Oleron Loisirs Afbeelding Oleron Loisirs
Oleron Loisirs
Bestemming: ATLANTISCHE KUST - SAINT GEORGES D OLERON

Oleron Loisirs


Deze fraaie 4 sterren camping ligt in Saint Georges dOleron op 3 km van de fijne zandstranden en is ideaal voor familievakanties.

Hotel o.b.v. Volgens programma



Introductie Deze fraaie 4 sterren camping ligt in Saint Georges dOleron op 3 km van de fijne zandstranden en is ideaal voor familievakanties. Op het terrein kunt u genieten van een zwembadgedeelte met een overdekt zwembad (met schuifdak ), maar ook een buitenzwembad met waterglijbaan.

Overzicht De camping ligt op 3 km van het strand van Plaisance, op een parkachtig terrein van 8 ha en op enkele minuten afstand van St Georges en van Saint Pierre dOleron, de hoofdstad van het eiland. Van april t/m september, staat er op de camping een verwarmd binnenzwembad, 2 openluchtzwembaden en een kinderbad en 1 waterglijbaan tot uw beschikking. Zwemmen is in juli en augustus onder toezicht. Activiteiten Geopend van april t/m september, afhankelijk van het weer, is hier een 700 m2 groot zwembadcomplex met een verwarmd overdekt zwembad, twee openluchtzwembaden, een kinderbad en een waterglijbaan. Zwemmen is in juli en augustus onder toezicht. De tennisbaan is alleen in het laagseizoen kosteloos te gebruiken. Multi-sportterrein (gratis). Voetbalveld (gratis). Strandvolleybal (gratis). Tennisbaan (tegen betaling). Jeu de boules (gratis). Fietsverhuur. Tafeltennis (gratis).

Omgeving Breng een bezoek in de omgeving aan : de vuurtoren van Chassiron, de vestingstad van Boyard (Fort Boyard), de citadel van Castle Oleron, de haven van Boyardville, de dierentuin van La Palmyre en het aquarium van La Rochelle; de stad van de oesters. Strand op 3 km. Winkels: dichtstbijzijnde winkels op 1.5 km. Supermarkt op 3 km. Treinstation op 45 km. Restaurant op 3 km. Sportieve activiteiten: Manege op 3 km. Kanovaren op 10 km. Golfen op 9km. Watersporten op 3 km. Fietsroutes op 500 m. Wandelroutes op 3 km. Vissen op 3 km.Culturele activiteiten/recreatie: Bioscoop op 3 km. Disco op 4 km. Boottochten op zee op 3 km.

Kinderen Recreatieprogrammas voor kinderen (leeftijd 4 t/m 12 jaar), volwassenen en tieners worden van 06/07 t/m 31/08 6 keer per week georganiseerd. Aerobics, spelletjes en toernooien staan ook op het rooster! Ook kunt u zich s avonds vermaken met muzikale optredens of spelletjes.



Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


Inclusief
  • Retourvluchten volgens programma
  • Luchthavenbelasting
  • Aantal overnachtingen naar keuze
  • Verzorging naar aanleiding van programma


Exclusief
  • Calamiteitenfonds, eenmalig 2,50,-
  • Evt. reis- en/of annuleringsverzekering
  • Persoonlijke uitgaven en entreegelden
  • Ruimbagage (afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij)
  • Lokale belastingen (bijv. toeristenbelasting)
  • Reserveringskosten, eenmalig 28,-


Overige Informatie
U neemt geheel vrijblijvend een optie op de reis naar uw keuze.
Na ontvangst van uw aanvraag, sturen wij u een overzicht toe, waarin u alle details van de reis, waaronder de vluchtgegevens kunt teruglezen.
Na uw akkoord zullen wij de reis pas definitief voor u vastleggen.
Als u nu een optie neemt betaalt u geen reserveringskosten.

We proberen de beschikbaarheid zoveel mogelijk up-to-date te houden, maar het kan soms voorkomen dat uw gewenste vertrekdatum niet meer beschikbaar is. In dit geval zullen we in overleg met u een passend alternatief zoeken.

Oleron Loisirs 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail





Volg ons op socialmedia

Youtube Facebook Instagram

© Copyright 2008-2024  vakantiestunt.nl
v6.20210203