Kairaba Beach hotel Afbeelding Kairaba Beach hotel
Kairaba Beach hotel *****
Bestemming: Gambia - Kololi

Kairaba Beach hotel

*****

Kairaba Beach is een luxueuze hotel dat gelegen is in een prachtige tropische tuin, waar u zich snel thuis zult voelen net als de vele inheemse vogelsoorten. U kunt genieten aan het zwembad, van de smakelijke gerechten die geserveerd worden in de restaurants, heerlijke strandwandelingen maken en dit alles op loopafstand van het levendige centrum van Kololi.

Hotel o.b.v. Logies ontbijt



In dit luxueuze hotel, gelegen in een prachtige tropische tuin, zult u zich snel thuis voelen net als de vele inheemse vogelsoorten. U kunt genieten aan het zwembad, van de smakelijke gerechten die geserveerd worden in de restaurants, heerlijke strandwandelingen maken en dit alles op loopafstand van het levendige centrum van Kololi!

Ligging

Kairaba Beach is gelegen aan het fraaie strand van Kololi. In de directe omgeving vindt u diverse winkels bars en restaurants. De luchthaven van Banjul bevindt zich op ca. 20 minuten rijden.

Faciliteiten

Kairaba Beach is een populair 5-sterren hotel, telt 150 kamers verdeeld over meerdere lage gebouwen en is gelegen in een prachtige tropische tuin. U vindt er een receptie, bibliotheek en 4 bars; de Monsoon Bar, The Havana Club, Bolong Bar en de Beach House. Heerlijke gerechten worden geserveerd in The Kingfisher Terrace buffetrestaurant met sfeervol terras en kunt u genieten van diverse a la carte mogelijkheden (Malimbe Pool restaurant, Casa Fernando en Shikra). In de tuin ligt het zwembad met apart kinderbad omringd door een zonneterras met gratis ligbedden en parasols. Voor de kinderen is er een speeltuin aanwezig. Verder is er een doktersservice, geldwisselkantoor, wasserette, een babysitservice en beschikt het hotel over roomservice (alle tegen betaling). Wifi in de openbare ruimte beschikbaar (gratis).

Sport & Ontspanning

U kunt in Kairaba Beach gratis gebruikmaken van beach volleybal, biljart, fitness, tafeltennis en darts. 2 keer per week (donderdag en zondag) in de avond en organiseert het hotel een observatietour en kunt u kennis maken met de stralende sterren onder de heldere hemel. Ontspannen kunt u in de Spa. Massage en behandelingen tegen betaling. Het entertainmentteam verzorgt een beperkt programma.

Kamers

De standaardkamers (1-3 personen) van Kairaba Beach zijn comfortabel ingericht en voorzien van airconditioning (individueel regelbaar), minibar, koffie-en theezetfaciliteiten, satelliet televisie, een kluisje en een balkon met zitje en tuinzicht. Badkamer met bad of douche, toilet en fohn. Tegen een toeslag kunt u een Deluxe kamer (1-3 personen) boeken, als de standaard kamer, echter met zee- of zwembadzicht en een groter balkon.

Verzorging

U verblijft in Kairaba Beach op basis van logies en ontbijt. Het ontbijt (07.00-10.30) is in buffetvorm.

Tevens mogelijk om halfpension te reserveren, een dinerbuffet is dan ook inclusief.



Locatie


Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


Inclusief
  • Retourvluchten volgens programma
  • Luchthavenbelasting
  • Aantal overnachtingen naar keuze
  • Verzorging naar aanleiding van programma


Exclusief
  • Calamiteitenfonds, eenmalig 2,50,-
  • Evt. reis- en/of annuleringsverzekering
  • Persoonlijke uitgaven en entreegelden
  • Ruimbagage (afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij)
  • Lokale belastingen (bijv. toeristenbelasting)
  • Reserveringskosten, eenmalig 28,-


Overige Informatie
U neemt geheel vrijblijvend een optie op de reis naar uw keuze.
Na ontvangst van uw aanvraag, sturen wij u een overzicht toe, waarin u alle details van de reis, waaronder de vluchtgegevens kunt teruglezen.
Na uw akkoord zullen wij de reis pas definitief voor u vastleggen.
Als u nu een optie neemt betaalt u geen reserveringskosten.

We proberen de beschikbaarheid zoveel mogelijk up-to-date te houden, maar het kan soms voorkomen dat uw gewenste vertrekdatum niet meer beschikbaar is. In dit geval zullen we in overleg met u een passend alternatief zoeken.

Kairaba Beach hotel 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail





Volg ons op socialmedia

Youtube Facebook Instagram

© Copyright 2008-2024  vakantiestunt.nl
v6.20210203