Sofitel The Palace The Old Town Afbeelding Sofitel The Palace The Old Town
Sofitel The Palace The Old Town
Bestemming: DUBAI - Dubai

Sofitel The Palace The Old Town


Logeren in een luxe, traditioneel fort aan de voet van s werelds hoogste gebouw, de Burj KhalifaIedere avond kunt u hier de prachtige fonteinenshow aanschouwen en overdag kijkt u uw ogen uit in de Dubai Mall. Dit stadsresort met een authentieke uitstraling biedt u deze unieke mogelijkheid. Perfect uitgangspunt voor de gast die wil genieten van topluxe in een ultramoderne omgeving.

Hotel o.b.v. Volgens programma



Logeren in een luxe, traditioneel fort aan de voet van s werelds hoogste gebouw, de Burj KhalifaIedere avond kunt u hier de prachtige fonteinenshow aanschouwen en overdag kijkt u uw ogen uit in de Dubai Mall. Dit stadsresort met een authentieke uitstraling biedt u deze unieke mogelijkheid. Perfect uitgangspunt voor de gast die wil genieten van topluxe in een ultramoderne omgeving.

Algemene informatie over Hotel The Palace the Old Town Hotel, Officiele classificatie 5 sterren, Onze classificatie 5 sterren, luchthaven Dubai International Airport op ca. 10 km, voltage 220 volt, ligging: centraal, in/bij winkelcentra en in bebouwde kom en dichtbij het centrum naast de 828 meter hoge Burj Khalifa en de Dubai Mall gelegen

Overzicht Logeren in een luxe, traditioneel fort aan de voet van s werelds hoogste gebouw, de Burj KhalifaIedere avond kunt u hier de prachtige fonteinenshow aanschouwen en overdag kijkt u uw ogen uit in de Dubai Mall. Dit stadsresort met een authentieke uitstraling biedt u deze unieke mogelijkheid. Perfect uitgangspunt voor de gast die wil genieten van topluxe in een ultramoderne omgeving.

Unique Selling Points Adembenemende fonteinshow, Prachtige, uitgebreide spa, Gratis WiFi, Zeer geschikt voor honeymoon, Gebouwd in paleisachtige stijl, Nabij de Dubai Mall, Ruime kamers met balkon, Uitstekende service, Tegenover de Burj Khalifa en Golden Label

Faciliteiten van Hotel The Palace the Old Town Receptie: VISA, EuroCard/MasterCard, Diners en American Express worden geaccepteerd en geld wisselen mogelijk, winkel(s), wasservice, lounge(s) en internetfaciliteiten

Zwembad 1 buitenzwembad (), zonneterras, ligbedden, parasols en handdoekenservice

Eten en drinken Er zijn 3 restaurants (Asado (specialiteiten Argentijns grillrestaurant), Ewaan (specialiteiten Arabische specialiteiten) en Thiptara (specialiteiten Thaise specialiteiten)), Er zijn 2 bars en Roomservice (24)

Sport en entertainment sporten: tennis en squashbaan en fitness

Wellness faciliteiten in Hotel The Palace the Old Town massage en spa/thalasso faciliteit

Goed om te weten over Hotel The Palace the Old Town het hotel biedt een shuttleservice naar diverse toeristische attracties in de omgeving, waaronder de Mall of the Emirates. Het hotel ligt aan de voet van de 828 meter hoge Burj Khalifa. Iedere avond is vanuit het hotel meerdere malen een prachtige fonteinshow te bewonderen. In de naastgelegen Dubai Mall vindt u winkels in alle soorten en maten en vele eetgelegenheden. Honeymooners ontvangen bloemen en een fruitmand op de kamer en een gratis upgrade (op basis van beschikbaarheid).



Locatie


Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


Inclusief
  • Retourvluchten volgens programma
  • Luchthavenbelasting
  • Aantal overnachtingen naar keuze
  • Verzorging naar aanleiding van programma


Exclusief
  • Calamiteitenfonds, eenmalig 2,50,-
  • Evt. reis- en/of annuleringsverzekering
  • Persoonlijke uitgaven en entreegelden
  • Ruimbagage (afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij)
  • Lokale belastingen (bijv. toeristenbelasting)
  • Reserveringskosten, eenmalig 28,-


Overige Informatie
U neemt geheel vrijblijvend een optie op de reis naar uw keuze.
Na ontvangst van uw aanvraag, sturen wij u een overzicht toe, waarin u alle details van de reis, waaronder de vluchtgegevens kunt teruglezen.
Na uw akkoord zullen wij de reis pas definitief voor u vastleggen.
Als u nu een optie neemt betaalt u geen reserveringskosten.

We proberen de beschikbaarheid zoveel mogelijk up-to-date te houden, maar het kan soms voorkomen dat uw gewenste vertrekdatum niet meer beschikbaar is. In dit geval zullen we in overleg met u een passend alternatief zoeken.

Sofitel The Palace The Old Town 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail





Volg ons op socialmedia

Youtube Facebook Instagram

© Copyright 2008-2024  vakantiestunt.nl
v6.20210203