Albatros White Beach Afbeelding Albatros White Beach
Albatros White Beach *****
Bestemming: Rode Zee - Hurghada

Albatros White Beach

*****

De gasten kunnen terecht in de ontvangsthal met receptie. Tot de voorzieningen behoren een kluis, internettoegang, wifi, een restaurant, een koffiehuis, een bar en een pub. Er zijn ook winkels. Op het terrein van het hotel zijn een mooie tuin en een speelplaats te vinden.

Hotel o.b.v. All Inclusive



Albatros White Beach

Ligging:

Albatros White Beach ligt direct aan het zandstrand en op loopafstand vindt u diverse winkels en restaurants. Het centrum van Hurghada ligt op ongeveer 10 kilometer.

Faciliteiten:

Albatros White Beach beschikt over 498 kamers verdeeld over diverse gebouwen. U treft er een lobby met zitjes en een receptie. De maaltijden worden geserveerd in het buffetrestaurant, maar u kunt ook dineren in een van de a-la-carterestaurants (tegen betaling en vooraf reserveren). Drankjes zijn te verkrijgen bij de diverse bars, waaronder de Beach bar en de disco. In de tuin vindt u 4 zwembaden, waaronder een kinderbad met 4 glijbanen (deze is verwarmd in de winter). Rondom de zwembaden en op het strand kunt u gratis gebruikmaken van de ligbedden, parasols en badhanddoeken. Verder biedt Albatros White Beach u een doktersservice, een internetcafe en een pinautomaat (alle tegen betaling). In de openbare ruimtes kunt u gratis gebruikmaken van wifi. Voor de kinderen is er een miniclub en een speeltuintje.

Uw hotelkamer:

Uw standaardkamer (1-3 personen) in Albatros White Beach is netjes en verzorgd ingericht en beschikt over airconditioning, satelliet televisie, minibar, huurkluisje, telefoon en een balkon of terras. De badkamer is voorzien van een bad/douche, toilet en fohn. Tegen een toeslag kunt u een standaardkamer met zeezicht (1-3 personen) boeken.

Voor gezinnen zijn er familiekamers (4 personen), deze bestaan uit 2 ruimtes.

De voordeelkamers (2 personen) kunnen qua faciliteiten en ligging afwijken van de standaardkamers.

Sport & Ontspanning:

Tijdens uw verblijf in Albatros White Beach kunt u gratis gebruikmaken van fitness, beachvolley en mini golf. Paardrijden en diverse watersporten aan het strand zijn tegen betaling. Voor ontspanning kunt u tegen betaling terecht in het Spa Center met sauna, Turks bad, stoombad, jacuzzi, massages en een Beauty Salon. Het animatieteam verzorgd een leuk en gevarieerd animatieprogramma.

Verzorging:

U verblijft in Albatros White Beach op basis van All Inclusive: ontbijt, lunch en diner in buffetvorm. In de middag snacks en koffie/thee en koekjes (15.00-18.00). Alle door het hotel geselecteerde lokale alcoholische en alcoholvrije drankjes van 10.00 tot 24.00 uur. Tegen betaling: import drankjes, roomservice, de a-la-carterestaurants en alles na 24.00 uur.

LET OP:

In het voor/naseizoen en eventueel tijdens de winter periode (1 november t/m +/- 31 maart) kan het voorkomen dat bepaalde faciliteiten niet beschikbaar zijn i.v.m. onderhoud, bezetting of weersomstandigheden. Zo zijn veelal de buitenfaciliteiten niet beschikbaar, de buitenzwembaden buiten gebruik en geen of beperkte animatie aanwezig. Ook kan het voorkomen dat een accommodatieverschaffer vergoeding kan vragen voor bepaalde faciliteiten of diensten en dat de verzorging iets beperkter kan zijn. Het kan voorkomen dat een deel van het accommodatie complex tijdelijk niet in gebruik is vanwege onderhoud of lage bezetting.

Handig om te weten:

U heeft een visum nodig voor Egypte, het bedrag van 27,50 per persoon aan visum- en handelingskosten dient u ter plaatse te betalen bij onze lokale agent.

Belangrijk!

De informatie over deze accommodatie wordt geleverd door verschillende leveranciers. Daardoor kan het voorkomen dat bepaalde punten in onze beschrijving kunnen afwijken van de beschrijving van de door uw gekozen reis. Bijvoorbeeld gekozen kamertypes, toegang tot bepaalde faciliteiten (zoals aquaparken of restaurants), eventuele extra's die zijn inbegrepen in uw reis of bepaalde bijkomende kosten. Lees daarom tijdens het boeken altijd goed de accommodatie-beschrijving van uw gekozen reis goed door. Deze beschrijving van de leverancier is leidend. U kunt deze gemakkelijk vinden door na het selecteren van de gewenste prijs in de prijstabel op de naam van het hotel te klikken. Er opent zich dan een nieuw scherm (pop-up) met de complete beschrijving van uw reis.

Is er iets niet helemaal duidelijk of heeft u vragenWij helpen u graag verder.



Locatie


Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


Inclusief
  • Retourvluchten volgens programma
  • Luchthavenbelasting
  • Aantal overnachtingen naar keuze
  • Verzorging naar aanleiding van programma


Exclusief
  • Calamiteitenfonds, eenmalig 2,50,-
  • Evt. reis- en/of annuleringsverzekering
  • Persoonlijke uitgaven en entreegelden
  • Ruimbagage (afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij)
  • Lokale belastingen (bijv. toeristenbelasting)
  • Reserveringskosten, eenmalig 28,-


Overige Informatie
U neemt geheel vrijblijvend een optie op de reis naar uw keuze.
Na ontvangst van uw aanvraag, sturen wij u een overzicht toe, waarin u alle details van de reis, waaronder de vluchtgegevens kunt teruglezen.
Na uw akkoord zullen wij de reis pas definitief voor u vastleggen.
Als u nu een optie neemt betaalt u geen reserveringskosten.

We proberen de beschikbaarheid zoveel mogelijk up-to-date te houden, maar het kan soms voorkomen dat uw gewenste vertrekdatum niet meer beschikbaar is. In dit geval zullen we in overleg met u een passend alternatief zoeken.

Albatros White Beach 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail





Volg ons op socialmedia

Youtube Facebook Instagram

© Copyright 2008-2024  vakantiestunt.nl
v6.20210203