Pickalbatros Beach Albatros Garden Resort Afbeelding Pickalbatros Beach Albatros Garden Resort
Pickalbatros Beach Albatros Garden Resort ****
Bestemming: Rode Zee - Hurghada

Pickalbatros Beach Albatros Garden Resort

****

Beach Albatros Garden behoort tot de bekende Pickalbatros hotels en is mede door het grote aanbod aan faciliteiten een goede keuze voor gezinnen met kinderen. Er is voor ieder wel wat wils! Het gemoedelijke Beach Albatros Garden ligt tegenover Beach Albatros, op slechts 500 m van het prive-strand. Een deel van de faciliteiten wordt gedeeld met de naastgelegen resorts Aqua Vista en Aqua Blu. Er zijn maar liefst 4...

Hotel o.b.v. All Inclusive



Beach Albatros Garden Resort

Beach Albatros Garden behoort tot de bekende Pickalbatros hotels en is mede door het grote aanbod aan faciliteiten een goede keuze voor gezinnen met kinderen. Er is voor ieder wel wat wils! Het gemoedelijke Beach Albatros Garden ligt tegenover Beach Albatros, op slechts 500 m van het prive-strand. Een deel van de faciliteiten wordt gedeeld met de naastgelegen resorts Aqua Vista en Aqua Blu. Er zijn maar liefst 4 mooie buitenzwembaden, een klein aquapark, verschillende bars en restaurants en een scala aan faciliteiten voor sport en spel.

Ligging

Pickalbatros Beach Albatros Garden ligt tegenover Pickalbatros Beach Albatros Resort en wordt door Beach Albatros en de kustweg gescheiden van het strand. De afstand naar het prive-strand van Beach Albatros is ca. 500 m en er is een gratis shuttleservice naar het strand waar u gebruik van kunt maken. Naast Beach Albatros Garden liggen tevens Aqua Blu en Aqua Vista (een groot geheel). Een groot deel van de faciliteiten wordt gedeeld met elkaar. De luchthaven van Hurghada ligt op ca. 7 km afstand en het centrum van Hurghada op ca. 15 km afstand.

Faciliteiten

Receptie, geldautomaat, lounge met koffiebar Columbus, buitenbar Habana, verschillende bars bij Aqua Blu en Aqua Vista waar tevens gebruik van kan worden gemaakt, buffetrestaurant Crocodile, Italiaans restaurant Alfredo, Chinees/Aziatisch restaurant Mandarin, Orientaals restaurant Tagine, winkeltjes, internetgelegenheid, wifi in de openbare ruimten (tegen betaling), kapsalon, speeltuin, kinderclub en amfitheater. Er zijn maar liefst 4 buitenzwembaden (waarvan een verwarmbaar en een met 4 reuzenglijbanen) kinderzwembad met miniglijbanen en speeltoestellen in het water, zonneterrassen met ligbedden, parasols en badhanddoekenservice (ook op het strand). Spa center met fitnessruimte, sauna, jacuzzi, hammam, schoonheidsbehandelingen en massagemogelijkheden bij Aqua Vista. Er zijn verschillende faciliteiten voor sport en spel, zoals 2 tennisbanen, algemeen sportveld, volleybal, tafeltennis, poolbiljart, minigolf, reuzenschaakspel, duikschool en verschillende watersportmogelijkheden op het strand. Er is dagelijks een animatieprogramma voor jong en oud met verschillende activiteiten overdag en in de avond een entertainmentprogramma met shows. Er is geen lift aanwezig in de gebouwen (3 verdiepingen). Voor het gebruik van bepaalde faciliteiten dient u ter plaatse een vergoeding te betalen.

Kamers

Pickalbatros Beach Albatros Garden Resort heeft in totaal 243 kamers, waarvan 205 standaardkamers en 38 familiekamers. U verblijft in een standaardkamer. Alle kamers zijn verzorgd ingericht en voorzien van airconditioning, telefoon, koelkastje, televisie, kluisje, badkamer met douche, toilet, wastafel en haardroger. Balkon of terras met zitje. De standaardkamers zijn geschikt voor maximaal 3 volwassenen of 2 volwassenen en 2 kinderen/babys tot 12 jaar. Er zijn standaardkamers met tussendeur. De familiekamers zijn als de standaardkamers, maar dan met een aparte slaap- en woonruimte. De kamers met tussendeur en de familiekamers zijn op aanvraag en tegen een toeslag te boeken.

Verzorging

U verblijft in Pickalbatros Beach Albatros Garden op basis van all inclusive.



Locatie


Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


Inclusief
  • Retourvluchten volgens programma
  • Luchthavenbelasting
  • Aantal overnachtingen naar keuze
  • Verzorging naar aanleiding van programma


Exclusief
  • Calamiteitenfonds, eenmalig 2,50,-
  • Evt. reis- en/of annuleringsverzekering
  • Persoonlijke uitgaven en entreegelden
  • Ruimbagage (afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij)
  • Lokale belastingen (bijv. toeristenbelasting)
  • Reserveringskosten, eenmalig 28,-


Overige Informatie
U neemt geheel vrijblijvend een optie op de reis naar uw keuze.
Na ontvangst van uw aanvraag, sturen wij u een overzicht toe, waarin u alle details van de reis, waaronder de vluchtgegevens kunt teruglezen.
Na uw akkoord zullen wij de reis pas definitief voor u vastleggen.
Als u nu een optie neemt betaalt u geen reserveringskosten.

We proberen de beschikbaarheid zoveel mogelijk up-to-date te houden, maar het kan soms voorkomen dat uw gewenste vertrekdatum niet meer beschikbaar is. In dit geval zullen we in overleg met u een passend alternatief zoeken.

Pickalbatros Beach Albatros Garden Resort 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail





Volg ons op socialmedia

Youtube Facebook Instagram

© Copyright 2008-2024  vakantiestunt.nl
v6.20210203