Albatros Aqua Park Resort Afbeelding Albatros Aqua Park Resort
Albatros Aqua Park Resort
Bestemming: Rode Zee - Hurghada

Albatros Aqua Park Resort








In het Albatros Aqua Park Resort (voorheen Albatros Garden Resort) is het echt genieten voor jong en oud. Terwijl je op je ligbedje van de Egyptische zon geniet, roetsjen je kinderen van de vele glijbanen af. De kamers zijn volledig gerenoveerd en er is een aquapark met glijbanen voor jong en oud.
Na een smakelijk diner is het tijd voor een heerlijk drankje in een van de gezellige bars of geniet je van een wervelende show.




Ligging: Albatros Aqua Park Resort nabij Hurghada

Gelegen tegenover hotel Beach Albatros Resort en op ca. 500 meter ligt het privéstrand. Er rijdt een gratis shuttlebus van en naar het strand. Het oude centrum van Hurghada ligt op ca. 15 kilometer.

Faciliteiten: Albatros Aqua Park Resort

Albatros Aqua Park Resort (voorheen Albatros Garden Resort) heeft 296 kamers en beschikt over een 24-uursreceptie. Je vindt er 4 sfeervolle bars en 1 snackbar. In het hoofdrestaurant vind je een uitgebreid buffet en zijn er 2 specialiteiten restaurants (Italiaans en Aziatisch, vooraf reserveren). In de tuin liggen meerdere zwembaden (een aantal verwarmd in de winterperiode), waaronder een zwembad voor volwassenen en 1 kinderbad. In het aquapark vind je zwembaden met spectaculaire glijbanen (op vaste tijden geopend). Rondom de zwembaden en op het strand kun je gratis gebruikmaken van ligbedden, parasols en badhanddoeken. Je kunt ook gebruikmaken van de (kinder)zwembaden in Aqua Vista hotel en Sea World. Voor kinderen is er 6 dagen per week een miniclub (4-12 jaar) en een minidisco en er is een speeltuin. Verder tref je er diverse winkeltjes, een wasservice, een pinautomaat, roomservice en een doktersservice aan (alle tegen betaling). Je kunt in de lobby gratis gebruikmaken van wifi.

Hotelkamer:

Je comfortabele standaardkamer (1-3 personen) in Albatros Aqua Park Resort is voorzien van airconditioning, telefoon, minibar (water gratis), televisie, kluisje (gratis) en wifi (gratis). Een badkamer met douche, toilet en föhn. Alle kamers hebben een balkon of terras met zitje.

Voor het gezin zijn er familiekamers (4 personen), deze bestaan uit 2 ruimtes.

Voordeelkamers (2 personen) kunnen qua faciliteiten en ligging afwijken van de standaardkamers.

Sport & Ontspanning:

Inclusief beachvolleybal, tafeltennis, aerobics, boccia, darts en voetbal. Tegen betaling; tennis, duiken, watersport, biljart en het Spa Center met sauna, jacuzzi, Turks bad, massage mogelijkheden en schoonheidsbehandelingen. Het animatieteam verzorgt dagelijks een afwisselend programma.

Verzorging Zomer 2018 en Winter 2018-2019: Albatros Aqua Park Resort

Je verblijft in Albatros Aqua Park Resort op basis All Inclusive; ontbijt (07.00-10.00), laat ontbijt (10.00-11.00), lunch (12.30-14.30) en diner (18.30-21.30), alle in buffetvorm. Tevens snacks (12.30-16.00), ijs (11.00-16.00 bij Sea World), crepes (16.00-17.00 bij Sea World) en laat diner (22.00-00.00). Alle door het hotel geselecteerde lokale alcoholvrije en alcoholische drankjes van 10.00 tot 00.00 uur inbegrepen. Tegen betaling: import drankjes, waterpijp in de Shisha Corner, roomservice, alle consumpties na 00.00 uur en verse vruchtensappen.

Handig om te weten:

Voor reizen naar Egypte heb je een visum nodig dat je bij aankomst in Egypte kunt aanschaffen. Het visum is in de aankomsthal ter plaatse bij de Corendonbalie te verkrijgen voor a‚¬27,50 p.p. Dit bedrag kun je alleen in euroa's afrekenen en is inclusief de servicekosten.

Indien je ervoor kiest om zelf ter plaatse het visum te regelen is dat ook mogelijk. Tijdens de transfer zal de agent de lokale heffingen alsnog in rekening brengen. Belgische paspoorthouders dienen ook nog twee extra pasfoto's mee te nemen.



Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


Inclusief
  • Retourvluchten naar aanleiding van het programma
  • Luchthavenbelasting
  • Verzorging: logies en ontbijt
  • Als u een optie-boeking nu plaatst, betaalt u geen reserveringskosten.


Exclusief
  • Calamiteitenfonds, eenmalig € 2,50
  • Reserveringskosten, eenmalig € 28,-
  • Evt. reis- en/of annuleringsverzekering
  • Brandstofkosten en eventuele tolgelden
  • Persoonlijke uitgaven en entreegelden
  • Ruimbagage (afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij)
  • Lokale belastingen (bijv. toeristenbelasting)
  • Huur GPS-systeem
  • Evt. aanschaf van een routekaart


Huurauto

Standaard inbegrepen in de huursom:

  • Huurauto, categorie Small
  • Ongelimiteerde kilometers
  • WA-dekking van € 7,5 miljoen
  • Schadeverzekering (CDW)
  • Diefstalverzekering (TP)
  • Terugbetaling eigen risico
  • Dekking glas-banden-bodem-dakschades
  • 24/7 Nederlandstalig noodnummer

Optioneel

  • Tegen een toeslag is het mogelijk uw huurauto te upgraden naar een hogere klasse/groter type auto. Deze toeslag is afhankelijk van de beschikbaarheid.
  • Tegen een toeslag kunt u een GPS huren (wanneer u zelf geen GPS heeft).

Belangrijke informatie autohuur

U dient te beschikken over een creditcard op naam van de hoofdbestuurder. De waarborg voor de huurauto wordt gereserveerd op uw creditcard door de lokale leverancier ter plaatse. De bestedingsruimte is hierdoor tijdelijk kleiner. Controleert u voor u op reis gaat daarom goed de bestedingsruimte van uw creditcard.



Overige Informatie

Overige Informatie
U neemt geheel vrijblijvend een optie op de reis naar uw keuze.
Na ontvangst van uw aanvraag, sturen wij u een reisoverzicht toe, waarin u alle details van de reis, waaronder de vluchtgegevens, een beschrijving van de hotelaccommodaties en eventueel de autohuurvoorwaarden kunt teruglezen.
Na uw akkoord zullen wij de reis pas definitief voor u vastleggen.

Als u een optie-boeking plaatst, betaalt u geen reserveringskosten.

Wij proberen de beschikbaarheid zoveel mogelijk up-to-date te houden, maar het kan soms voorkomen dat uw gewenste accommodatie/vertrekdatum niet meer beschikbaar is. In dit geval zullen we in overleg met u een passend alternatief zoeken.

De optie boeking wordt pas definitief bevestigd, nadat wij u een reisoverzicht hebben toegezonden en u daarvoor uw akkoord heeft gegeven.



Albatros Aqua Park Resort 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail





Volg ons op socialmedia

Youtube Facebook Instagram

© Copyright 2008-2024  vakantiestunt.nl
v6.20210203