AO Hamburg Hauptbahnhof Afbeelding AO Hamburg Hauptbahnhof
AO Hamburg Hauptbahnhof
Bestemming: Hamburg - Hamburg

AO Hamburg Hauptbahnhof


AO Hamburg hotel heeft 53 kamers en is in juli 2007 geopend en biedt zijn gasten lichte een- en tweepersoonskamers. Het is ideaal voor zowel de zaken- als de vakantiereiziger. De lobby beschikt over een receptie die 24 uur per dag geopend is, een hotelkluis, een lift, een internethoek (tegen betaling) en een souvenirwinkel. Het hotel beschikt over een bar, een restaurant, evenals een fietsenverhuur en...

Hotel o.b.v. Volgens programma



AO Hamburg hotel heeft 53 kamers en is in juli 2007 geopend en biedt zijn gasten lichte een- en tweepersoonskamers. Het is ideaal voor zowel de zaken- als de vakantiereiziger. De lobby beschikt over een receptie die 24 uur per dag geopend is, een hotelkluis, een lift, een internethoek (tegen betaling) en een souvenirwinkel. Het hotel beschikt over een bar, een restaurant, evenals een fietsenverhuur en parkeergelegenheid (tegen betaling).

Faciliteiten

De lobby beschikt over een receptie die 24 uur per dag geopend is, een hotelkluis, een lift, een internethoek (tegen betaling) en een souvenirwinkel. Het hotel beschikt over een bar, een restaurant, evenals een fietsenverhuur en parkeergelegenheid (tegen betaling).

Sport en Ontspanning gratis

De gasten hebben de beschikking over een snookertafel.

Bars en restaurants

Het hotel biedt bed & breakfast aan, inclusief een dagelijks ontbijtbuffet.

Ligging

Het gezinsvriendelijke stadshotel ligt in de buurt van het centraal station van Hamburg. Dit hotel is het perfecte startpunt om de stad en de omgeving rond Hamburg te ontdekken. Het meer de Binnenalster, de historische Speicherstadt met oude pakhuizen en de pittoreske oude binnenstad van Hamburg zijn alle in de buurt van het hotel. Alle interessante bezienswaardigheden zijn gemakkelijk met het openbaar vervoer te bereiken. Vanaf het oosten en het noorden volgt men de snelweg A24 tot het einde. Neem de tweede afslag, de Sievekingsallee, in de richting Elbbrucken/Zentrum. Houdt rechts aan en rij door op de Burgerweide. Sla na ongeveer 1,5 kilometer rechtsaf, de Spaldingstrasse in. Houdt rechts tot aan Deichtorplatz. Draai rond de Deichtorplatz (neem een U-bocht, maar rijdt niet in de tunnel). U komt dan automatisch op de Amsinckstrasse, houdt rechts aan. Sla rechtsaf de Hogerdamm in en dan direct weer links in de Amsinckstrasse in. Vanaf het noorden: rijdt vanaf het knooppunt Hamburg-Nordwest naar de afslag Hamburg-Stellingen. Ga van de snelweg af en sla rechtsaf de Kieler Strasse in. Aan het einde (na ongeveer 4,5 kilometer) linksaf de Stresemannstrasse in. Volg deze straat ongeveer 5 kilometer tot aan de Deichtorplatz. (zie boven). Vanaf het westen en het zuiden, wissel bij het knooppunt Hamburg-Sud van de snelweg A1 naar de snelweg A255. Rij aan het eind over de Neue Elbbrucke. Sla na ongeveer 1 kilometer linksaf de Amsinckstrasse in. Houdt rechts aan tot aan Deichtorplatz (zie boven).

Accommodatie

De kamers beschikken alle over een eigen badkamer met bad/douche, satelliettelevisie en individueel regelbare verwarming. Type A2A: A2A Type A2K: A2K Beschikbare kamertypes

*Eenpersoonskamer

met Standaard type, Bad of douche, Toilet. [1A]

*Tweepersoonskamer

met Standaard type, Bad of douche, Toilet. [2A] [4A]

*Driepersoonskamer

met Standaard type, Bad of douche, Toilet. [3A]

Bijzonderheden

Het hotel accepteert MasterCard en VISA als betaalmiddel.



Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


Inclusief
  • Retourvluchten volgens programma
  • Luchthavenbelasting
  • Aantal overnachtingen naar keuze
  • Verzorging naar aanleiding van programma


Exclusief
  • Calamiteitenfonds, eenmalig 2,50,-
  • Evt. reis- en/of annuleringsverzekering
  • Persoonlijke uitgaven en entreegelden
  • Ruimbagage (afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij)
  • Lokale belastingen (bijv. toeristenbelasting)
  • Reserveringskosten, eenmalig 28,-


Overige Informatie
U neemt geheel vrijblijvend een optie op de reis naar uw keuze.
Na ontvangst van uw aanvraag, sturen wij u een overzicht toe, waarin u alle details van de reis, waaronder de vluchtgegevens kunt teruglezen.
Na uw akkoord zullen wij de reis pas definitief voor u vastleggen.
Als u nu een optie neemt betaalt u geen reserveringskosten.

We proberen de beschikbaarheid zoveel mogelijk up-to-date te houden, maar het kan soms voorkomen dat uw gewenste vertrekdatum niet meer beschikbaar is. In dit geval zullen we in overleg met u een passend alternatief zoeken.

AO Hamburg Hauptbahnhof 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail





Volg ons op socialmedia

Youtube Facebook Instagram

© Copyright 2008-2024  vakantiestunt.nl
v6.20210203