Jaz Makadi Saraya Palms Afbeelding Jaz Makadi Saraya Palms
Jaz Makadi Saraya Palms *****
Bestemming: Rode Zee - Hurghada

Jaz Makadi Saraya Palms

*****

Het hotel beschikt over 102 wooneenheden. In het hotel worden de gasten verwelkomd in de ontvangsthal met een 24 uur per dag geopende receptie en 24 uur per dag uitcheckservice. De bovenste verdiepingen zijn gemakkelijk met de lift te bereiken.

Hotel o.b.v. All Inclusive



Hotel Jaz Makadi Saraya Palms 5*

Ligging

Dit comfortabele resort met ruime appartementen grenst direct aan het Iberotel Makadi Saraya Resort. Het Makadi Centrum Souk Makadi met tal van winkels en diverse restaurants ( met dine around concept) bevindt zich de buurt van het resort. Er is een prive zandstrand met een bar, afhankelijk van de ligging van de appartementen, op ca. 1000 m. Een pendelbus rijdt meerdere malen per dag tussen het resort en het strand. De internationale luchthaven van Hurghada ligt op ongeveer 35 km afstand.

Faciliteiten & Diensten

Het luxe appartementencomplex beschikt in totaal over 102 ruime appartementen en studios. Er is een ontvangsthal met een 24 uur geopende receptie, internettoegang (tegen betaling), hoofdrestaurant, tal van specialiteiten restaurants, strandbars, cocktailbar en cafis. In het buitengedeelte bevinden zich twee zwembaden (waarvan iin in de winter verwarmd) met zonneterrassen en een bar. Ligstoelen, parasols en badhanddoeken bij de zwembaden en op het strand, gratis, maar beperkt beschikbaar. In het hotel worden de gasten verwelkomd in de ontvangsthal met een 24 uur per dag geopende receptie en 24 uur per dag uitcheckservice. De bovenste verdiepingen zijn gemakkelijk met de lift te bereiken. Tot de voorzieningen van het hotel behoren een kluis en een wisselkantoor. In de gemeenschappelijke ruimtes is internettoegang en wifi beschikbaar. Culinair genieten kan in een restaurant, een eetzaal, een koffiehuis en een bar. Voor de dagelijkse benodigdheden van de gasten is er een supermarkt. Er zijn ook winkels. Op het terrein van het hotel zijn een mooie tuin en een speelplaats te vinden. De gasten kunnen parkeren in een garage en op een parkeerplaats. Ook kinderopvang, medische dienst, roomservice, een wasserette en een kapper worden geboden. Daarnaast wordt er een pendeldienst aangeboden.

Kamers (afhankelijk van het seizoen beschikbaar)

Studio:

De studios bevinden zich in drie verdiepingen tellende wooneenheden in het midden van de tuin. Alle eenheden zijn uitgerust met douche / toilet, haardroger, individueel regelbare airconditioning, minibar, kluis, woonkamer, kledingkast, telefoon, satelliet-tv, een volledig ingerichte kitchenette, balkon of terras. Die studios hebben een tweepersoonsbed of twee eenpersoonsbedden en zijn geschikt voor 1-2 personen. Appartement: De ruime appartementen (83-153 mi) beschikken over dezelfde faciliteiten als de studios. Ze bieden een slaapkamer en een extra slaapplaats in de woonkamer. Appartement (2 slaapkamers): Dit type appartement is hetzelfde ingericht als het standaard appartement, maar heeft een opp. van ca. 160-213 m2 met twee slaapkamers met ruimte voor max. 4 volwassenen. Appartement (3 slaapkamers): Dit type appartement is hetzelfde ingericht als het standaard appartement, maar heeft een opp. van ca. 275 mi en drie luxe en comfortabele slaapkamers voor max. 6 volwassenen.

Het hotel biedt gezinskamers en niet-rokerskamers. Alle kamers beschikken over airconditioning, centrale verwarming, een woonkamer, een keuken en een badkamer. In de meeste kamers kunnen de gasten heerlijk ontspannen op het balkon of het privi-terras. De van vloerbedekking voorziene wooneenheden zijn met afgescheiden slaapkamers, een tweepersoonsbed, een queensize bed of een kingsize bed uitgerust. Een kluis en een minibar zijn ook aanwezig. In de kitchenette bevinden zich een koelkast, een koelkastje en een thee-/koffiezetapparaat. Voor optimaal comfort zorgen internettoegang, een telefoon, een televisie en een dvd-speler. Op de badkamer zijn een douche, een bad en een haardroger aanwezig.

Eten & Drinken (afhankelijk van het seizoen)

All Inclusive

Uitgebreid ontbijt-, lunch- en dinerbuffet. Tot het aanbod horen themadiners, dieet- en natuurproducten en een continentaal langslapersontbijt. s Middags snacks en ijs, thee / koffie en koekjes. Een selectie van lokale alcoholische en niet-alcoholische dranken per glas is inbegrepen. Niet inbegrepen: drankjes in de minibar, internationale drankjes, verse sappen, speciale koffies en het Dine Around concept in i la carte restaurants.

Sport, Entertainment en Ontspanning

Deels inclusief: tafeltennis, volleybal, aerobics, het gebruik van fitnessruimten, beachvolleybal en biljart Tegen vergoeding: een duikschool. Een golfbaan bevindt zich op ongeveer 500 m afstand. Regelmatig entertainment (seizoensgebonden) met livemuziek. De wellnessruimte van het hotel met massages, spa, Turks bad, solarium en sauna kan tegen betaling worden gebruikt.

Het hotel biedt een buitenbad en een kinderbad. Een waterglijbaan biedt veel waterpret voor jong en oud. Een terras met ligstoelen en parasols is aanwezig. Het bubbelbad in het zwembadgedeelte garandeert rust en ontspanning. Er is bovendien een (snack-)bar aan het zwembad. Het hotel biedt een breed sportief outdoorprogramma met tennis, beachvolleybal en golf en tegen betaling: paardrijden. Het hotel biedt tal van sportmogelijkheden in het indoorgedeelte, bijvoorbeeld een fitness-studio, tafeltennis, biljart en darts en, tegen betaling, ook squash. Er zijn verschillende wellnessopties, zoals een sauna, een stoombad en massagebehandelingen en tegen betaling bovendien ook een spa en een schoonheidssalon. Verdere recreatiemogelijkheden zijn een animatieprogramma, een entertainmentprogramma voor volwassenen, een entertainmentprogramma voor kinderen, livemuziek, een disco, een miniclub en een minidisco.

Kinderen

Een kinderzwembad en een speeltuin zorgen voor afwisseling. Op aanvraag en tegen betaling kan een babysit-service worden verkregen.

Creditcards

Visa , American Express en MasterCard worden geaccepteerd als betaaldmiddel.



Locatie


Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


Inclusief
  • Retourvluchten volgens programma
  • Luchthavenbelasting
  • Aantal overnachtingen naar keuze
  • Verzorging naar aanleiding van programma


Exclusief
  • Calamiteitenfonds, eenmalig 2,50,-
  • Evt. reis- en/of annuleringsverzekering
  • Persoonlijke uitgaven en entreegelden
  • Ruimbagage (afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij)
  • Lokale belastingen (bijv. toeristenbelasting)
  • Reserveringskosten, eenmalig 28,-


Overige Informatie
U neemt geheel vrijblijvend een optie op de reis naar uw keuze.
Na ontvangst van uw aanvraag, sturen wij u een overzicht toe, waarin u alle details van de reis, waaronder de vluchtgegevens kunt teruglezen.
Na uw akkoord zullen wij de reis pas definitief voor u vastleggen.
Als u nu een optie neemt betaalt u geen reserveringskosten.

We proberen de beschikbaarheid zoveel mogelijk up-to-date te houden, maar het kan soms voorkomen dat uw gewenste vertrekdatum niet meer beschikbaar is. In dit geval zullen we in overleg met u een passend alternatief zoeken.

Jaz Makadi Saraya Palms 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail





Volg ons op socialmedia

Youtube Facebook Instagram

© Copyright 2008-2024  vakantiestunt.nl
v6.20210203