Coco Ocean Resort enen Spa Hotel Afbeelding Coco Ocean Resort enen Spa Hotel
Coco Ocean Resort en Spa Hotel *****
Bestemming: Gambia - Bijilo

Coco Ocean Resort en Spa Hotel

*****

Dit nieuwe hotel heeft een uitstraling van een Afrikaans paleis. De samensmelting van de Moorse stijl uit het verleden met de hedendaagse moderne stijl, maken dit boutique hotel bijzonder. U verblijft hier in een oase van rust, luxe en door alle comfort komt u niets te kort!

Hotel o.b.v. Logies ontbijt



Dit nieuwe hotel heeft een uitstraling van een Afrikaans paleis. De samensmelting van de Moorse stijl uit het verleden met de hedendaagse moderne stijl, maken dit boutique hotel bijzonder. U verblijft hier in een oase van rust, luxe en door alle comfort komt u niets te kort!

Ligging

Rustig gelegen, direct aan het prive strand. Het centrum van Kololi ligt op 2 km. Het hotel ligt nabij het Bijilo Forest Park Nature Reserve, bekend om de hoeveelheid aapjes en prachtige natuur. U zult zelf aapjes zien rondlopen op het hotelcomplex.

Faciliteiten

Coco Ocean is een nieuw hotel gelegen in een fraaie tropische tuin. Moorse elementen zoals glas in lood, bogen en witte koepels gecombineerd met hedendaagse luxe, maken dit een modern en comfortabel boutique hotel. Coco Ocean beschikt over 24 suites verdeeld over 2 gebouwtjes, 4 Royal suites met privezwembad en 14 clubkamers gelegen om een eigen zwembad. De 3 zwembaden, gelegen op verschillende hoogtes aflopend naar zee, zijn verbonden door fonteinen en stromende beekjes. Rondom de baden staan ligbedden, matrasjes en parasols voor u klaar. Er is een badhanddoekenservice aanwezig. Ook op het strand kunt u deze gebruiken en kunt u een prive cabana huren.

In de 3 restaurants kunt u genieten van een selectie van Oosterse, Moorse en Internationale gerechten terwijl u geniet van het prachtige uitzicht op de tuin, zwembad of op zee. Veel van de groenten en fruitsoorten die gebruikt worden, komen uit eigen tuin.

Verder treft u er een wasservice, internetfaciliteiten en roomservice aan (allen tegen betaling). In de openbare ruimtes kunt u gratis gebruikmaken van wifi.

Sport & Ontspanning

U kunt heerlijk ontspannen in het grootse Spa Centrum van Gambia met Hamam, thalasso bad, sauna, stoombad en behandelkamers (alle tegen betaling). Er is soft entertainment in de avond.

Kamers

U verblijft standaard in het Coco Ocean Resort in een Junior Suite (1-3 personen). Deze kamer biedt u een minibar (tegen betaling), een huurkluisje en uw kamer wordt dagelijks schoongemaakt. Er is een badkamer met douche en/of bad en een toilet. U kunt bovendien gebruik maken van badjassen en badslippers. Dit kamertype heeft geen balkon of terras.

Kiest u voor meer ruimteBoek dan een Deluxe Suite (1-3 personen). Deze kamer is qua faciliteiten hetzelfde als de Junior Suites, maar groter en de meeste Deluxe Suites hebben een balkon of terras.

Door het boeken van een Club Villa (1-3 personen) maakt u uw vakantie helemaal onvergetelijk. U verblijft dan in een grote kamer met groot terras en u heeft de beschikking over een prive zwembad bij de Atlantische Oceaan.

Verzorging

U verblijft op basis van Logies en Ontbijt. Ontbijt is in buffetvorm. Tevens mogelijk om Halfpension te reserveren tegen een meerprijs. Een dinerbuffet is dan inclusief.



Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


Inclusief
  • Retourvluchten volgens programma
  • Luchthavenbelasting
  • Aantal overnachtingen naar keuze
  • Verzorging naar aanleiding van programma


Exclusief
  • Calamiteitenfonds, eenmalig 2,50,-
  • Evt. reis- en/of annuleringsverzekering
  • Persoonlijke uitgaven en entreegelden
  • Ruimbagage (afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij)
  • Lokale belastingen (bijv. toeristenbelasting)
  • Reserveringskosten, eenmalig 28,-


Overige Informatie
U neemt geheel vrijblijvend een optie op de reis naar uw keuze.
Na ontvangst van uw aanvraag, sturen wij u een overzicht toe, waarin u alle details van de reis, waaronder de vluchtgegevens kunt teruglezen.
Na uw akkoord zullen wij de reis pas definitief voor u vastleggen.
Als u nu een optie neemt betaalt u geen reserveringskosten.

We proberen de beschikbaarheid zoveel mogelijk up-to-date te houden, maar het kan soms voorkomen dat uw gewenste vertrekdatum niet meer beschikbaar is. In dit geval zullen we in overleg met u een passend alternatief zoeken.

Coco Ocean Resort en Spa Hotel 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail





Volg ons op socialmedia

Youtube Facebook Instagram

© Copyright 2008-2024  vakantiestunt.nl
v6.20210203