Nh Dresden Altmarkt Afbeelding Nh Dresden Altmarkt
Nh Dresden Altmarkt
Bestemming: SACHSEN - DRESDEN

Nh Dresden Altmarkt


Het stadshotel NH Dresden Altmarkt Duitsland, is gerenoveerd in 2010 en beschikt in totaal over 240 moderne en comfortabele kamers, waaronder standaard en superior kamers, junior suites en een grote appartementsuite met meerdere kamers. De gasten worden verwelkomd in de ontvangsthal met 24 uur per dag geopende receptie en uitcheckservice.

Hotel o.b.v. Volgens programma



Het stadshotel NH Dresden Altmarkt Duitsland, is gerenoveerd in 2010 en beschikt in totaal over 240 moderne en comfortabele kamers, waaronder standaard en superior kamers, junior suites en een grote appartementsuite met meerdere kamers. De gasten worden verwelkomd in de ontvangsthal met 24 uur per dag geopende receptie en uitcheckservice. Dit van airconditioning voorziene hotel biedt daarnaast voorzieningen als een hotelkluis, een garderobe, een lift, een kinderclub, fietsverhuur, een cafe en een bar. Draadloze internettoegang en was- en roomservice worden ook aangeboden. Zakenreizigers zullen de locatie weten te waarderen en kunnen ook gebruik maken van de negen, volledig uitgeruste conferentieruimten en twee VIP-bestuurskamers (allemaal met internettoegang) van het hotel. De gasten kunnen zich ontspannen op het dakterras met schitterend uitzicht op Dresden. Voor gasten die met de auto arriveren, is een parkeergarage beschikbaar.

Faciliteiten

Het stadshotel is gerenoveerd in 2010 en beschikt in totaal over 240 moderne en comfortabele kamers, waaronder standaard en superior kamers, junior suites en een grote appartementsuite met meerdere kamers. De gasten worden verwelkomd in de ontvangsthal met 24 uur per dag geopende receptie en uitcheckservice. Dit van airconditioning voorziene hotel biedt daarnaast voorzieningen als een hotelkluis, een garderobe, een lift, een kinderclub, fietsverhuur, een cafe en een bar. Draadloze internettoegang en was- en roomservice worden ook aangeboden. Zakenreizigers zullen de locatie weten te waarderen en kunnen ook gebruik maken van de negen, volledig uitgeruste conferentieruimten en twee VIP-bestuurskamers (allemaal met internettoegang) van het hotel. De gasten kunnen zich ontspannen op het dakterras met schitterend uitzicht op Dresden. Voor gasten die met de auto arriveren, is een parkeergarage beschikbaar.

Sport en Ontspanning gratis

Het hotel heeft een verwarmd binnenbad en een buitenbad met zoutwater en een zwemgedeelte voor de kinderen, een (snack)bar aan het zwembad en een zonneterras met ligstoelen en parasols. De gasten kunnen gaan trainen in de fitnessruimte of zich ontspannen in de sauna en het stoombad. Tegen betaling zijn massages en wellnessbehandelingen beschikbaar.

Ligging

Dit nieuwe hotel ligt op slechts korte afstand van de rivier de Elbe, in het hart van de mooie stad Dresden. De gasten bevinden zich op slechts enkele minuten afstand van talloze attracties, waaronder de beroemde en recent gerenoveerde Frauenkirche, de Semperoper en de Zwinger. Deze mooie buurt rond het Oudemarktplein is vol met boetiekjes, bars en restaurants. Het is goed verbonden met het openbaar vervoer. Het centraal station is te voet in slechts 10 minuten te bereiken.

Bars en restaurants

Elke ochtend wordt de gasten een continentaal ontbijtbuffet aangeboden. De lunch en het diner worden a la carte, in de vorm van een buffet of als menu geboden in het restaurant van het hotel.

Bijzonderheden

American Express, MasterCard, JCB, Diners Club en VISA worden door dit hotel als betaalmiddel geaccepteerd.

De standaardkamers zijn comfortabel en ingericht met warme kleuren en nieuw meubilair. Alle kamers hebben een stijlvolle eigen badkamer met een douche/bad, toiletartikelen en een haardroger. Tot de talloze voorzieningen behoren een kingsize- of tweepersoonsbed, draadloze internettoegang, satelliet-/kabeltelevisie met flatscreen, een radio, een bureau, een stoel, een telefoon, een elektronisch kluisje en een strijkijzer met strijkplank. Ze hebben een kitchenette met een minibar, een magnetron en de mogelijkheid om koffie en thee te zetten. Airconditioning en individueel regelbare verwarming behoren tot de standaardinrichting.

Type A2A: A2A Type A2K: Special Type A2W: Advents-Paket



Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


Inclusief
  • Retourvluchten volgens programma
  • Luchthavenbelasting
  • Aantal overnachtingen naar keuze
  • Verzorging naar aanleiding van programma


Exclusief
  • Calamiteitenfonds, eenmalig 2,50,-
  • Evt. reis- en/of annuleringsverzekering
  • Persoonlijke uitgaven en entreegelden
  • Ruimbagage (afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij)
  • Lokale belastingen (bijv. toeristenbelasting)
  • Reserveringskosten, eenmalig 28,-


Overige Informatie
U neemt geheel vrijblijvend een optie op de reis naar uw keuze.
Na ontvangst van uw aanvraag, sturen wij u een overzicht toe, waarin u alle details van de reis, waaronder de vluchtgegevens kunt teruglezen.
Na uw akkoord zullen wij de reis pas definitief voor u vastleggen.
Als u nu een optie neemt betaalt u geen reserveringskosten.

We proberen de beschikbaarheid zoveel mogelijk up-to-date te houden, maar het kan soms voorkomen dat uw gewenste vertrekdatum niet meer beschikbaar is. In dit geval zullen we in overleg met u een passend alternatief zoeken.

Nh Dresden Altmarkt 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail





Volg ons op socialmedia

Youtube Facebook Instagram

© Copyright 2008-2024  vakantiestunt.nl
v6.20210203