Primasol Louis Iionian Sun Afbeelding Primasol Louis Iionian Sun
Primasol Louis Iionian Sun ****
Bestemming: Corfu - AGIOS IOANNIS

Primasol Louis Iionian Sun

****

Primasol Louis Ionian Sun is prachtig gelegen op een heuvel en op korte afstand van de zee. Het hotel is door de vele aangename faciliteiten en goede ligging geschikt voor jong en oud!

Hotel o.b.v. All Inclusive



Primasol Louis Ionian Sun is prachtig gelegen op een heuvel en op korte afstand van de zee. Het hotel is door de vele aangename faciliteiten en goede ligging geschikt voor jong en oud!

Ligging: Primasol Louis Ionian Sun op Corfu

Primasol Louis Ionian Sun ligt op een heuvel en ongeveer 20 meter van het prive strand. Het strand wordt gescheiden van het hotel door een weg. Het complex is gelegen aan de rand van het plaatsje Agios Ioannis.

Faciliteiten: Primasol Louis Ionian Sun

Primasol Louis Ionian Sun telt 213 kamers verdeeld over een hoofdgebouw en 4 bijgebouwen met maximaal 5 verdiepingen en liften. In het hoofdgebouw treft u een lobby met zitjes en een receptie. In het buffetrestaurant worden heerlijke maaltijden geserveerd en voor uw drankje kunt u terecht bij een van de 5 bars. In de tuin liggen 4 zwembaden, waaronder 2 kinderbaden waarvan 1 met glijbanen. Rondom het zwembad en op het strand staan de ligbedden en parasols voor u klaar. Handdoeken zijn met borg te verkrijgen. Verder biedt Primasol Louis Ionian Sun een wasserette, een winkeltje en internetfaciliteiten aan tegen betaling. Voor de kinderen is er een mini-club, een speeltuintje en een minidisco.

Uw hotelkamer:

Uw standaardkamer in Primasol Louis Ionian Sun is ruim en verzorgd ingericht en beschikt over satelliet televisie, huurkluisje, koelkastje, telefoon, airconditioning (alleen van juni t/m september), een waterkoker en een balkon met zitje en uitzicht op zee. Een badkamer met douche, toilet en fohn. Voor gezinnen zijn er familiekamers, deze bestaan uit 2 ruimtes. Tegen een toeslag kunt u een familiekamer met zeezicht boeken.

Sport & Ontspanning:

Primasol Louis Ionian Sun biedt u basketbal, volleybal, tennis, tafeltennis, aerobics, boogschieten en biljart (sommige activiteiten tegen betaling). Het animatieteam verzorgt een aantal dagen in de week een leuk programma.

Verzorging: Primasol Louis Ionian Sun

U verblijft in Primasol Louis Ionian Sun op basis van All Inclusive; ontbijt (07.00-10.00), laat ontbijt (10.30-12.00), lunch (12.30-15.00) en diner (18.30-21.30), allen in buffetvorm. Diverse snacks (15.30-17.30), ijs (10.00-18.00), koffie/thee en koekjes (16.00-17.00) en nachtsnack (22.00-24.00). Alle de door het hotel geselecteerde lokale alcoholische en alcoholvrije drankjes van 10.00 tot 24.00 uur.



Locatie


Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


Inclusief
  • Retourvluchten volgens programma
  • Luchthavenbelasting
  • Aantal overnachtingen naar keuze
  • Verzorging naar aanleiding van programma


Exclusief
  • Calamiteitenfonds, eenmalig 2,50,-
  • Evt. reis- en/of annuleringsverzekering
  • Persoonlijke uitgaven en entreegelden
  • Ruimbagage (afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij)
  • Lokale belastingen (bijv. toeristenbelasting)
  • Reserveringskosten, eenmalig 28,-


Overige Informatie
U neemt geheel vrijblijvend een optie op de reis naar uw keuze.
Na ontvangst van uw aanvraag, sturen wij u een overzicht toe, waarin u alle details van de reis, waaronder de vluchtgegevens kunt teruglezen.
Na uw akkoord zullen wij de reis pas definitief voor u vastleggen.
Als u nu een optie neemt betaalt u geen reserveringskosten.

We proberen de beschikbaarheid zoveel mogelijk up-to-date te houden, maar het kan soms voorkomen dat uw gewenste vertrekdatum niet meer beschikbaar is. In dit geval zullen we in overleg met u een passend alternatief zoeken.

Primasol Louis Iionian Sun 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail





Volg ons op socialmedia

Youtube Facebook Instagram

© Copyright 2008-2024  vakantiestunt.nl
v6.20210203