NH Heidelberg Afbeelding NH Heidelberg
NH Heidelberg
Bestemming: NECKAR ODENWALD - HEIDELBERG

NH Heidelberg


Hotel NH Heidelberg in Heidelberg Duitsland, staat in het centrum van een van de mooiste en meest romantische steden van Duitsland. Het vormt een ideaal reisdoel voor uw zakelijke afspraken, een vergadering in een ontspannen atmosfeer of een tochtje door de historische binnenstad.

Hotel o.b.v. Volgens programma



Hotel NH Heidelberg in Heidelberg Duitsland, staat in het centrum van een van de mooiste en meest romantische steden van Duitsland. Het vormt een ideaal reisdoel voor uw zakelijke afspraken, een vergadering in een ontspannen atmosfeer of een tochtje door de historische binnenstad. Aansluitingen op het openbaar vervoer vind je vlakbij hotel NH Heidelberg en het station ligt op een afstand van ongeveer 500 m. Op zon 750 meter afstand ligt het charmante centrum met restaurants, discotheken en mogelijkheden om te winkelen. De burcht van Heidelberg bevindt zich op ca. 5 km, het Oldenwald op ca. 10 km en de burcht van Mannheim op een afstand van ca. 30 km van het hotel.

Faciliteiten

Faciliteiten gratis

Het in 2001 geopende hotel bestaat uit een hoofdgebouw met 5 etages en een bijgebouw met 4 etages. Het heeft 174 kamers, waarvan 16 suites en 4 kamers die zijn aangepast voor mindervalide gasten. In de ontvangsthal vind je de receptie die 24 uur per dag geopend is, een hotelkluis en liften. Het gebouw is helemaal van airconditioning voorzien. Voor je maaltijden en een drankje voor het eten of in de late avond, kun je terecht in het cafe, de hotelbar en het restaurant, met apart rokersgedeelte. Bovendien zijn er 2 eetruimtes, 16 conferentieruimtes en wifi beschikbaar. Was- en roomservice (tegen betaling) completeren het aanbod. Ook heb je (tegen betaling) de beschikking over een fietsenkelder en een parkeergarage.

Sport en Ontspanning gratis

De gasten hebben de beschikking over een sauna en een stoombad, en in het buitengedeelte over een zonneterras. Voor sportieve activiteiten biedt het hotel haar gasten een fitnessstudio.

Ligging & streek

Ligging

Hotel NH Heidelberg staat in het centrum van een van de mooiste en meest romantische steden van Duitsland. Het vormt een ideaal reisdoel voor uw zakelijke afspraken, een vergadering in een ontspannen atmosfeer of een tochtje door de historische binnenstad. Aansluitingen op het openbaar vervoer vind je vlakbij hotel NH Heidelberg en het station ligt op een afstand van ongeveer 500 m. Op zon 750 meter afstand ligt het charmante centrum met restaurants, discotheken en mogelijkheden om te winkelen. De burcht van Heidelberg bevindt zich op ca. 5 km, het Oldenwald op ca. 10 km en de burcht van Mannheim op een afstand van ca. 30 km van het hotel. Het vliegveld Koln/Bonn ligt op een afstand van ca. 250 km en het vliegveld van Munchen op ongeveer 350 km afstand.

Bars en restaurants

De gasten stellen het ontbijt, de lunch en het diner zelf aan een buffet samen. De lunch en het diner kunnen bovendien a la carte worden gekozen.

Bijzonderheden

American Express, Visa Card, MasterCard, Diners Club en JCB worden als betaalmiddel geaccepteerd.

De kamers zijn smaakvol ingericht met behulp van een combinatie van oorspronkelijke materialen. Ze beschikken over een moderne uitrusting met een ruime badkamer met douche, toilet en haardroger. In de kamer staat een bureau met ISDN-telefoon, satelliet-/kabeltelevisie, radio en internetaansluiting, een minibar, een magnetron, thee- en koffiezetapparatuur, strijkijzer en -plank, een tweepersoons- of kingsize bed en een kluis. Airconditioning en verwarming kunnen individueel worden geregeld.

Type A1A: 1-persoonskamer Type A2A: 2/3-persoonskamer. 3e persoon t/m 11 jaar Type A3A: 3-persoonskamer Type A1K: 1-persoonskamer Type A2K: 2-persoonskamer Type A3K: 3-persoonskamer



Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


Inclusief
  • Retourvluchten volgens programma
  • Luchthavenbelasting
  • Aantal overnachtingen naar keuze
  • Verzorging naar aanleiding van programma


Exclusief
  • Calamiteitenfonds, eenmalig 2,50,-
  • Evt. reis- en/of annuleringsverzekering
  • Persoonlijke uitgaven en entreegelden
  • Ruimbagage (afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij)
  • Lokale belastingen (bijv. toeristenbelasting)
  • Reserveringskosten, eenmalig 28,-


Overige Informatie
U neemt geheel vrijblijvend een optie op de reis naar uw keuze.
Na ontvangst van uw aanvraag, sturen wij u een overzicht toe, waarin u alle details van de reis, waaronder de vluchtgegevens kunt teruglezen.
Na uw akkoord zullen wij de reis pas definitief voor u vastleggen.
Als u nu een optie neemt betaalt u geen reserveringskosten.

We proberen de beschikbaarheid zoveel mogelijk up-to-date te houden, maar het kan soms voorkomen dat uw gewenste vertrekdatum niet meer beschikbaar is. In dit geval zullen we in overleg met u een passend alternatief zoeken.

NH Heidelberg 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail





Volg ons op socialmedia

Youtube Facebook Instagram

© Copyright 2008-2024  vakantiestunt.nl
v6.20210203