The Rilano Afbeelding The Rilano
The Rilano
Bestemming: Hamburg - Hamburg

The Rilano


Het stadshotel verwelkomt zakenreizigers en beschikt over in totaal 170 kamers. Gasten kunnen genieten van de informele en ontspannen atmosfeer met live light jazz en lounge muziek in de achtergrond. Tijdens de zomermaanden kan men genieten van het eten op het terras dat bij het water ligt en een mooi uitzicht op de rivier biedt.

Hotel o.b.v. Volgens programma



Het stadshotel verwelkomt zakenreizigers en beschikt over in totaal 170 kamers. Gasten kunnen genieten van de informele en ontspannen atmosfeer met live light jazz en lounge muziek in de achtergrond. Tijdens de zomermaanden kan men genieten van het eten op het terras dat bij het water ligt en een mooi uitzicht op de rivier biedt.

Faciliteiten Tot de voorzieningen van dit van airconditioning voorziene hotel behoren een ontvangsthal met receptie die 24 uur per dag geopend is, ook voor check-in en check-out, een hotelkluis, een lift, een restaurant en WiFi-internettoegang. Gasten kunnen ook gebruik maken van de was- en roomservice en er is parkeergelegenheid voor diegenen die met de auto komen. Het hotel heeft vijf ruimtes voor vergaderingen en bijeenkomsten die beschikken over natuurlijk daglicht en op verschillende manieren gebruikt kunnen worden.

Ligging Het hotel ligt aan de oevers van de rivier de Elbe in de wijk Finkenwerder in Hamburg en biedt een schitterend uitzicht op de haven en de buitenwijken van de stad langs de Elbe. Het hotel heeft een eigen pier vanwaar gasten gemakkelijk de pont naar Teufelsbruck of naar St Pauli Landungsbrucken in het stadscentrum (reis duurt 45 minuten) kunnen nemen. Het hotel is ook gemakkelijk te bereiken vanaf het centrum van Hamburg met de bus of de metro (het station Nordmeerstrasse ligt op 2 kilometer) en de snelweg A7 is slechts enkele kilometer ver. Het naburige gebied Altes Land waar fruit wordt verbouwd, is het grootste gebied in zijn soort in Europa en ligt op een steenworp afstand van het hotel. Gasten die uit het noorden komen nemen de snelweg A7 richting Hannover/ Bremen en gaan door de Elbetunnel. Neem de afslag Hamburg-Finkenwerder/Waltershof (knooppunt 30) en volg de borden richting Airbus en het hotel. Gasten die uit het zuiden komen en vanuit Hannover nemen de A7 naar Hamburg, nemen de afslag Hamburg-Finkenwerder/Waltershof (knooppunt 30) en volg de borden richting Airbus en het hotel. Vanuit het oosten, uit Berlijn, neem de A24 richting Hamburg en neem daarna de A1 naar Bremen. Neem de A250 richting Hamburg/Kiel en daarvandaan de A7 richting Hamburg/Kiel. Neem de afslag Hamburg-Finkenwerder/Waltershof (knooppunt 30) en volg de borden richting Airbus en het hotel. Vanuit het westen, uit Bremen, neem de A1 richting Hamburg en dan de A250 richting Hamburg/Kiel. Neem vanaf hier de A7 richting Hamburg/Kiel en dan de afslag Hamburg-Finkenwerder/Waltershof (knooppunt 30) en volg de borden richting Airbus en het hotel.

Kamers De kamers en suites zijn modern en comfortabel ingericht en bieden alles wat gasten van een hotel in deze categorie kunnen verwachten. Alle kamers hebben airconditioning en de meeste kamers hebben een schitterend uitzicht op de rivier en de pittoreske omgeving. De hotelkamers zijn uitgerust met een modern communicatiesysteem dat internettoegang aanbiedt via een apart toetsenbord en betaaltelevisie. In alle kamers is gratis breedband internettoegang beschikbaar. Alle kamers hebben een eigen badkamer met douche/bad en haardroger, evenals een telefoon, een minibar en een radio. Verder beschikken alle kamers standaard over centraal geregelde airconditioning, centrale verwarming en een kluis. Het hotel biedt standaardkamers en Superior en Executive kamers evenals junior suites. Voor gasten die langer in het hotel verblijven, zijn er vijf appartementen met kitchenette en kamers met verbindingsdeuren voor gezinnen.



Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


Inclusief
  • Retourvluchten volgens programma
  • Luchthavenbelasting
  • Aantal overnachtingen naar keuze
  • Verzorging naar aanleiding van programma


Exclusief
  • Calamiteitenfonds, eenmalig 2,50,-
  • Evt. reis- en/of annuleringsverzekering
  • Persoonlijke uitgaven en entreegelden
  • Ruimbagage (afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij)
  • Lokale belastingen (bijv. toeristenbelasting)
  • Reserveringskosten, eenmalig 28,-


Overige Informatie
U neemt geheel vrijblijvend een optie op de reis naar uw keuze.
Na ontvangst van uw aanvraag, sturen wij u een overzicht toe, waarin u alle details van de reis, waaronder de vluchtgegevens kunt teruglezen.
Na uw akkoord zullen wij de reis pas definitief voor u vastleggen.
Als u nu een optie neemt betaalt u geen reserveringskosten.

We proberen de beschikbaarheid zoveel mogelijk up-to-date te houden, maar het kan soms voorkomen dat uw gewenste vertrekdatum niet meer beschikbaar is. In dit geval zullen we in overleg met u een passend alternatief zoeken.

The Rilano 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail





Volg ons op socialmedia

Youtube Facebook Instagram

© Copyright 2008-2024  vakantiestunt.nl
v6.20210203