Les Brunelles Afbeelding Les Brunelles
Les Brunelles
Bestemming: ATLANTISCHE KUST - LONGEVILLE SUR MER

Les Brunelles


Een ideale plek voor actieve vakantieliefhebbers.

Hotel o.b.v. Volgens programma



Introductie Op slechts 800 meter vanaf het strand, wat via het bos toegankelijk is, kunt U genieten van een uniek bosgebied in Vendee, waar het in alle seizoenen goed toeven is. Een ideale plek voor actieve vakantieliefhebbers.

Faciliteiten Buitenzwembad (seizoensgebonden openingstijden), kinderclubs geopend met Pasen en in juli en augustus, tienerclub geopend in juli en augustus, overdekt zwembad open van 13/04 t/m 28/09 en ontspanningsruimte (kapper, schoonheidsspecialist, masseur) geopend vanaf 13/04 t/m 28/09.

Sport & ontspanning Activiteiten De camping heeft een verwarmd aquapark van 1000 m2 met een binnenzwembad, geopend van 13/04 t/m 28/09. Het buitenzwembad is geopend vanaf 01/05 en heeft een lagune met 9 waterglijbanen, waterbanen, een spa/ wellness centrum (toegangsprijs: 3 euro per dag of 15 euro per week) met sauna, Turkse bad, gymzaal en jacuzzi. In juli / augustus vindt u op de camping een Lounge Bar (bar-pub) en een verwarmd Zen-zwembad voor de rustzoekers ( voor bezoekers boven de 18 jaar). Multi-sportterrein (gratis). Strandvolleybal (gratis). Tennisbaan (tegen betaling). Jeu de boules (gratis). Fietsverhuur. Tafeltennis (gratis). Speeltuin (gratis). Spa bad (tegen betaling). Turkse bad (tegen betaling). Sauna (tegen betaling).

Ligging De camping bevindt zich op 800 m afstand van het strand en 4 km van de dichtstbijzijnde winkels in Longeville. Op 25 km afstand vindt U Sables dOlonne. Ontdek ook het nabijgelegen Longeville-sur-Mer bos, de Poitevin moerassen, Sable dOlonne, het Talmont kasteel en het auto museum. De dichtstbijzijnde treinstations bevinden zich in La Roche sur Yon op 30 km afstand en in Sable dOlonne op 25 km. Strand op 800 m. Winkels: dichtstbijzijnde winkels op 4 km. Stadscentrum op 4 km. Treinstation op 30 km.



Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


Inclusief
  • Retourvluchten volgens programma
  • Luchthavenbelasting
  • Aantal overnachtingen naar keuze
  • Verzorging naar aanleiding van programma


Exclusief
  • Calamiteitenfonds, eenmalig 2,50,-
  • Evt. reis- en/of annuleringsverzekering
  • Persoonlijke uitgaven en entreegelden
  • Ruimbagage (afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij)
  • Lokale belastingen (bijv. toeristenbelasting)
  • Reserveringskosten, eenmalig 28,-


Overige Informatie
U neemt geheel vrijblijvend een optie op de reis naar uw keuze.
Na ontvangst van uw aanvraag, sturen wij u een overzicht toe, waarin u alle details van de reis, waaronder de vluchtgegevens kunt teruglezen.
Na uw akkoord zullen wij de reis pas definitief voor u vastleggen.
Als u nu een optie neemt betaalt u geen reserveringskosten.

We proberen de beschikbaarheid zoveel mogelijk up-to-date te houden, maar het kan soms voorkomen dat uw gewenste vertrekdatum niet meer beschikbaar is. In dit geval zullen we in overleg met u een passend alternatief zoeken.

Les Brunelles 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail





Volg ons op socialmedia

Youtube Facebook Instagram

© Copyright 2008-2024  vakantiestunt.nl
v6.20210203