Sunrise Grand Select Crystal Bay Resort Afbeelding Sunrise Grand Select Crystal Bay Resort
Sunrise Grand Select Crystal Bay Resort *****
Bestemming: Rode Zee - Hurghada

Sunrise Grand Select Crystal Bay Resort

*****

Crystal Bay Resort ligt aan de rustige witte stranden van de baai van Thong Takien en beschikt over kamers met airconditioning, een eigen badkamer en uitzicht op het tropische landschap of de zee. Het heeft een buitenzwembad en een restaurant met uitzicht op de baai. Alle kamers zijn uitgerust met gratis WiFi, een kabeltelevisie en een minibar. Ze zijn ook voorzien van koffie- en theefaciliteiten en een eigen...

Hotel o.b.v. All Inclusive



Algemeen

Grand Select Crystal Bay is een heerlijk 5-sterrenhotel, gelegen in een rustige omgeving en op een steenworp afstand van het strand. De verzorgde kamers, het vriendelijke personeel en het heerlijke klimaat zullen zorgen dat u optimaal kunt genieten van uw welverdiende vakantie onder de Egyptische zon!

Ligging

Grand Select Crystal Bay is direct gelegen aan het strand en ongeveer 20 km van het centrum van Sakkala in Hurghada. In de omgeving van het hotel vindt u een uitgebreid overdekt winkelcentrum en de Esplenada boulevard vindt u zo'n 10 km verderop. Grand Select Crystal Bay biedt tegen een kleine vergoeding een shuttleservice naar het centrum van Hurghada.

Faciliteiten

Grand Select Crystal Bay beschikt over 364 kamers verdeeld over een hoofdgebouw en diverse bijgebouwen. Bij de 24-uursreceptie vindt u een lobby met zitjes en gratis wifi.

In het buffetrestaurant worden de maaltijden geserveerd, maar u kunt er ook voor kiezen om in een van de 3 a-la-carterestaurants te dineren (1x per verblijf, reservering verplicht, mediterraan, Indiaas en tegen betaling vis). Voor diverse drankjes kunt u terecht bij diverse bars. Voor de kleintjes is er een miniclub (3-12 jaar) en een speeltuintje.

In de ruim opgezette tuin vindt u 2 zwembaden (1 zwembad verwarmd in de winter) met apart kindergedeelte en een jacuzzi bad. Zowel aan het zwembad als aan het privestrand staan gratis ligbedden en parasols voor u klaar en kunt u gebruikmaken van de badhanddoekenservice.

Tegen betaling biedt het hotel diverse winkeltjes, kapperszaak en een doktersservice.

Uw hotelkamer

Uw standaardkamer Superior (1-3 personen) van Grand Select Crystal Bay is stijlvol ingericht en van alle gemakken voorzien. Uw kamer beschikt over airconditioning, satelliet televisie, telefoon, kluisje, minibar, koffie- en theefaciliteiten en balkon. Internetverbinding tegen betaling. De badkamer is voorzien van douche, toilet, fohn en badjassen. De deluxe kamers (1-3 personen) zijn 42m2 groot en hebben balkon of terras.

Tegen een toeslag kunt u een Junior Suite (1-3 personen) boeken, deze kamer bestaat uit een woonkamer en een slaapkamer met balkon of terras. En sommige kamers hebben een bad.

Een Crystal Suite (2-3 personen) bestaat tevens uit een woonkamer en een slaapkamer. Een badkamer met bad. En een balkon. De totale afmeting van deze kamer is 90m2.

Voor gezinnen zijn er quadkamers (2 volw.+2 kind.), een standaardkamer met extra bedden.

Voordeelkamers (2 personen) kunnen qua faciliteiten en ligging afwijken van de standaardkamers.

Sport & Ontspanning

In Grand Select Crystal Bay kunt u gratis gebruikmaken van de fitness, aerobics, tafeltennis, boccia, biljart, (tafel)tennis, waterpolo, sauna en stoombad (sommige faciliteiten kunnen tegen betaling zijn). Tegen betaling: behandelingen en massages in Health Club en beautycenter. Het animatieteam biedt dagelijks een uitgebreid animatieprogramma.

Transfers

Deze reis is exclusief de transfers van de luchthaven naar uw accommodatie en vice versa. Deze kunt u tegen een toeslag optioneel bijboeken.

Vluchten

U vliegt aan op de luchthaven van Hurghada. De vluchten worden uitgevoerd door verschillende luchtvaartmaatschappijen en met vertrek vanaf verschillende luchthavens, zoals Amsterdam, Eindhoven, Dusseldorf of Brussel. Het kan voorkomen dat er een tussenlanding wordt gemaakt. De prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse. Als dit tarief niet meer beschikbaar is, kan er een vluchttoeslag gelden. Mocht dit het geval zijn, dan informeren wij u hier uiteraard eerst over, voordat wij uw boeking definitief maken.

Beschikbaarheid

Reserveringen worden definitief aan u bevestigd nadat wij de beschikbaarheid van de vluchten en accommodatie gecontroleerd hebben. Uw boeking is pas definitief wanneer dit door een van onze reserveringsmedewerkers telefonisch is bevestigd of wanneer u de definitieve factuur per e-mail heeft ontvangen. Wij proberen de beschikbaarheid zoveel mogelijk up-to-date te houden, maar het kan soms voorkomen dat uw gewenste accommodatie of vertrekdatum niet meer beschikbaar is. In dit geval zullen we in overleg met u een passend alternatief aanbieden.

Paspoort & Visuminformatie

Om af te reizen naar Egypte dient u in het bezit te zijn van een geldig Nederlands paspoort, dat bij vertrek uit Egypte nog minimaal 6 maanden geldig is. Tevens dient u bij aankomst op de luchthaven in Egypte een visum aan te schaffen. De kosten hiervoor bedragen ca. 27,- per persoon. Reizigers met een andere nationaliteit dan de Nederlandse of met een ander soort reisdocument (zoals bijvoorbeeld een diplomatiek of militair paspoort, etc) dienen contact opnemen met de Egyptische ambassade in Den Haag. Het is te allen tijde uw eigen verantwoordelijkheid om voor de juiste, geldige reisdocumenten en benodigde visa te zorgen. De reisorganisatie is hiervoor niet aansprakelijk.



Locatie


Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


Inclusief
  • Retourvluchten volgens programma
  • Luchthavenbelasting
  • Aantal overnachtingen naar keuze
  • Verzorging naar aanleiding van programma


Exclusief
  • Calamiteitenfonds, eenmalig 2,50,-
  • Evt. reis- en/of annuleringsverzekering
  • Persoonlijke uitgaven en entreegelden
  • Ruimbagage (afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij)
  • Lokale belastingen (bijv. toeristenbelasting)
  • Reserveringskosten, eenmalig 28,-


Overige Informatie
U neemt geheel vrijblijvend een optie op de reis naar uw keuze.
Na ontvangst van uw aanvraag, sturen wij u een overzicht toe, waarin u alle details van de reis, waaronder de vluchtgegevens kunt teruglezen.
Na uw akkoord zullen wij de reis pas definitief voor u vastleggen.
Als u nu een optie neemt betaalt u geen reserveringskosten.

We proberen de beschikbaarheid zoveel mogelijk up-to-date te houden, maar het kan soms voorkomen dat uw gewenste vertrekdatum niet meer beschikbaar is. In dit geval zullen we in overleg met u een passend alternatief zoeken.

Sunrise Grand Select Crystal Bay Resort 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail





Volg ons op socialmedia

Youtube Facebook Instagram

© Copyright 2008-2024  vakantiestunt.nl
v6.20210203