Le New Chastillon Afbeelding Le New Chastillon
Le New Chastillon ****
Bestemming: FRANSE ALPEN - ISOLA 2000

Le New Chastillon

****

Gloednieuw gebouw met mooi zwembad en goed uitgeruste appartementen op de piste. Ontbijtformule mogelijk.

Hotel o.b.v. Logies



Let op: deze reis is op basis van eigen vervoer.

Le New Chastillon

Het appartementencomplex Le New Chastillon (vier sterren) is centraal gelegen in Isola 2000, vlak bij de skipistes en -lift. Je geniet er van een onvergetelijk verblijf dankzij de comfortabele appartementen, het overdekte zwembad en de sauna. De 75 verzorgde appartementen bieden je een woon-/slaapkamer met 2-persoonsslaapbank, gratis wifi, satelliet-tv en kluisje. In de kitchenette beschik je over keramische kookplaten, magnetron, koelkast, afwasmachine, koffiezetapparaat, broodrooster en waterkoker en de badkamer is voorzien van een haardroger, bad en toilet. In Le New Chastillon kun je gratis gebruikmaken van de receptie, ontbijtruimte, lift en parking. Je kunt je steeds begeven naar het overdekte zwembad (6x3 m) of de betalende sauna om heerlijk tot rust te komen na een actieve dag in de buitenlucht. Het appartementencomplex Le New Chastillon bevindt zich in het centrum van Isola 2000, de hoogstgelegen plaats van de Zuidelijke Alpen. Dankzij de uitzonderlijke ligging op ca. 2000 m hoogte en op minder dan 100 km van de Middellandse Zee combineert Isola goeie sneeuwcondities met veel zonneschijn. Je bereikt de skipiste en -lift op korte loopafstand van de accommodatie.

Ligging

  • ca.1239km van Utrecht
  • op ca. 2000 m hoogte
  • in het centrum van Isola 2000
  • aan de skipiste
  • ca. 50 m van de skilift

Faciliteiten

  • receptie
  • lift
  • parkeerplaats (gratis)
  • overdekt zwembad (6x3 m)
  • ontbijtruimte

Faciliteiten tegen betaling

  • Sauna

Inbegrepen

  • verbruik van water en elektriciteit
  • verwarming
  • bedlinnen
  • handdoeken

Verplicht bijkomende kosten

  • toeristenbelasting: ca. 1,40 per persoon per nacht, 13 t/m 17 jaar: ca. 0,70, gratis t/m 12 jaar
  • eindschoonmaak: type 2F: ca. 55, types 3F/4F: ca. 65, types 4G/6F: ca. 75

Diversen

  • waarborgsom: 300

Studios en appartementen

75 verzorgde appartementen voorzien van woon-/slaapkamer met 2-persoonsslaapbank, wifi (gratis), satelliet-tv en kluisje. Kitchenette met keramische kookplaten, magnetron, koelkast, afwasmachine, koffiezetapparaat, broodrooster en waterkoker. Badkamer met haardroger, bad en toilet. De 2-kamerappartementen beschikken over een aparte slaapkamer voor 2 personen.

Verzorging

U verblijft op basis van logies.

Skigebied Isola 2000 (1800 m-2610 m)

Isola 2000 met de gelijknamige plaats is een schitterend skigebied met grote sneeuwzekerheid en vele uren zon! Het merendeel van de afdalingen ligt boven de 2000 meter. Het skigebied is zeer gevarieerd en geschikt voor wintersporters van alle niveaus. De skipas Isola 2000 biedt toegang tot 120 km piste en 20 liften en bij helder weer is vanaf de top van de Sistron (2610 m) de Middellandse Zee zichtbaar. Voor een actieve vakantie is er keuze te over. Naast skien is er voor de snowboarders een snowpark maar men kan er ook heli- skien, snowmobile rijden, schaatsen, karten, sneeuwschoenwandelen, enz.

Pistes (120 km)

Blauwe pistes: 75 km Rode pistes: 35 km Zwarte pistes: 10 km Langlauf: 5 km Sneeuwkanonnen: 90 km

Snowboarden

2 snowparks met o.a. halfpipe, slope style, big air, handrails, biopark, boardercross en videozone Skiliften Gondellift groot: 2 Sleeplift: 10 Stoeltjeslift: 9

Beoordeling skigebied

Skien gevorderden: 3/5 Skien beginners: 4/5 Snowboard: 2/5 Sneeuwzeker: 3/5 Langlauf: 1/5

Isola (2000 m)

Isola 2000, gelegen aan de poorten van het Nationale Park Mercantour en op ca. 5 km van de Italiaanse grens, is de hoogste plaats van de Zuidelijke Alpen. Door zijn uitzonderlijke ligging - 2.000 m hoog en op minder dan 100 km van de Middellandse Zee - slaagt het erin het hele winterseizoen zowel sneeuw als zon te garanderen. In de mooie natuur die het dorp omringt kan men prachtige tochten maken op sneeuwschoenen of met een paardenslee.

Beoordeling skiplaats

Apres-ski: 3/5 Kindvriendelijk: 4/5 Wandelen: 2/5

Belangrijk informatie

De informatie over deze accommodatie wordt geleverd door verschillende leveranciers. Daardoor kan het voorkomen dat bepaalde punten in onze beschrijving kunnen afwijken van de beschrijving van de door uw gekozen reis. Bijvoorbeeld gekozen kamertypes, toegang tot bepaalde faciliteiten (zoals aquaparken of restaurants), eventuele extra's die zijn inbegrepen in uw reis of bepaalde bijkomende kosten. Lees daarom tijdens het boeken altijd goed de accommodatie-beschrijving van uw gekozen reis goed door. Deze beschrijving van de leverancier is leidend. U kunt deze gemakkelijk vinden door na het selecteren van de gewenste prijs in de prijstabel op de naam van het hotel te klikken. Er opent zich dan een nieuw scherm (pop-up) met de complete beschrijving van uw reis. Daarnaast is de ruimbagage bij vrijwel de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer inbegrepen. Tijdens het boekingsproces heeft u de mogelijkheid het gewenste ruimbagage-gewicht bij te boeken. Hier ziet u tevens de geldende tarieven. Deze zijn per luchtvaartmaatschappij en per gewicht verschillend.

Is er iets niet helemaal duidelijk of heeft u vragenWij helpen u graag verder.



Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


Inclusief
  • Retourvluchten volgens programma
  • Luchthavenbelasting
  • Aantal overnachtingen naar keuze
  • Verzorging naar aanleiding van programma


Exclusief
  • Calamiteitenfonds, eenmalig 2,50,-
  • Evt. reis- en/of annuleringsverzekering
  • Persoonlijke uitgaven en entreegelden
  • Ruimbagage (afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij)
  • Lokale belastingen (bijv. toeristenbelasting)
  • Reserveringskosten, eenmalig 28,-


Overige Informatie
U neemt geheel vrijblijvend een optie op de reis naar uw keuze.
Na ontvangst van uw aanvraag, sturen wij u een overzicht toe, waarin u alle details van de reis, waaronder de vluchtgegevens kunt teruglezen.
Na uw akkoord zullen wij de reis pas definitief voor u vastleggen.
Als u nu een optie neemt betaalt u geen reserveringskosten.

We proberen de beschikbaarheid zoveel mogelijk up-to-date te houden, maar het kan soms voorkomen dat uw gewenste vertrekdatum niet meer beschikbaar is. In dit geval zullen we in overleg met u een passend alternatief zoeken.

Le New Chastillon 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail





Volg ons op socialmedia

Youtube Facebook Instagram

© Copyright 2008-2024  vakantiestunt.nl
v6.20210203