Mosaique Afbeelding Mosaique
Mosaique ****
Bestemming: Rode Zee - El Gouna

Mosaique

****

Dit kleinschalige hotel heeft een Arabische stijl met Marokkaanse flair en frisse kleuren. Deze combinatie maakt dit een zeer aangenaam hotel om uw vakantie door te brengen. Het is een van de nieuwste hotels van El Gouna. Overdag kunt u genieten van de nabij gelegen stranden, terwijl u s avonds kennis maakt met de gezellige, relaxte sfeer langs de boulevard van El Gouna.

Hotel o.b.v. Volgens programma



Mosaique

Hotel Mosaique hotel gelegen aan de haven, is een niet al te groot 4-sterrenhotel met gratis wifi in de openbare ruimtes

Ligging

Het Mosaique Hotel ligt aan de haven en te midden van een grote verscheidenheid aan restaurants en winkels. Het zandstrand is gelegen op ca. 800 meter afstand (er gaat regelmatig een gratis shuttleservice naar het strand). Het centrum van El Gouna bevindt zich op ca. 3 kilometer afstand.

Faciliteiten

Het Mosaique Hotel is een 4-sterren hotel en beschikt over 69 kamers, een 24-uursreceptie met een prachtige lobby en een bagageruimte. In het Manara restaurant kunt u van de maaltijden genieten en voor de drankjes kunt u zich wenden tot de Fanara Pool Bar of de Nagafa bar, naast de lobby. Buiten vindt u het zwembad met een apart kinderbad, waar de ligbedden en parasols al voor u klaar staan. Er is ook een gratis handdoekenservice beschikbaar. Verder biedt Mosaique Hotel u een wasserette, doktersservice, vergaderzaal en winkeltjes. Wifi is gratis in de openbare ruimtes beschikbaar.

Uw hotelkamer

Het Mosaique Hotel beschikt over ruime standaardkamers (1-3 personen) met airconditioning, een kluisje, satelliet televisie, telefoon, een minibar en een balkon of terras met uitzicht op de tuin of het zwembad. Badkamer met douche, toilet en fiiihn. Wifi tegen betaling. Tegen een toeslag zijn er Marina kamers (1-3 personen) boekbaar. Marina kamers beschikken over dezelfde faciliteiten als de standaardkamers, maar hebben een prachtig uitzicht op de haven. Alle kamers zijn uitgerust met energiebesparende kaarten, boilers op zonne-energie, waterbesparende apparaten en spaarlampen (in het hele hotel).

Sport & Ontspanning

In het Mosaique Hotel kunt u gebruikmaken van tafeltennis en diverse bordspellen. Op het strand worden diverse (gemotoriseerde) watersporten aangeboden, in de directe omgeving kunt u paardrijden en er is een 18-hole golfbaan (alle tegen betaling).

Transfers

Deze reis is exclusief de transfers van de luchthaven naar uw accommodatie en vice versa. Deze kunt u tegen een toeslag optioneel bijboeken.

Vluchten

U vliegt aan op de luchthaven van Hurghada. De vluchten worden uitgevoerd door verschillende luchtvaartmaatschappijen en met vertrek vanaf verschillende luchthavens, zoals Amsterdam, Eindhoven, Dusseldorf of Brussel. Het kan voorkomen dat er een tussenlanding wordt gemaakt. De prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse. Als dit tarief niet meer beschikbaar is, kan er een vluchttoeslag gelden. Mocht dit het geval zijn, dan informeren wij u hier uiteraard eerst over, voordat wij uw boeking definitief maken.

Beschikbaarheid

Reserveringen worden definitief aan u bevestigd nadat wij de beschikbaarheid van de vluchten en accommodatie gecontroleerd hebben. Uw boeking is pas definitief wanneer dit door een van onze reserveringsmedewerkers telefonisch is bevestigd of wanneer u de definitieve factuur per e-mail heeft ontvangen. Wij proberen de beschikbaarheid zoveel mogelijk up-to-date te houden, maar het kan soms voorkomen dat uw gewenste accommodatie of vertrekdatum niet meer beschikbaar is. In dit geval zullen we in overleg met u een passend alternatief aanbieden.

Paspoort & Visuminformatie

Om af te reizen naar Egypte dient u in het bezit te zijn van een geldig Nederlands paspoort, dat bij vertrek uit Egypte nog minimaal 6 maanden geldig is. Tevens dient u bij aankomst op de luchthaven in Egypte een visum aan te schaffen. De kosten hiervoor bedragen ca. 27,- per persoon. Reizigers met een andere nationaliteit dan de Nederlandse of met een ander soort reisdocument (zoals bijvoorbeeld een diplomatiek of militair paspoort, etc) dienen contact opnemen met de Egyptische ambassade in Den Haag. Het is te allen tijde uw eigen verantwoordelijkheid om voor de juiste, geldige reisdocumenten en benodigde visa te zorgen. De reisorganisatie is hiervoor niet aansprakelijk.



Locatie


Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


Inclusief
  • Retourvluchten volgens programma
  • Luchthavenbelasting
  • Aantal overnachtingen naar keuze
  • Verzorging naar aanleiding van programma


Exclusief
  • Calamiteitenfonds, eenmalig 2,50,-
  • Evt. reis- en/of annuleringsverzekering
  • Persoonlijke uitgaven en entreegelden
  • Ruimbagage (afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij)
  • Lokale belastingen (bijv. toeristenbelasting)
  • Reserveringskosten, eenmalig 28,-


Overige Informatie
U neemt geheel vrijblijvend een optie op de reis naar uw keuze.
Na ontvangst van uw aanvraag, sturen wij u een overzicht toe, waarin u alle details van de reis, waaronder de vluchtgegevens kunt teruglezen.
Na uw akkoord zullen wij de reis pas definitief voor u vastleggen.
Als u nu een optie neemt betaalt u geen reserveringskosten.

We proberen de beschikbaarheid zoveel mogelijk up-to-date te houden, maar het kan soms voorkomen dat uw gewenste vertrekdatum niet meer beschikbaar is. In dit geval zullen we in overleg met u een passend alternatief zoeken.

Mosaique 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail





Volg ons op socialmedia

Youtube Facebook Instagram

© Copyright 2008-2024  vakantiestunt.nl
v6.20210203