Coconut Residence Hotel Afbeelding Coconut Residence Hotel
Coconut Residence Hotel ****
Bestemming: Gambia - Kololi

Coconut Residence Hotel

****

Als we de aan de hotelgasten vragen wat ze van het Coconut Residence vinden zeggen de meesten: een paradijs op aarde. En ja, dat is het Coconut Residence zeker! Dit elegante boetiekhotel beschikt over junior suites, een prachtige zwembad, verschillende loungeplekken en heerlijke gerechten in het restaurant.

Hotel o.b.v. Logies ontbijt



Als we de aan de hotelgasten vragen wat ze van het Coconut Residence vinden zeggen de meesten: een paradijs op aarde. En ja, dat is het Coconut Residence zeker! Dit elegante boetiekhotel beschikt over junior suites, een prachtige zwembad, verschillende loungeplekken en heerlijke gerechten in het restaurant.

Ligging

Coconut Residence ligt ongeveer 1,5 km vanaf het strand (hotel verzorgt transfer naar het strand). In de omgeving vindt u diverse winkeltjes, bars en restaurants. Het vliegveld van Banjul bevindt zich op ongeveer. 20 minuten rijden.

Faciliteiten

Coconut Residence is een elegant 4-sterrenhotel met 35 suites en villa's met uitzicht over het zwembad en de tuin met tropische planten. U vindt er een lobby met receptie en een lounge. Heerlijke gerechten worden geserveerd in het Cinnamon Restaurant een a la carte restaurant bij de zwembaden waar u kunt genieten van de specialiteiten van de chef-koks (Mediterraan, Oosters, Frans en Gambiaanse gerechten). Tevens mogelijk om te dineren op het terras van uw kamer (tegen betaling en reservering verplicht). In de Coco Bar en Sisha Lounge Bar kunt u tot laat in de avond snacks, drankjes en cocktails verkrijgen (tegen betaling).

In de tropische tuin liggen 3 zwembaden met apart kinderbad omringd door een zonneterras met ligbedden en parasols en handdoekenservice. Voor de kinderen is er een speeltuin aanwezig. Het hotel beschikt over een vergader ruimte, boetiek, doktersservice, geldwisselkantoor, wasserette (allen tegen betaling) en bagageruimte. Wifi is gratis beschikbaar in het hotel (sterkte internet verbinding hangt af van locatie).

Sport & Ontspanning:

Een wandeling in de tropische tuin is een ware genot. Bij de zwembaden en in de verschillende lounges kunt u genieten van de rustgevende sfeer. Watersport activiteiten aan het strand tegen betaling. Massages tegen betaling.

Kamers

De junior suites (1-3 personen) van Coconut Residence zijn zeer ruim en comfortabel ingericht en voorzien van een kingsize bed met klamboe, zithoek, airconditioning (individueel regelbaar), minibar (tegen betaling), koffie-en theezetfaciliteiten, satelliet televisie, een kluisje (gratis) en een terras met tafel, stoelen en tuinzicht. Alle kamers beschikken over een badkamer met douche, toilet, badjassen en fohn.

Verzorging

U verblijft in Coconut Residence op basis van logies en ontbijt. Het ontbijt is in buffetvorm. Tegen meerprijs kunt u halfpension bijboeken; ontbijt (07.30-10.30) in buffetvorm en diner (19.30-22.30) op basis van a la carte.



Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


Inclusief
  • Retourvluchten volgens programma
  • Luchthavenbelasting
  • Aantal overnachtingen naar keuze
  • Verzorging naar aanleiding van programma


Exclusief
  • Calamiteitenfonds, eenmalig 2,50,-
  • Evt. reis- en/of annuleringsverzekering
  • Persoonlijke uitgaven en entreegelden
  • Ruimbagage (afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij)
  • Lokale belastingen (bijv. toeristenbelasting)
  • Reserveringskosten, eenmalig 28,-


Overige Informatie
U neemt geheel vrijblijvend een optie op de reis naar uw keuze.
Na ontvangst van uw aanvraag, sturen wij u een overzicht toe, waarin u alle details van de reis, waaronder de vluchtgegevens kunt teruglezen.
Na uw akkoord zullen wij de reis pas definitief voor u vastleggen.
Als u nu een optie neemt betaalt u geen reserveringskosten.

We proberen de beschikbaarheid zoveel mogelijk up-to-date te houden, maar het kan soms voorkomen dat uw gewenste vertrekdatum niet meer beschikbaar is. In dit geval zullen we in overleg met u een passend alternatief zoeken.

Coconut Residence Hotel 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail





Volg ons op socialmedia

Youtube Facebook Instagram

© Copyright 2008-2024  vakantiestunt.nl
v6.20210203