Ghaya Grand Hotel Afbeelding Ghaya Grand Hotel
Ghaya Grand Hotel *****
Bestemming: DUBAI - Dubai

Ghaya Grand Hotel

*****

Het Ghaya Grand Hotel is gelegen op een geweldige locatie aan de Emirates Road, vlakbij Sport City en Jumeirah Golf Estates. Het hotel biedt dagelijks een gratis shuttle service aan naar het strand en winkelcentrum Mall of the Emirates. Het spiksplinternieuwe City Center Mall & Carrefour is op ca. 5 min. loopafstand. Een bushalte treft u op ca. 2 min. loopafstand.

Hotel o.b.v. Logies ontbijt



Ghaya Grand Hotel

Het Ghaya Grand Hotel & Apartments is een spiksplinternieuw complex in Dubai en heeft haar deuren in oktober 2014 geopend! Altijd al eens naar Dubai gewild

Ghaya Grand Hotel & Apartments bestaat uit een 5-sterren hotelgedeelte en luxe appartementen. We bieden uitsluitend voor u het hotelgedeelte aan. Wacht niet te lang en boek nu het Ghaya Grand Hotel!

Ligging

Het Ghaya Grand Hotel is gelegen op een geweldige locatie aan de Emirates Road, vlakbij Sport City en Jumeirah Golf Estates. Het hotel biedt dagelijks een gratis shuttle service aan naar het strand en winkelcentrum Mall of the Emirates. Het spiksplinternieuwe City Center Mall & Carrefour is op ca. 5 min. loopafstand. Een bushalte treft u op ca. 2 min. loopafstand.

Faciliteiten

Ghaya Grand Hotel is een luxe 5-sterrenhotel dat beschikt over 345 kamers, verdeeld over maar liefst 21 verdiepingen. U treft er een receptie met stijlvolle lobby. Voor de maaltijden kunt u terecht in het buffetrestaurant. Ook wordt er in verschillende thema's geserveerd door middel van show cooking (Chinees, Indiaas, sushi, Libanees & Oriental Grill en Italiaans). Drankjes en snacks zijn verkrijgbaar in de Coffee Lounge met buitenterras (en Shisha), de Lobby Lounge (24-uurs) of de Pool Bar. Relaxen kunt u bij het mooie (verwarmde) zwembad en er is een apart bad voor de kinderen. U kunt er gratis gebruikmaken van de handdoekenservice. Voor de kinderen is er ook een speeltuin (zowel binnen als buiten).

Verder biedt het Ghaya Grand Hotel 11 verschillende winkels en een schoonheidssalon (beide tegen betaling). Wifi in de publieke ruimtes beschikbaar (gratis).

Uw hotelkamer

De standaardkamers (minimaal 1, maximaal 2 volwassenen en 2 kinderen) van Ghaya Grand Hotel zijn stijlvol ingericht en bieden alle comfort en voorzieningen die u mag verwachten. Voorzieningen zijn: satelliet televisie, een telefoon, gratis wifi, koffie-/theefaciliteiten, een minibar en een (gratis) kluisje. De badkamer is uitgerust met een bad of douche, toilet en fohn.

Heeft u graag de beschikking over een ruime kamer (circa 36 vierkante meter), een volledig uitgeruste keuken en wilt u heerlijk na een dagje shoppen relaxen in badDan is een studio (2 personen) het juiste kamertype voor u. Wilt u tijdens uw verblijf genieten van een comfortabele kamer die nog ruimer isBoek dan een luxe Executive Suite (1-3 personen). Dit kamertype bestaat uit een slaapkamer en apart zitgedeelte. Bovendien is de suite maar liefst 55 vierkante meter groot! Sport & Ontspanning:

In het Ghaya Grand Hotel kunt u gebruikmaken van een tennisbaan (hard court). Ter ontspanning is er een Spa & Health Club met een fitness center, sauna, jacuzzi, stoombad en diverse massagemogelijkheden (sommige faciliteiten kunnen tegen betaling zijn).

Verzorging

U verblijft in Ghaya Grand Hotel op basis van logies en ontbijt.

Halfpension kunt u tegen betaling bijboeken. Maaltijden in buffetvorm of a la carte (en show cooking).

Let op: in dit hotel wordt geen alcohol geschonken.

Bijzonderheden

Indien u in Dubai verblijft, dient u bij het uitchecken een toeristenbelasting te betalen; de zogenaamde Tourism Dirham. De hoogte van de belasting is afhankelijk van het aantal sterren van uw accommodatie en varieert tussen 7 en 20 AED per kamer per nacht (10 AED is ca. 2, -).

Belangrijk!

De informatie over deze accommodatie wordt geleverd door verschillende leveranciers. Daardoor kan het voorkomen dat bepaalde punten in onze beschrijving kunnen afwijken van de beschrijving van de door uw gekozen reis. Bijvoorbeeld gekozen kamertypes, toegang tot bepaalde faciliteiten (zoals aquaparken of restaurants), eventuele extra's die zijn inbegrepen in uw reis of bepaalde bijkomende kosten. Lees daarom tijdens het boeken altijd goed de accommodatie-beschrijving van uw gekozen reis goed door. Deze beschrijving van de leverancier is leidend. U kunt deze gemakkelijk vinden door na het selecteren van de gewenste prijs in de prijstabel op de naam van het hotel te klikken. Er opent zich dan een nieuw scherm (pop-up) met de complete beschrijving van uw reis.

Is er iets niet helemaal duidelijk of heeft u vragenWij helpen u graag verder.



Locatie


Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


Inclusief
  • Retourvluchten volgens programma
  • Luchthavenbelasting
  • Aantal overnachtingen naar keuze
  • Verzorging naar aanleiding van programma


Exclusief
  • Calamiteitenfonds, eenmalig 2,50,-
  • Evt. reis- en/of annuleringsverzekering
  • Persoonlijke uitgaven en entreegelden
  • Ruimbagage (afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij)
  • Lokale belastingen (bijv. toeristenbelasting)
  • Reserveringskosten, eenmalig 28,-


Overige Informatie
U neemt geheel vrijblijvend een optie op de reis naar uw keuze.
Na ontvangst van uw aanvraag, sturen wij u een overzicht toe, waarin u alle details van de reis, waaronder de vluchtgegevens kunt teruglezen.
Na uw akkoord zullen wij de reis pas definitief voor u vastleggen.
Als u nu een optie neemt betaalt u geen reserveringskosten.

We proberen de beschikbaarheid zoveel mogelijk up-to-date te houden, maar het kan soms voorkomen dat uw gewenste vertrekdatum niet meer beschikbaar is. In dit geval zullen we in overleg met u een passend alternatief zoeken.

Ghaya Grand Hotel 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail





Volg ons op socialmedia

Youtube Facebook Instagram

© Copyright 2008-2024  vakantiestunt.nl
v6.20210203