Oonas Hotel en Dive Club incl. 5 dagen duiken Sharm el Sheikh Egypte Afbeelding Oonas Hotel en Dive Club incl. 5 dagen duiken Sharm el Sheikh Egypte
Oonas Hotel en Dive Club incl 5 dagen duiken **
Bestemming: Duikvakantie Egypte Rode Zee - Duiken Sharm el Sheikh Egypte

Oonas Hotel en Dive Club incl 5 dagen duiken

**

Oonas Hotel & Dive Club is een kleinschalig en charmant hotel met een zeer centrale ligging in Sharm el Sheikh. Dit hotel ligt aan het strand van Naama Bay en op loopafstand van het bruisende centrum van Naama Bay. De ontspannen sfeer, het gastvrije team, de centrale ligging en de (duik)faciliteiten van Oonas maken dit kleine hotel een uitstekende locatie voor een heerlijke duikvakantie!

Hotel o.b.v. Logies ontbijt



Oonas Dive Club Sharm el Sheikh

Oonas Hotel & Dive Club is een kleinschalig en charmant hotel met een zeer centrale ligging in Sharm el Sheikh. Dit hotel ligt aan het strand van Naama Bay en op loopafstand van het bruisende centrum van Naama Bay met vele winkels, bars en restaurants. Vanaf het dakterras heeft u een prachtig uitzicht over Naama Bay, de Rode Zee en de bergen van de Sinai. De ontspannen sfeer, het gastvrije team, de centrale ligging en de (duik)faciliteiten van Oonas maken dit kleine hotel een uitstekende locatie voor een heerlijke duikvakantie!

Ligging

Oonas Hotel & Dive Club heeft een centrale ligging in Naama Bay, het bruisende centrum van Sharm el Sheikh. Oonas ligt aan het strand van Naama Bay en op loopafstand van de boulevard en het centrum met diverse winkels, bars en restaurants. Oonas ligt niet middenin de drukte van Naama Bay, maar in het wat rustigere deel aan het einde van het centrum.

Faciliteiten

Oonas Hotel & Dive Club beschikt over een eigen restaurant met bar en een ruim terras op de begane grond. Het ontbijt wordt geserveerd in buffetvorm. Daarnaast kunt u hier overdag a la carte eten (snacks en maaltijden) of na een actieve duikdag een verkoelend drankje drinken en relaxen. Op het dakterras kunt u heerlijk ontspannen genieten van het prachtige uitzicht over de baai Naama Bay. Ook op de begane grond is eigen duikschool Oonas Dive Club te vinden met een internationaal team van professionele duikinstructeurs.

Kamers

Oonas Hotel & Dive Club is een kleinschalige accommodatie met 22 hotelkamers. Alle kamers zijn eenvoudig, maar ruim en voorzien van airconditioning, koelkastje, televisie, thee- en koffiefaciliteiten, kluisje, eenvoudige badkamer met wastafel, toilet en douche. Daarnaast beschikken de kamers over een balkon met zitje, waarvan de meeste een mooi uitzicht op zee hebben. Naast de standaardkamers zijn er ook suites, deze hebben een woonkamer en 2 aparte slaapkamers (een 2-persoons en een 1-persoons). Deze zijn tegen een toeslag te reserveren.

Verzorging

U verblijft in Oonas Dive Club op basis van logies en ontbijt.

8-daagse vliegreis inclusief

  • Retourvluchten Brussel - Sharm el Sheikh en v.v.
  • Luchthavenbelasting
  • Transfers luchthaven - accommodatie en v.v.
  • 7 overnachtingen in een standaardkamer in Oonas Dive Club
  • Verzorging o.b.v. logies en ontbijt
  • 5-daags bootduikpakket (2 duiken per dag)

Oonas Dive Club

Oonas Dive Club is een van de eerste duikscholen van Sharm el Sheikh en wordt gerund door een internationaal en enthousiast team van professionele en goed getrainde dive masters en duikinstructeurs. U kunt bij Oonas Dive Club terecht voor verschillende PADI duikcursussen, van beginner tot gevorderd, maar ook voor dagelijkse duiktrips met de boot naar de mooiste duiklocaties in de omgeving. Ook niet-duikers kunnen bij Oonas terecht voor een mooie snorkeltrip.

Oonas Dive Club ligt bij het strand van Naama Bay, aan een huisrif en beschikt over 2 eigen boten voor de verschillende dagtochten. Deze boten zijn exclusief voor de gasten van Oonas Dive Club en varen dagelijks uit. De verschillende duikspots die worden bezocht liggen in Nationaal Park Ras Mohammed, Straat van Tiran en andere prachtige lokale duikspots ten zuiden van de Sinai-kust.

Benieuwd geworden hoe een dag bootduiken met Oonas Dive Club gaat?

De duikboten varen dagelijks tussen 08:00 en 09:00u uit. Een bootduikdag bestaat uit 2 duiken. De eerste duik wordt in de ochtend gemaakt, daarna heeft u de gelegenheid aan boord te lunchen en volgt er een tweede duik in de middag. De boten keren rond ca. 16:00u weer terug. De bootduiken zijn inclusief fles/lucht/lood/gids.

Bijkomende kosten ter plaatse (onder voorbehoud):

  • Toegang Ras Mohammed National Park ca. 6,- per dag
  • Brandstoftoeslag voor bootduiken ca. 2,- per dag
  • Huur complete duikuitrusting 30,- per dag
  • Lunch aan boord (incl. frisdrank) EGP 60,- (ca. 3 euro) per dag
  • 15L fles 3,- per tank/duik
  • 12L Nitrox 32% is gratis mits vooraf gereserveerd, ter plaatse bijboeken kost 5,- per tank/duik
  • 15L Nitrox 32% 8,- per tank/duik
  • Nachtduik vanaf de boot 30,- per duik (excl. duiklamp)
  • Nachtduik vanaf de kant 35,- per duik (excl. duiklamp)
  • Certificaatkosten bij cursussen ca. 35,-
  • Lesboek voor cursussen ca. 25-40,- (afhankelijk van de cursus)

Vluchtinformatie

U vliegt aan op de luchthaven van Sharm el Sheikh. De vluchten worden uitgevoerd door verschillende luchtvaartmaatschappijen en met vertrek vanaf Amsterdam/Schiphol, Brussel of Dusseldorf. Het kan voorkomen dat er een tussenlanding wordt gemaakt. Wenst u vanaf een andere luchthaven te vertrekken dan genoemd in het programma, dan zoeken wij graag de mogelijkheden voor u uit. De prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse. Als dit tarief niet meer beschikbaar is, kan er een vluchttoeslag gelden. Mocht dit het geval zijn, dan informeren wij u hier uiteraard eerst over, voordat wij uw boeking definitief maken.

Beschikbaarheid

Reserveringen kunnen wij pas definitief aan u bevestigen nadat wij de beschikbaarheid gecontroleerd hebben. Reserveringen blijven tot telefonische en schriftelijke bevestiging onder voorbehoud. We proberen de beschikbaarheid zoveel als mogelijk up-to-date te houden, maar het kan voorkomen dat uw gewenste accommodatie niet meer beschikbaar is. In dit geval zullen we in overleg met u een passend alternatief zoeken.

Overige informatie voor duiken

Om te duiken dient u over een goede gezondheid te beschikken. Klik hier om een PADI Medical Statement te downloaden. Indien u een van de vragen op de lijst met ja beantwoordt, dient u een (duik)arts te raadplegen alvorens u kunt beginnen met duiken (medische verklaring). Indien alle vragen met nee beantwoord worden, wordt ter plaatse gevraagd dit document te ondertekenen en hoeft u geen arts te bezoeken.

Reisdocumenten

Om af te reizen naar Egypte dient u in het bezit te zijn van een Nederlands paspoort, dat na terugkomst van de reis nog minimaal 6 maanden geldig dient te zijn. Reizigers met een andere nationaliteit dan de Nederlandse of met een ander soort reisdocument (bv. diplomatiek of militair paspoort), dienen contact op te nemen met de Egyptische ambassade voor meer informatie over de benodigde reisdocumenten en visa. Het is ten alle tijden uw eigen verantwoordelijkheid om te zorgen voor de juiste reisdocumenten en benodigde visa.

Visuminformatie

Voor Egypte geldt een visumplicht. Bij aankomst op de luchthaven in Egypte dient u een visum aan te schaffen. Wanneer u reist naar de Sinai (Sharm el Sheikh e.o.) dan zijn er 2 verschillende mogelijkheden:

i Wanneer u maximaal 14 dagen verblijft in Sharm el Sheikh, Nuweiba of Dahab (retourvlucht Sharm el Sheikh of retourvlucht naar/vanaf Taba) en u ter plaatse geen (duik)excursies boekt naar bezienswaardigheden in bepaalde gebieden binnen de Sinai of daarbuiten (zoals bijv. national marine park Ras Mohamed, the Colored Canyon, Thistlegorm, Cairo of Luxor), dan bent u niet verplicht een visum aan te schaffen bij aankomst. U krijgt dan een stempel (zgn. Gulf stamp, gratis) in uw paspoort.

i Verblijft u echter langer dan 14 dagen in de Sinai, vliegt u via Cairo of bent u van plan (duik)excursies buiten de Sinai of naar bepaalde delen in de Sinai te maken (zoals bijv. national marine park Ras Mohamed, the Colored Canyon, Thistlegorm, Cairo of Luxor), dan bent u verplicht het visum aan te schaffen. De kosten hiervoor bedragen ca. 28 euro per persoon, afhankelijk van waar u het visum op de luchthaven aanschaft (via het loket of via een reisagentschap).

Wij raden u echter ten zeerste aan om het Egypte visum wel aan te schaffen, zodat u te allen tijde vrij door Egypte kunt reizen indien dit nodig is. Vaak weet u vooraf nog niet of en welke excursies u wil gaan maken en u heeft het visum bijv. ook nodig indien u in geval van nood naar de Nederlandse Ambassade in Cairo zou moeten gaan. Daarnaast kan het soms voorkomen dat u onverwacht terug naar Nederland moet, wat vaak via Cairo gebeurt. Wanneer u eenmaal de douane bent gepasseerd is het niet meer mogelijk om achteraf alsnog een visum aan te schaffen.



Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


Inclusief
  • Retourvluchten volgens programma
  • Luchthavenbelasting
  • Aantal overnachtingen naar keuze
  • Verzorging naar aanleiding van programma


Exclusief
  • Calamiteitenfonds, eenmalig 2,50,-
  • Evt. reis- en/of annuleringsverzekering
  • Persoonlijke uitgaven en entreegelden
  • Ruimbagage (afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij)
  • Lokale belastingen (bijv. toeristenbelasting)
  • Reserveringskosten, eenmalig 28,-


Overige Informatie
U neemt geheel vrijblijvend een optie op de reis naar uw keuze.
Na ontvangst van uw aanvraag, sturen wij u een overzicht toe, waarin u alle details van de reis, waaronder de vluchtgegevens kunt teruglezen.
Na uw akkoord zullen wij de reis pas definitief voor u vastleggen.
Als u nu een optie neemt betaalt u geen reserveringskosten.

We proberen de beschikbaarheid zoveel mogelijk up-to-date te houden, maar het kan soms voorkomen dat uw gewenste vertrekdatum niet meer beschikbaar is. In dit geval zullen we in overleg met u een passend alternatief zoeken.

Oonas Hotel en Dive Club incl 5 dagen duiken 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail





Volg ons op socialmedia

Youtube Facebook Instagram

© Copyright 2008-2024  vakantiestunt.nl
v6.20210203