Fort Arabesque Afbeelding Fort Arabesque
Fort Arabesque
Bestemming: Rode Zee - Hurghada

Fort Arabesque





Bent je op zoek naar een oase van rust? Dan is Fort Arabesque de juiste keuze voor jou. Gelegen in een prachtige tuin met wuivende palmen en direct aan het privé zandstrand.

Alles is bij de hand voor een fantastische vakantie: diverse zwembaden voor veel waterplezier, diverse bars om uw dorst te lessen en restaurants waar heerlijke gerechten worden geserveerd. Kortom, waar wacht je nog op?




Ligging: Fort Arabesque in Makadi Bay

Fort Arabesque ligt in de mooiste baai van Makadi Bay en direct aan het privé zandstrand met een rif. De luchthaven van Hurghada ligt op ongeveer 20 kilometer. Het hotel biedt tweemaal per dag een shuttleservice aan naar het centrum van Hurghada.

Faciliteiten: Fort Arabesque

Fort Arabesque is een heerlijk 4-sterrenhotel en telt 444 kamers verdeeld over meerdere gebouwen. De gebouwen liggen verspreid in de prachtige groene tuin. Je treft er een lobby met zitjes en een 24-uursreceptie.

In de tuin liggen 4 zwembaden waarvan 3 verwarmd in de winterperiode, en 1 kinderbad. Rondom de zwembaden en op het zandstrand kun je gratis gebruikmaken van de ligbedden, parasols en badhanddoekenservice. Hapjes en drankjes zijn te verkrijgen bij de 2 buffetrestaurants, de 2 Ã -la-carterestaurants (vooraf reserveren) en er zijn 4 bars.

Verder biedt Fort Arabesque meerdere vergaderruimtes, een doktersservice, diverse winkeltjes, een beautysalon, internetfaciliteiten en roomservice (alle tegen betaling). Voor de kinderen is er een miniclub en een speelruimte.

Hotelkamer:

De standaardkamers (1-3 personen) in Fort Arabesque hebben allemaal zeezicht, zijn ruim en verzorgd ingericht en beschikken over airconditioning (individueel regelbaar), een minibar (dagelijks gevuld), televisie, een kluisje, telefoon en een balkon met zitje. De badkamers zijn voorzien van een bad/douche, toilet en föhn.

Tegen een toeslag kun je een superiorkamer (1-3 personen) boeken. Superiorkamers beschikken over dezelfde faciliteiten als de standaardkamers, maar zijn gelegen op de bovenste verdieping en zijn ruimer en luxer ingericht.

Voor gezinnen zijn er Large kamers (min. 4 personen en max. 3 volw. + 2 kind.), deze zijn gelijk aan de standaardkamer, echter ruimer, met extra bedden en een slaapbank.

Ook kun je ook kiezen voor een ruime 2-kamervilla (2 personen), deze beschikt over dezelfde faciliteiten als de standaardkamer, echter met een woonkamer en een aparte slaapkamer. Tevens een fruitmandje op de kamer bij aankomst, koffie-/theezetfaciliteiten en gratis gebruik van de fitnessruimte.

De 3-kamervilla (3-4 personen, alleen in de winterperiode) beschikt over dezelfde faciliteiten als de 2-kamervilla, echter met een extra slaapkamer.

Voordeelkamers (2 personen) kunnen qua faciliteiten en ligging afwijken van de standaardkamers.

Sport & Ontspanning:

Je kunt tijdens je verblijf in Fort Arabesque gratis gebruikmaken van aqua aerobics, tennis (materiaal tegen betaling), beachvolleybal, voetbal, petanque en tafeltennis. Biljart, fitness, watersporten aan het strand en het I-Dive Diving Center zijn tegen betaling.

In het Spa & Wellness Center kun je tegen betaling gebruikmaken van het stoombad, massages en diverse schoonheidsbehandelingen. Het animatieteam verzorgt een leuk en gevarieerd animatieprogramma.

Verzorging Winter 2017-2018: Fort Arabesque

Je verblijft in Fort Arabesque op basis van All Inclusive: ontbijt (07.00-10.00), laat ontbijt (10.30-12.00), lunch (13.00-14.30) en diner (19.00-22.00) zijn alle in buffetvorm. Diverse snacks (15.30-17.00), ijsjes en alle door het hotel geselecteerde lokale (non-)alcoholische drankjes van 09.00 tot 24.00 uur. Tegen betaling: geïmporteerde drankjes, cocktails, Italiaanse koffie 'Danesia', verse vruchtensappen, diner in de à -la-carterestaurants (vooraf reserveren) en alle consumpties na 24.00 uur.

Verzorging Zomer 2018: Fort Arabesque

Je verblijft in Fort Arabesque op basis van All Inclusive: ontbijt (07.00-10.00), laat ontbijt (10.30-12.00), lunch (13.00-14.30) en diner (19.00-22.00) zijn alle in buffetvorm. Diverse snacks (15.30-17.00), ijsjes en alle door het hotel geselecteerde lokale (non-)alcoholische drankjes van 09.00 tot 24.00 uur. Tegen betaling: geïmporteerde drankjes, cocktails, Italiaanse koffie 'Danesia', verse vruchtensappen, diner in de à -la-carterestaurants (vooraf reserveren) en alle consumpties na 24.00 uur.

Handig om te weten:

Voor reizen naar Egypte heb je een visum nodig dat je bij aankomst in Egypte kunt aanschaffen. Het visum is in de aankomsthal ter plaatse bij de Corendonbalie te verkrijgen voor a‚¬27,50 p.p. Dit bedrag kun je alleen in euroa's afrekenen en is inclusief de servicekosten.

Indien je ervoor kiest om zelf ter plaatse het visum te regelen is dat ook mogelijk. Tijdens de transfer zal de agent de lokale heffingen alsnog in rekening brengen. Belgische paspoorthouders dienen ook nog twee extra pasfoto's mee te nemen.



Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


Inclusief
  • Retourvluchten naar aanleiding van het programma
  • Luchthavenbelasting
  • Verzorging: logies en ontbijt
  • Als u een optie-boeking nu plaatst, betaalt u geen reserveringskosten.


Exclusief
  • Calamiteitenfonds, eenmalig € 2,50
  • Reserveringskosten, eenmalig € 28,-
  • Evt. reis- en/of annuleringsverzekering
  • Brandstofkosten en eventuele tolgelden
  • Persoonlijke uitgaven en entreegelden
  • Ruimbagage (afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij)
  • Lokale belastingen (bijv. toeristenbelasting)
  • Huur GPS-systeem
  • Evt. aanschaf van een routekaart


Huurauto

Standaard inbegrepen in de huursom:

  • Huurauto, categorie Small
  • Ongelimiteerde kilometers
  • WA-dekking van € 7,5 miljoen
  • Schadeverzekering (CDW)
  • Diefstalverzekering (TP)
  • Terugbetaling eigen risico
  • Dekking glas-banden-bodem-dakschades
  • 24/7 Nederlandstalig noodnummer

Optioneel

  • Tegen een toeslag is het mogelijk uw huurauto te upgraden naar een hogere klasse/groter type auto. Deze toeslag is afhankelijk van de beschikbaarheid.
  • Tegen een toeslag kunt u een GPS huren (wanneer u zelf geen GPS heeft).

Belangrijke informatie autohuur

U dient te beschikken over een creditcard op naam van de hoofdbestuurder. De waarborg voor de huurauto wordt gereserveerd op uw creditcard door de lokale leverancier ter plaatse. De bestedingsruimte is hierdoor tijdelijk kleiner. Controleert u voor u op reis gaat daarom goed de bestedingsruimte van uw creditcard.



Overige Informatie

Overige Informatie
U neemt geheel vrijblijvend een optie op de reis naar uw keuze.
Na ontvangst van uw aanvraag, sturen wij u een reisoverzicht toe, waarin u alle details van de reis, waaronder de vluchtgegevens, een beschrijving van de hotelaccommodaties en eventueel de autohuurvoorwaarden kunt teruglezen.
Na uw akkoord zullen wij de reis pas definitief voor u vastleggen.

Als u een optie-boeking plaatst, betaalt u geen reserveringskosten.

Wij proberen de beschikbaarheid zoveel mogelijk up-to-date te houden, maar het kan soms voorkomen dat uw gewenste accommodatie/vertrekdatum niet meer beschikbaar is. In dit geval zullen we in overleg met u een passend alternatief zoeken.

De optie boeking wordt pas definitief bevestigd, nadat wij u een reisoverzicht hebben toegezonden en u daarvoor uw akkoord heeft gegeven.



Fort Arabesque 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail





Volg ons op socialmedia

Youtube Facebook Instagram

© Copyright 2008-2024  vakantiestunt.nl
v6.20210203