Novotel Dorint Dresden Afbeelding Novotel Dorint Dresden
Novotel Dorint Dresden
Bestemming: SACHSEN - DRESDEN

Novotel Dorint Dresden


Door zijn centrale ligging dichtbij de oude binnenstad is dit van airconditioning voorziene businesshotel Novotel Dorint Dresden in Dresden Duitsland de perfecte uitvalsbasis voor om de stad te ontdekken, of het nu te voet is, of via het water of via een spectaculaire Trabi-safari.

Hotel o.b.v. Volgens programma



Door zijn centrale ligging dichtbij de oude binnenstad is dit van airconditioning voorziene businesshotel Novotel Dorint Dresden in Dresden Duitsland de perfecte uitvalsbasis voor om de stad te ontdekken, of het nu te voet is, of via het water of via een spectaculaire Trabi-safari. De 244 compleet uitgeruste, moderne kamers en suites zullen aan alle behoeften van de gasten voldoen, terwijl de hartelijke gastvrijheid en de attente service van de staf het hotel een persoonlijke atmosfeer verleent die typisch is voor Dresden. De gasten worden verwelkomd in een ontvangsthal met 24 uur per dag geopende receptie en uitcheckservice, een hotelkluis, een wisselkantoor, een garderobe en een lift. Tot de verdere voorzieningen behoren een kiosk, een kapsalon, een bar, een ontbijtruimte en voorzieningen voor conferenties. Tegen betaling kunnen de gasten gebruik maken van de draadloze internettoegang, was- en roomservice, de parkeergarage en de fietsverhuur.

Faciliteiten

Door zijn centrale ligging dichtbij de oude binnenstad is dit van airconditioning voorziene businesshotel de perfecte uitvalsbasis voor om de stad te ontdekken, of het nu te voet is, of via het water of via een spectaculaire Trabi-safari. De 244 compleet uitgeruste, moderne kamers en suites zullen aan alle behoeften van de gasten voldoen, terwijl de hartelijke gastvrijheid en de attente service van de staf het hotel een persoonlijke atmosfeer verleent die typisch is voor Dresden. De gasten worden verwelkomd in een ontvangsthal met 24 uur per dag geopende receptie en uitcheckservice, een hotelkluis, een wisselkantoor, een garderobe en een lift. Tot de verdere voorzieningen behoren een kiosk, een kapsalon, een bar, een ontbijtruimte en voorzieningen voor conferenties. Tegen betaling kunnen de gasten gebruik maken van de draadloze internettoegang, was- en roomservice, de parkeergarage en de fietsverhuur.

Sport en Ontspanning gratis

Na een dag vol belevenissen kunnen de gasten zich heerlijk ontspannen in het Spa & Wellness Center. Met een verwarmd zwembad, sauna, stoombad, bubbelbad, massages (tegen betaling), schoonheidsbehandelingen en een relaxgedeelte vinden de gasten hier na een lange dag alles wat ze nodig hebben om te ontspannen en nieuwe energie op te doen.

Ligging

De Saksische hoofdstad heeft de gasten veel te bieden. Het was de zetel van de prinsen en koningen, er zijn historische gebouwen die getuigen van vervlogen tijden, zoals de Frauenkirche, de Semperoper of de Zwinger, een meer dan 800 jaar oude, turbulente en bewogen geschiedenis. Natuurliefhebbers trekt het naar de idyllische uiterwaarden, parken, bossen en natuurreservaten, waardoor Dresden een van de groenste steden van Europa is. Het centrum van Dresden en haar oude binnenstad liggen op ongeveer 1 km afstand van dit gezinsvriendelijke stadshotel. Haltes van het openbaar vervoer bevinden zich direct bij het hotel en naar het treinstation is het ongeveer 2 km rijden. De luchthaven van Dresden bevindt zich op ongeveer 10 km van dit conferentiehotel.

Bars en restaurants

Versheid en creativiteit staan bij de chef-kok hoog in het vaandel. In het restaurant Die Brucke biedt hij een overvloedig aanbod aan uitstekende mediterrane cuisine. In het restaurant, Alt Dresden worden traditionele en regionale gerechten aangeboden. Iedere morgen wordt een ontbijtbuffet geboden en de lunch en het diner zijn a la carte beschikbaar.

Bijzonderheden

American Express, Diners Club, JCB, MasterCard en VISA worden in dit hotel als betaalmiddel geaccepteerd.

Alle kamers hebben een eigen badkamer met haardroger en beschikken verder over een tweepersoonsbed, een telefoon, een televisie, internettoegang, een minibar en individueel regelbare verwarming.

Type A2A: Standard Type A2B: Komfort Type A2K: Standard SPECIAL Type A2L: Komfort SPECIAL



Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


Inclusief
  • Retourvluchten volgens programma
  • Luchthavenbelasting
  • Aantal overnachtingen naar keuze
  • Verzorging naar aanleiding van programma


Exclusief
  • Calamiteitenfonds, eenmalig 2,50,-
  • Evt. reis- en/of annuleringsverzekering
  • Persoonlijke uitgaven en entreegelden
  • Ruimbagage (afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij)
  • Lokale belastingen (bijv. toeristenbelasting)
  • Reserveringskosten, eenmalig 28,-


Overige Informatie
U neemt geheel vrijblijvend een optie op de reis naar uw keuze.
Na ontvangst van uw aanvraag, sturen wij u een overzicht toe, waarin u alle details van de reis, waaronder de vluchtgegevens kunt teruglezen.
Na uw akkoord zullen wij de reis pas definitief voor u vastleggen.
Als u nu een optie neemt betaalt u geen reserveringskosten.

We proberen de beschikbaarheid zoveel mogelijk up-to-date te houden, maar het kan soms voorkomen dat uw gewenste vertrekdatum niet meer beschikbaar is. In dit geval zullen we in overleg met u een passend alternatief zoeken.

Novotel Dorint Dresden 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail





Volg ons op socialmedia

Youtube Facebook Instagram

© Copyright 2008-2024  vakantiestunt.nl
v6.20210203