NH Koln City Afbeelding NH Koln City
NH Koln City
Bestemming: RIJN - KEULEN

NH Koln City


Het in 2003 geopende hotel NH Koln City in Keulen Duitsland, beschikt op 6 etages over in totaal 204 kamers. Het verwelkomt zijn gasten in een ontvangsthal met een 24 uur geopende receptie, hotelkluizen en een lift. In het hotel bevinden zich een cafe, een discotheek en een van airconditioning voorzien restaurant.

Hotel o.b.v. Volgens programma



Het in 2003 geopende hotel NH Koln City in Keulen Duitsland, beschikt op 6 etages over in totaal 204 kamers. Het verwelkomt zijn gasten in een ontvangsthal met een 24 uur geopende receptie, hotelkluizen en een lift. In het hotel bevinden zich een cafe, een discotheek en een van airconditioning voorzien restaurant. Het hotel biedt vele mogelijkheden voor conferenties en congressen. U kunt gebruik maken van een compleet business center met 8 conferentiezalen die varieren van 25 tot 240 m2, voorzien van de modernste techniek, daglicht en verduistering naar keuze. U kunt ook gebruik maken van de roomservice van het hotel (van 6:00 tot 22:00 uur). Het hotel beschikt over een parkeergarage.

Faciliteiten

Faciliteiten gratis

Het in 2003 geopende hotel beschikt op 6 etages over in totaal 204 kamers. Het verwelkomt zijn gasten in een ontvangsthal met een 24 uur geopende receptie, hotelkluizen en een lift. In het hotel bevinden zich een cafe, een discotheek en een van airconditioning voorzien restaurant. Het hotel biedt vele mogelijkheden voor conferenties en congressen. U kunt gebruik maken van een compleet business center met 8 conferentiezalen die varieren van 25 tot 240 m2, voorzien van de modernste techniek, zoals gratis wifi,daglicht en verduistering naar keuze. U kunt ook gebruik maken van de roomservice van het hotel (van 6:00 tot 22:00 uur). Het hotel beschikt over een parkeergarage.

Sport en Ontspanning gratis

Het hotel heeft een zwembad, een stoombad en een sauna.

Ligging & streek

Ligging

Dit hotel staat middenin Keulen: aan de Severinbrug, tegenover het chocolademuseum. Het levendige stadscentrum met talrijke restaurants, bars, discotheken en winkelstraten, mogelijkheden ligt zon 1,5 km van het hotel. Op loopafstand vind je het metrostation Severinbrucke, en ook d beroemde Dom van Keulen is binnen enkele minuten te voet te bereiken. Het centraal station staat ook op zon ca. 1,5 km. en luchthaven van Keulen/Bonn bevindt zich op ongeveer 15 km afstand.

Voordelen/Kortingen

Kinderkorting

geldig op basis van logies ontbijt, op de kamer van minimaal 2 volbetalende personen:

0 t/m 11 jaar gratis Vroegboekkorting:

10% korting indien je boekt t/m 30 dagen voor aankomst bij een verblijf tussen 1/4-31/10/2014

Gratis nachten

3=2 bij aankomst op vrijdag, zaterdag of zondag tussen 6/4-6/5, 22/5-29/5, 1/6-3/7, 13/7-4/8, 10/8-29/8 en 21/9-19/10/2014, met een maximum van drie nachten

Kortingen

De vroegboekkoring is niet te combineren met de kinderkorting en de gratis nachten

Bars en restaurants

Gasten kunnen zowel het ontbijt als de lunch en het diner aan een buffet samenstellen. Er wordt ook een ontbijt voor vroege vogels aangeboden. Bovendien kunnen zowel de lunch als het diner a la carte worden besteld.

Bijzonderheden

Het hotel heeft voorzieningen en kamers voor mindervaliden. American Express, Visa Card, Master Card, Diners Club en JCB worden door dit hotel als betaalmiddel geaccepteerd.

De kamers hebben een badkamer/douche met haardroger en toiletaccessoires. Verder beschikken ze over een telefoon, satelliet/kabeltelevisie, betaaltelevisie, breedband internet, LAN en WiFi, een aparte telefoonlijn voor modem, een radio, een minibar, een kluisje, centrale verwarming en een bijzonder ontspannende bank. De gasten kunnen bovendien speciale kamers voor mindervaliden boeken.

Type A1A: 1-persoonskamer Type A1K: 1-persoonskamer niet-rokers Spezial



Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


Inclusief
  • Retourvluchten volgens programma
  • Luchthavenbelasting
  • Aantal overnachtingen naar keuze
  • Verzorging naar aanleiding van programma


Exclusief
  • Calamiteitenfonds, eenmalig 2,50,-
  • Evt. reis- en/of annuleringsverzekering
  • Persoonlijke uitgaven en entreegelden
  • Ruimbagage (afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij)
  • Lokale belastingen (bijv. toeristenbelasting)
  • Reserveringskosten, eenmalig 28,-


Overige Informatie
U neemt geheel vrijblijvend een optie op de reis naar uw keuze.
Na ontvangst van uw aanvraag, sturen wij u een overzicht toe, waarin u alle details van de reis, waaronder de vluchtgegevens kunt teruglezen.
Na uw akkoord zullen wij de reis pas definitief voor u vastleggen.
Als u nu een optie neemt betaalt u geen reserveringskosten.

We proberen de beschikbaarheid zoveel mogelijk up-to-date te houden, maar het kan soms voorkomen dat uw gewenste vertrekdatum niet meer beschikbaar is. In dit geval zullen we in overleg met u een passend alternatief zoeken.

NH Koln City 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail





Volg ons op socialmedia

Youtube Facebook Instagram

© Copyright 2008-2024  vakantiestunt.nl
v6.20210203