Memento Kassiopi Resort Afbeelding Memento Kassiopi Resort
Memento Kassiopi Resort ****
Bestemming: Corfu - KASSIOPI

Memento Kassiopi Resort

****

Idyllisch gelegen op een heuvel op een rustige locatie. Het pittoreske havenstadje Kassiopi met de mooie boulevard, taveernes, winkels en uitgaansgelegenheden en het oude fort ligt op ca. 250 m afstand. Naar het langzaam in zee aflopende brede zandstrand van Kalamaki is het ca. 4,5 km, regelmatig gratis shuttle. Corfu-stad op ca. 36 km. Lijnbusdienst, meerdere keren per dag, bushalte op ca. 50 m.

Hotel o.b.v. All Inclusive



Plaats

Griekenland, Corfu, Kassiopi

Ligging

Idyllisch gelegen op een heuvel op een rustige locatie. Het pittoreske havenstadje Kassiopi met de mooie boulevard, taveernes, winkels en uitgaansgelegenheden en het oude fort ligt op ca. 250 m afstand. Naar het langzaam in zee aflopende brede zandstrand van Kalamaki is het ca. 4,5 km, regelmatig gratis shuttle. Corfu-stad op ca. 36 km. Lijnbusdienst, meerdere keren per dag, bushalte op ca. 50 m.

Faciliteiten

In traditionele villastijl gebouwd hotel met hoofdgebouw en meerdere bijgebouwen, omgeven door een grote tuin. Meerdere zwembaden, omgeven door ligweides en zonneterrassen met ligbedden en parasols (inclusief bij het zwembad, handdoeken tegen borg), pool-/snackbar met terras. Lobby met receptie, huurkluisjes, internethoek, salon en tv-kamer, bar en restaurant. Minimarkt. Griekse categorie: 4 sterren, 125 kamers, 2 etages.

Verzorging

all inclusive: gevarieerd ontbijt-, lunch- en dinerbuffet met warme en koude gerechten, showcooking en 3x per week thema-avonden. IJs van 11:00-12:30 uur. Koffie/thee en koekjes en/of cake van 16.00-17.00 uur. Lokale alcoholische dranken en alcoholvrije dranken bij de maaltijden en aan de bar van 10.30-22.30 uur.

Sport & Fitness

Tafeltennis en kleine fitnessruimte (7 apparaten) inclusief. 2 tennisbanen, biljart en sauna tegen betaling.

Entertainment

Daganimatie met spelletjes en wedstrijden. s Avonds entertainment met shows. 1x per week folklore-avond.

Voor kinderen

Apart kinderbad, speeltuin.

U verblijft

Tweepersoonskamers (ca.30m2, 2-3 pers.) met airconditioning, minibar, satelliet-tv, huurkluisje, telefoon, fohn, douche, wc en een balkon of terras. ook voor alleengebruik te boeken. Familiekamers (ca.45m2, 2-4 pers.) met 1 of 2 extra slaapkamers.



Locatie


Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


Inclusief
  • Retourvluchten volgens programma
  • Luchthavenbelasting
  • Aantal overnachtingen naar keuze
  • Verzorging naar aanleiding van programma


Exclusief
  • Calamiteitenfonds, eenmalig 2,50,-
  • Evt. reis- en/of annuleringsverzekering
  • Persoonlijke uitgaven en entreegelden
  • Ruimbagage (afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij)
  • Lokale belastingen (bijv. toeristenbelasting)
  • Reserveringskosten, eenmalig 28,-


Overige Informatie
U neemt geheel vrijblijvend een optie op de reis naar uw keuze.
Na ontvangst van uw aanvraag, sturen wij u een overzicht toe, waarin u alle details van de reis, waaronder de vluchtgegevens kunt teruglezen.
Na uw akkoord zullen wij de reis pas definitief voor u vastleggen.
Als u nu een optie neemt betaalt u geen reserveringskosten.

We proberen de beschikbaarheid zoveel mogelijk up-to-date te houden, maar het kan soms voorkomen dat uw gewenste vertrekdatum niet meer beschikbaar is. In dit geval zullen we in overleg met u een passend alternatief zoeken.

Memento Kassiopi Resort 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail





Volg ons op socialmedia

Youtube Facebook Instagram

© Copyright 2008-2024  vakantiestunt.nl
v6.20210203