The Stafford London by Kempinski Afbeelding The Stafford London by Kempinski
The Stafford London by Kempinski
Bestemming: Londen - Londen

The Stafford London by Kempinski


Het hotel opende zijn deuren in 1912, hoewel sommige delen meer dan 400 jaar oud zijn. In 2007 is het grootscheeps gerenoveerd en het 6 verdiepingen tellende hotel beschikt over 105 kamers, waaronder 38 suites.

Hotel o.b.v. Volgens programma



Algemeen

Het hotel opende zijn deuren in 1912, hoewel sommige delen meer dan 400 jaar oud zijn. In 2007 is het grootscheeps gerenoveerd en het 6 verdiepingen tellende hotel beschikt over 105 kamers, waaronder 38 suites.

Ligging

Het hotel bevindt zich in het historische St Jamess, op 500 m van Piccadilly en op slechts 5 minuten lopen van de Old Bond Street en de Jermyn Street. Een geheime passage verbindt de voorkant van het hotel met het Green Park en vanaf het hotel is het metrostation Green Park in minder dan 5 minuten lopen te bereiken. Het hotel ligt dichtbij de theaters, Koninklijke parken, paleizen en de beste winkels van Londen. Het bus- en treinstation Victoria bevindt zich op ongeveer 2,5 km afstand. De dichtstbijzijnde luchthaven is de Londen City Airport, op ongeveer 5 km van het hotel. Tot de verdere luchthavens in de buurt behoren Londen Heathrow Airport (ongeveer 27 km afstand), Londen Luton Airport (ongeveer 50 km afstand), Londen Stansted Airport (ongeveer 58 km afstand) en Londen Gatwick Airport (ongeveer 60 km afstand). Het dichtstbijzijnde metrostation is Green Park. Er rijden bussen naar Piccadilly en deze zijn te bereiken vanaf het metrostation Green Park. Met de auto volgt u de borden naar Central Londen, Trafalgar Square of Piccadilly. Vervolgen naar Haymarket, dan Pall Mall en naar de St Jamess Street. Ga linksaf St Jamess Place op.

Faciliteiten

Het hotel opende zijn deuren in 1912, hoewel sommige delen meer dan 400 jaar oud zijn. In 2007 is het grootscheeps gerenoveerd en het 6 verdiepingen tellende hotel beschikt over 105 kamers, waaronder 38 suites. Tot de faciliteiten behoren een traditionele lounge en lobby met 24 uur per dag geopende receptie en uitcheckservice, een goed restaurant en de bijzonder American Bar, geliefd bij het koningshuis en een fantastisch plek voor een lichte maaltijd. Het vermelden waar is ook de historische binnenplaats waar u in de buitenlucht kunt dineren. De gasten hebben verder de beschikking over een hotelkluis, een wisselkantoor, een garderobe, een lift en een cafe. Zakenreizigers kunnen gebruik maken van de conferentiefaciliteiten en de internettoegang. Roomservice en was- en strijkservice zijn ook beschikbaar (tegen betaling). Gasten die met de auto komen, kunnen tegen betaling gebruik maken van de parkeergelegenheid.

Bars en restaurants

Door gebruik van de beste ingredienten en de discrete service is het restaurant een uitstekende keus voor het ontbijt, de lunch of het diner. Het getalenteerde team van chef-koks bereiden elk gerecht met even veel aandacht. De afternoon tea wordt dagelijks op de traditionele tijd in de elegante lounge geserveerd.

Sport en Ontspanning gratis

De gasten kunnen gratis gebruik maken van de fitnessruimte van het hotel met 10 verschillende apparaten, ook met gewichten. Bovendien hebben de gasten gratis toegang tot de fitnessruimte van 3rd Space met zwembad, groot aantal fitnessapparaten en fitnesslessen.

De elegante, traditionele en rustige kamers bieden al het comfort van thuis, waaronder een eigen marmeren badkamer met toiletartikelen van Floris, een douche/bad en een haardroger. Op de kamer heeft u verder de beschikking over gratis draadloze internettoegang, een bureau met telefoon en voicemail, grote flessen mineraalwater, een kluisje op de kamer, satelliettelevisie en een CD-speler/radio van Bose. Er wordt twee keer per dag schoongemaakt en er zijn badjassen beschikbaar. Op de kamer heeft u verder de beschikking over een tweepersoons- of kingsize bed, een mogelijkheid om zelf thee en koffie te zetten, een strijkijzer met strijkplank en een terras. De meeste kamers zijn niet-rokenkamers. De airconditioning en verwarming zijn individueel regelbaar.



Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


Inclusief
  • Retourvluchten volgens programma
  • Luchthavenbelasting
  • Aantal overnachtingen naar keuze
  • Verzorging naar aanleiding van programma


Exclusief
  • Calamiteitenfonds, eenmalig 2,50,-
  • Evt. reis- en/of annuleringsverzekering
  • Persoonlijke uitgaven en entreegelden
  • Ruimbagage (afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij)
  • Lokale belastingen (bijv. toeristenbelasting)
  • Reserveringskosten, eenmalig 28,-


Overige Informatie
U neemt geheel vrijblijvend een optie op de reis naar uw keuze.
Na ontvangst van uw aanvraag, sturen wij u een overzicht toe, waarin u alle details van de reis, waaronder de vluchtgegevens kunt teruglezen.
Na uw akkoord zullen wij de reis pas definitief voor u vastleggen.
Als u nu een optie neemt betaalt u geen reserveringskosten.

We proberen de beschikbaarheid zoveel mogelijk up-to-date te houden, maar het kan soms voorkomen dat uw gewenste vertrekdatum niet meer beschikbaar is. In dit geval zullen we in overleg met u een passend alternatief zoeken.

The Stafford London by Kempinski 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail





Volg ons op socialmedia

Youtube Facebook Instagram

© Copyright 2008-2024  vakantiestunt.nl
v6.20210203