NH Hamburg Horn Afbeelding NH Hamburg Horn
NH Hamburg Horn
Bestemming: Hamburg - Hamburg

NH Hamburg Horn


NH Hamburg Horn is een in 2000 gebouwde hotel en is in 2005 gerenoveerde hotel beschikt op 5 etages over in totaal 172 kamers. Tot de voorzieningen van het hotel behoren een ontvangsthal met een lift, een bar en een restaurant. Het bijzondere van dit hotel is zijn ruime terras, waar u 's zomers van uw ontbijt kunt genieten. Evenementen, zoals het German Derby, kunt u vanuit het restaurant en vanuit enkele kamers...

Hotel o.b.v. Volgens programma



NH Hamburg Horn is een in 2000 gebouwde hotel en is in 2005 gerenoveerde hotel beschikt op 5 etages over in totaal 172 kamers. Tot de voorzieningen van het hotel behoren een ontvangsthal met een lift, een bar en een restaurant. Het bijzondere van dit hotel is zijn ruime terras, waar u 's zomers van uw ontbijt kunt genieten. Evenementen, zoals het German Derby, kunt u vanuit het restaurant en vanuit enkele kamers bekijken. Ter ontspanning is er een wellnesscenter met sauna, solarium en fitnessruimte. Auto´s kunnen op de parkeerplaats geparkeerd worden.

Ligging

Dit hotel ligt direct aan de beroemde renbaan Galopp en heeft een rustige en toch centrale ligging. Met de metrolijn 3, die u binnen enkele minuten bereikt, bent u binnen ongeveer 10 minuten in het centrum. Als u van het nachtleven op de Reeperbahn wilt genieten of een onvergetelijke musicalbezoek wilt beleven zit u prima in dit hotel. Dit hotel biedt u een uitstekende uitvalsbasis. Een halte van het openbaar vervoer vindt u op ongeveer 2 minuten van het hotel. De luchthaven van Hamburg bereikt u na ongeveer 11 kilometer.

Accommodatie

De stijlvol ingerichte kamers van het hotel hebben alle een eigen badkamer met haardroger. Verder hebben ze en een telefoon, een satelliet-/kabeltelevisie, een radio, internettoegang en een minibar. Tevens hebben alle kamers een tweepersoons- of kingsize bed, airconditioning, centrale verwarming en een huurkluis. Type A2A: A2A Type A2R: A2R Beschikbare kamertypes

Eenpersoonskamer Met Standaard type, Bad of douche, Toilet, Airconditioning. [1A] [1K]

Tweepersoonskamer Met Standaard type, Bad of douche, Toilet, Airconditioning. [2A] [2K]

Driepersoonskamer Met Standaard type, Bad of douche, Toilet, Airconditioning. [3A] [3K]

Bijzonderheden

American Express, Visa Card, MasterCard, EC-pas en Diners Club worden geaccepteerd.



Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


Inclusief
  • Retourvluchten volgens programma
  • Luchthavenbelasting
  • Aantal overnachtingen naar keuze
  • Verzorging naar aanleiding van programma


Exclusief
  • Calamiteitenfonds, eenmalig 2,50,-
  • Evt. reis- en/of annuleringsverzekering
  • Persoonlijke uitgaven en entreegelden
  • Ruimbagage (afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij)
  • Lokale belastingen (bijv. toeristenbelasting)
  • Reserveringskosten, eenmalig 28,-


Overige Informatie
U neemt geheel vrijblijvend een optie op de reis naar uw keuze.
Na ontvangst van uw aanvraag, sturen wij u een overzicht toe, waarin u alle details van de reis, waaronder de vluchtgegevens kunt teruglezen.
Na uw akkoord zullen wij de reis pas definitief voor u vastleggen.
Als u nu een optie neemt betaalt u geen reserveringskosten.

We proberen de beschikbaarheid zoveel mogelijk up-to-date te houden, maar het kan soms voorkomen dat uw gewenste vertrekdatum niet meer beschikbaar is. In dit geval zullen we in overleg met u een passend alternatief zoeken.

NH Hamburg Horn 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail





Volg ons op socialmedia

Youtube Facebook Instagram

© Copyright 2008-2024  vakantiestunt.nl
v6.20210203