Ibis Deira City Centre Hotel Afbeelding Ibis Deira City Centre Hotel
Ibis Deira City Centre Hotel ***
Bestemming: DUBAI - Dubai

Ibis Deira City Centre Hotel

***

Dit moderne hotel is een ideaal uitgangspunt voor de prijsbewuste vakantieganger. Centraal gelegen midden in het historische centrum en op loopafstand van het metrostation. De bekende shopping mall Deira City Centre ligt tegenover het hotel en ook authentieke souks liggen op loopafstand. U kunt hier een overtocht per traditionele dhow over de Dubai Creek maken of de oude wijk Bastakiya bezoeken. Door de goede...

Hotel o.b.v. Logies ontbijt



Dit moderne hotel is een ideaal uitgangspunt voor de prijsbewuste vakantieganger. Centraal gelegen midden in het historische centrum en op loopafstand van het metrostation. De bekende shopping mall Deira City Centre ligt tegenover het hotel en ook authentieke souks liggen op loopafstand. U kunt hier een overtocht per traditionele dhow over de Dubai Creek maken of de oude wijk Bastakiya bezoeken. Door de goede metroverbindingen heeft u vele mogelijkheden voor een geslaagde vakantie.

De ligging

De naam zegt het al; het Ibis Deira City Centre is gelegen in het hart van het historische stadsgedeelte. Het Deira winkelcentrum, een van de grootste winkelcentra in Dubai, vindt u praktisch voor de deur! Verder gaat er een gratis shuttleservice naar het Beach Park. De internationale luchthaven van Dubai bevindt zich op ca. 5 minuutjes rijden.

Faciliteiten van het hotel

Het Ibis Deira City Centre is een modern 2-sterrenhotel dat beschikt over 365 kamers, een 24-uurs receptie met kluisverhuur, een lobby en een lift. In het Tempo restaurant wordt het (uitgebreide) ontbijt in buffetvorm geserveerd voor u. In het chique restaurant Bistro Domino (12.00-23.00) heeft u voor de lunch of het diner de keuze uit verschillende internationale gerechten en in de Ibis TBC keuken (12.00-23.30) heeft u de mogelijkheid voor heerlijke snacks tussendoor.

Tot slot kunt u voor koffie en gebak 24 uur per dag terecht in The Tempo Terrace. Verder biedt het Ibis Deira City Centre een eigen parkeergarage (ondergronds), een wasserette en een internethoek, (alle tegen betaling). Wifi in de lobby is gratis beschikbaar.

Uw hotelkamer

In het Ibis Deira City Centre heeft uw moderne standaardkamer (1-3 personen) een warme uitstraling en beschikt over kabelinternet (gratis), een minibar, koffie- en theefaciliteiten, een bureau, flat screen televisie en airconditioning. Ook is de kamer uitgerust met het nieuwe Sweet Bed van ibis bedding. Badkamer met douche, bad, toilet en fohn. Kinderen tot 4 jaar overnachten in het bed van de ouders. Oudere kinderen worden als volwassene berekend en ingedeeld.

Sport & Ontspanning

In het naastgelegen Novotel Deira City Centre kunt u gebruik maken van het zwembad en (tegen een kleine vergoeding) van het fitness center. Tip: in de stijlvolle Vertigo lounge bar kunt u heerlijk genieten van uw drankje!

De verzorging

U verblijft in het Ibis Deira City Centre op basis van logies en ontbijt. Tegen een toeslag kunt u halfpension bijboeken. Ontbijt en diner worden in buffetvorm geserveerd.

Bijzonderheden

Indien u in Dubai verblijft, dient u bij het uitchecken een toeristenbelasting te betalen; de zogenaamde Tourism Dirham. De hoogte van de belasting is afhankelijk van het aantal sterren van uw accommodatie en varieert tussen 7 en 20 AED per kamer per nacht (10 AED is ca. 2, -).



Locatie


Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


Inclusief
  • Retourvluchten volgens programma
  • Luchthavenbelasting
  • Aantal overnachtingen naar keuze
  • Verzorging naar aanleiding van programma


Exclusief
  • Calamiteitenfonds, eenmalig 2,50,-
  • Evt. reis- en/of annuleringsverzekering
  • Persoonlijke uitgaven en entreegelden
  • Ruimbagage (afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij)
  • Lokale belastingen (bijv. toeristenbelasting)
  • Reserveringskosten, eenmalig 28,-


Overige Informatie
U neemt geheel vrijblijvend een optie op de reis naar uw keuze.
Na ontvangst van uw aanvraag, sturen wij u een overzicht toe, waarin u alle details van de reis, waaronder de vluchtgegevens kunt teruglezen.
Na uw akkoord zullen wij de reis pas definitief voor u vastleggen.
Als u nu een optie neemt betaalt u geen reserveringskosten.

We proberen de beschikbaarheid zoveel mogelijk up-to-date te houden, maar het kan soms voorkomen dat uw gewenste vertrekdatum niet meer beschikbaar is. In dit geval zullen we in overleg met u een passend alternatief zoeken.

Ibis Deira City Centre Hotel 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail





Volg ons op socialmedia

Youtube Facebook Instagram

© Copyright 2008-2024  vakantiestunt.nl
v6.20210203