Holiday Villa Afbeelding Holiday Villa
Holiday Villa
Bestemming: Londen - Londen

Holiday Villa


Goed verzorgd toeristenklasse hotel Holiday Villa in Bayswater London. Het hotel ligt het gezellige Bayswater district gelegen, met vlakbij een keur aan winkels en restaurants. Via Hyde Park wandelt u in een kwartier naar Oxford Street.

Hotel o.b.v. Volgens programma



Goed verzorgd toeristenklasse hotel Holiday Villa in Bayswater London.

Ligging in het gezellige Bayswater district, met vlakbij een keur aan winkels en restaurants. Via Hyde Park wandelt u in een kwartier naar Oxford Street.

Faciliteiten receptie met kluisjes (ca. £ 5,- per verblijf) en internetcorner, lift, lounge, bar, nachtlounge/bar en Maleisisch specialiteiten restaurant Lagenda. Gasten van Sunair krijgen hier 10% korting (behalve 31/12). Er is een Thaise Spa (niet gratis) met sauna, massage en schoonheidsspecialist. Continentaal ontbijtbuffet.

Kamers met tv, telefoon, WiFi (tegen betaling), kluisje (tegen betaling) en koffie- en theezet-faciliteiten. Bad of douche, toilet en haardroger.

Verzorging Inclusief continentaal onbijtbuffet.

Parkeren nabij gelegen openbare parking tegen betaling

Metro Bayswater (metrolijnen: Circle, District) / Queensway (metrolijn: Central)

Bijzonderheden Bij een minimum verblijf van 3 nachten, krijgt u 1 maal een gratis diner in restaurant Lagenda aangeboden (excl. drankjes). Niet geldig op feestdagen, raadpleeg uw reisbureau. Speciaal voor Sunair gasten late check-out op zondag om 15.00 uur.



Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


Inclusief
  • Retourvluchten volgens programma
  • Luchthavenbelasting
  • Aantal overnachtingen naar keuze
  • Verzorging naar aanleiding van programma


Exclusief
  • Calamiteitenfonds, eenmalig 2,50,-
  • Evt. reis- en/of annuleringsverzekering
  • Persoonlijke uitgaven en entreegelden
  • Ruimbagage (afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij)
  • Lokale belastingen (bijv. toeristenbelasting)
  • Reserveringskosten, eenmalig 28,-


Overige Informatie
U neemt geheel vrijblijvend een optie op de reis naar uw keuze.
Na ontvangst van uw aanvraag, sturen wij u een overzicht toe, waarin u alle details van de reis, waaronder de vluchtgegevens kunt teruglezen.
Na uw akkoord zullen wij de reis pas definitief voor u vastleggen.
Als u nu een optie neemt betaalt u geen reserveringskosten.

We proberen de beschikbaarheid zoveel mogelijk up-to-date te houden, maar het kan soms voorkomen dat uw gewenste vertrekdatum niet meer beschikbaar is. In dit geval zullen we in overleg met u een passend alternatief zoeken.

Holiday Villa 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail





Volg ons op socialmedia

Youtube Facebook Instagram

© Copyright 2008-2024  vakantiestunt.nl
v6.20210203