostation Wittenbergplatz op ca. 600 m

Faciliteiten

gratis WiFi in openbare ruimte, receptie, gratis kluisjes bij receptie, bagageruimte, airconditioning en internethoek

Faciliteiten - Tegen betaling

WiFi op de kamer en roomservice

Overige informatie

officiele classificatie: 3 sterren, totaal aantal kamers/ appartementen: 172, gebouwd in 1966 en het hoofdgebouw heeft 5 verdiepingen en een lift

Restaurants/Bars

buffetrestaurant en bar

USPs

STAD VAN DE MAAND,: Berlin WelcomeCard, Perfecte ligging, Bushalte om de hoek, Op loopafstand van het KaDeWe, Dichtbij metrostation, Buffetrestaurant en gezellige bar en Behulpzaam personeel



Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


Inclusief
  • Retourvluchten volgens programma
  • Luchthavenbelasting
  • Aantal overnachtingen naar keuze
  • Verzorging naar aanleiding van programma


Exclusief
  • Calamiteitenfonds, eenmalig 2,50,-
  • Evt. reis- en/of annuleringsverzekering
  • Persoonlijke uitgaven en entreegelden
  • Ruimbagage (afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij)
  • Lokale belastingen (bijv. toeristenbelasting)
  • Reserveringskosten, eenmalig 28,-


Overige Informatie
U neemt geheel vrijblijvend een optie op de reis naar uw keuze.
Na ontvangst van uw aanvraag, sturen wij u een overzicht toe, waarin u alle details van de reis, waaronder de vluchtgegevens kunt teruglezen.
Na uw akkoord zullen wij de reis pas definitief voor u vastleggen.
Als u nu een optie neemt betaalt u geen reserveringskosten.

We proberen de beschikbaarheid zoveel mogelijk up-to-date te houden, maar het kan soms voorkomen dat uw gewenste vertrekdatum niet meer beschikbaar is. In dit geval zullen we in overleg met u een passend alternatief zoeken.

Sylter Hof 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail





Volg ons op socialmedia

Youtube Facebook Instagram

© Copyright 2008-2024  vakantiestunt.nl
v6.20210203