Landal Sonnenberg Afbeelding Landal Sonnenberg
Landal Sonnenberg ***
Bestemming: MOEZEL - LEIWEN

Landal Sonnenberg

***

In Leiwen aan de Moezel, hoog op een bosrijk plateau midden tussen de wijnvelden, ligt Landal Sonnenberg met zijn vele voorzieningen. Maak een boottocht, ga lekker golfen of geniet van de bekende Moezelwijn.

Hotel o.b.v. Logies



In Leiwen aan de Moezel, hoog op een bosrijk plateau midden tussen de wijnvelden, ligt Landal Sonnenberg met zijn vele voorzieningen. Maak een boottocht, ga lekker golfen of geniet van de bekende Moezelwijn.

Ligging Landal Sonnenberg ligt op slechts twee uur rijden van Maastricht. Soms hoeft u maar een klein stukje van huis om in een compleet andere wereld te komen. Landal Sonnenberg is gelegen op een bergplateau op ongeveer 350 m hoogte. Het wijndorp Leiwen bevindt zich op ca. 5 km. Vanuit hier kunt u een boottocht maken op de Moezel. Openlucht zwembad met panorama-uitzicht over de Moezel op ca. 1,5 km, tennisbanen op ca. 5 km en 18-holes golfbaan op ca. 10 km. Natuur- en cultuurliefhebbers komen hier volledig aan hun trekken. De regio kent veel wandelroutes en voldoende mogelijkheden voor een uitstapje. Breng bv. een bezoek aan het middeleeuwse wijnstadje Bernkastel-Kues, de Bitburger bierbrouwerijen of de burchten en kastelen die deze regio te bieden heeft.

Afstand vanaf Utrecht: 360 km.

Faciliteiten Receptie, Timber's Brasserie met groot terras, parkwinkel met vinotheek, overdekt zwembad met apart kleuterbad en diverse waterattracties, groot indoorspeelparadijs, speeltuin met speelattributen, tafeltennistafel, sportveld, hertenkamp met panorama-uitzicht over de Moezel. Fun & Entertainment-programma voor jong en oud gedurende het hele seizoen, Bollo Club voor de allerkleinsten. U kunt een auto parkeren in buurt van uw accommodatie. Tegen betaling: sauna, solarium, massages, wasserette, wifi op het hele park, bowlingbanen, minigolf, speelautomaten, indoor klimwand (vanaf 9 jaar, onder begeleiding), introductieles duiken in het zwembad (in de vakantieperioden), verhuur van bolderwagens, mountainbikes, midgetgolfsticks, tafeltennisbatjes en -ballen.

Appartementen

2-kamerappartement, Type 4APP (max. 4 pers., ca. 40 m2) Gelijkvloers. Woon-/slaapkamer met 2-persoonskastbed, zit- en eethoek, tv en radio-/cd-speler. Open keuken met o.a. koelkast, magnetron, oven en koffiezetapparaat. 1 Slaapkamer met twee 1-persoonsbedden. Badkamer met bad, apart toilet. Dakterras.

Bijzonderheden 1 Kinderbed (excl. linnen) en 1 kinderstoel aanwezig (gratis). Extra kinderbed incl. linnen 10,90 per verblijf en extra kinderstoel 4,95 per verblijf (bij boeking opgeven, ter plaatse betalen). Maximaal 2 huisdieren per appartement toegestaan (verplicht bij reservering op te geven en ter plaatse te voldoen, 4,75 per huisdier per nacht). Ter plaatse te betalen vanaf 1 januari 2014: toeristenbelasting 0,15 p.p.p.n.



Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


Inclusief
  • Retourvluchten volgens programma
  • Luchthavenbelasting
  • Aantal overnachtingen naar keuze
  • Verzorging naar aanleiding van programma


Exclusief
  • Calamiteitenfonds, eenmalig 2,50,-
  • Evt. reis- en/of annuleringsverzekering
  • Persoonlijke uitgaven en entreegelden
  • Ruimbagage (afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij)
  • Lokale belastingen (bijv. toeristenbelasting)
  • Reserveringskosten, eenmalig 28,-


Overige Informatie
U neemt geheel vrijblijvend een optie op de reis naar uw keuze.
Na ontvangst van uw aanvraag, sturen wij u een overzicht toe, waarin u alle details van de reis, waaronder de vluchtgegevens kunt teruglezen.
Na uw akkoord zullen wij de reis pas definitief voor u vastleggen.
Als u nu een optie neemt betaalt u geen reserveringskosten.

We proberen de beschikbaarheid zoveel mogelijk up-to-date te houden, maar het kan soms voorkomen dat uw gewenste vertrekdatum niet meer beschikbaar is. In dit geval zullen we in overleg met u een passend alternatief zoeken.

Landal Sonnenberg 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail





Volg ons op socialmedia

Youtube Facebook Instagram

© Copyright 2008-2024  vakantiestunt.nl
v6.20210203