Mozes  Familievakantie Dahab Afbeelding Mozes Familievakantie Dahab
Mozes Familievakantie Dahab ***
Bestemming: Rondreizen Egypte - Rondreizen

Mozes Familievakantie Dahab

***

Bent u opzoek naar de ideale combinatie tussen lekker uitrusten en leuke uitstapjesDan is dit de rondreis voor u. In acht dagen gaat u de woestijn in, de zee op en rust u tussendoor uit in Dahab. Highlights: Rode Zee, Kamelentocht Alle excursies en entreegelden zijn inbegrepen in de reissom.

Rondreis o.b.v. Volgens programma



Dag 1: Amsterdam - Sharm el Sheikh

Bij aankomst op het vliegveld van Sharm el Sheikh heet onze ginds u welkom. We verzorgen uw transfer naar Daniela Village in Dahab.

Dag 2: Snorkelen in zee

Deze dag gaat u snorkelen. Na het ontbijt laten we u de beste en leukste duikspots van Dahab zien. Zoals de blue hole en de lagoona. De snorkeluitrusting krijgt u in bruikleen en onze chauffeur brengt u naar de leukste plekjes. Na een heerlijk lange dag kunt 's avonds uitrusten in het hotel.

Dag 3: Vrije dag

Deze dag kunt u helemaal zelf invullen. Gaat u rustig genieten van de zon en het strandOf kiest u voor de optionele excursie en maakt u bijvoorbeeld een introductieduik

Dag 4: Op kamelen door de woestijn.

Na het ontbijt vertrekt u per bus richting de blue hole. Hier wachten kamelen op u voor een korte maar spectaculaire tocht door de woestijn. Na de rit vertrekt u richting Ras Abu Galloum. Ook bekend als perfecte snorkelplek. Onderweg kunt u genieten van de schitterende de kustlijn van de Golf van Akaba. Ooit was Ras Abu Galloum een Bedoeienen kamp. Vandaag de dag leven er nog enkele families en vissers. De lunch vindt hier plaats en hebt u ruim de tijd om te genieten van deze heerlijke plek. Tegen het einde van de middag bent u weer terug in het hotel.

Dag 5: Varen op zee

Vandaag gaat u het water op. Na het ontbijt brengen we u naar de opstapplaats voor de boot. De boot brengt u langs de mooiste snorkelplekken. De lunch is aan boord, zo kunt u optimaal genieten van deze dag op zee. Aan het einde van de middag komt u weer terug in Dahab.

Dag 6: Avontuur in de Sinai

Dit wordt een avontuurlijke dag. Na het ontbijt rijden we richting het Sinai-gebergte voor een dag vol plezier. U bezoekt White en Narrow Canyon en de Mushroom rocks. Bedoeienen verzorgen vandaag een traditionele lunch. De avond brengt u door in Dahab.

Dag 7: Vrije dag

De reis zit er bijna op en deze dag kunt u zelf invullen. Kiest u voor uitrusten in de zon of gaat u nog op excursieU kunt bijvoorbeeld quad- of paardrijden bijboeken.

Dag 8: Terugreis

Vandaag reist u weer terug vanaf Sharm el Sheikh naar Amsterdam.

Inbegrepen

  • Vlucht Amsterdam-Sharm El Sheikh-Amsterdam en v.v. met Transavia
  • 7 nachten verblijf in het Daniela Village op basis van half pension
  • Excursies volgens programmas
  • Luchthavenbelasting
  • Transfers luchthaven - hotel en vv

Niet inbegrepen

  • Visumkosten 24,-
  • Calamiteitenfonds 2,50
  • Fooien
  • Verzekeringen

Minimaal aantal deelnemers : 4



Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


Inclusief
  • Retourvluchten volgens programma
  • Luchthavenbelasting
  • Aantal overnachtingen naar keuze
  • Verzorging naar aanleiding van programma


Exclusief
  • Calamiteitenfonds, eenmalig 2,50,-
  • Evt. reis- en/of annuleringsverzekering
  • Persoonlijke uitgaven en entreegelden
  • Ruimbagage (afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij)
  • Lokale belastingen (bijv. toeristenbelasting)
  • Reserveringskosten, eenmalig 28,-


Overige Informatie
U neemt geheel vrijblijvend een optie op de reis naar uw keuze.
Na ontvangst van uw aanvraag, sturen wij u een overzicht toe, waarin u alle details van de reis, waaronder de vluchtgegevens kunt teruglezen.
Na uw akkoord zullen wij de reis pas definitief voor u vastleggen.
Als u nu een optie neemt betaalt u geen reserveringskosten.

We proberen de beschikbaarheid zoveel mogelijk up-to-date te houden, maar het kan soms voorkomen dat uw gewenste vertrekdatum niet meer beschikbaar is. In dit geval zullen we in overleg met u een passend alternatief zoeken.

Mozes  Familievakantie Dahab 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail





Volg ons op socialmedia

Youtube Facebook Instagram

© Copyright 2008-2024  vakantiestunt.nl
v6.20210203