Grand Blue Beach Afbeelding Grand Blue Beach
Grand Blue Beach *****
Bestemming: Kos - Kardamena

Grand Blue Beach

*****

Prachtig gelegen tegen de helling, boven het geleidelijk in zee aflopende zand-/kiezelstrand, met adembenemend zicht op de diepblauwe zee en het vulkaaneiland Nissyros. Het centrum van Kardamena met de levendige haven en diverse winkel- en entertainmentmogelijkheden zoals winkels, bars en restaurants ligt op ca. 10 minuten loopafstand. Regelmatige busverbinding naar Kardamena, bushalte in de buurt.

Hotel o.b.v. All Inclusive



Algemeen

Prachtig gelegen tegen de helling, boven het geleidelijk in zee aflopende zand-/kiezelstrand, met adembenemend zicht op de diepblauwe zee en het vulkaaneiland Nissyros. Het centrum van Kardamena met de levendige haven en diverse winkel- en entertainmentmogelijkheden zoals winkels, bars en restaurants ligt op ca. 10 minuten loopafstand. Regelmatige busverbinding naar Kardamena, bushalte in de buurt.

Faciliteiten

In 2014/2015 nieuw gebouwd tophotel in villastijl met grote tuin (ca. 80.000 m2). Op het hoogste punt van het complex bij het hoofdgebouw prachtig panorama, de over het complex verdeeld liggende woongebouwen met 2 etages hebben ook prachtig zicht op zee. Kenmerkend middelpunt van het hotel zijn de fraai aangelegde zwembaden, 2 zoetwaterzwembaden en 2 kinderbaden, omgeven door zonneterrassen met ligbedden en parasols (bij het zwembad incl., aan het strand tegen bet.) en 2 pool-/snackbars met gedeeltelijk overdekt zitterras. Moderne lobby met receptie, internethoek (tegen bet.) en WiFi (incl.), zitjes in de lobby, salon, restaurant op 2 etages met prachtig panorama vanuit het mooie buitenterras (etage met internationaal buffet, etage met Grieks buffet). Minimarkt. Griekse cat.: 5 sterren, 150 tweepersoonskamers, 70 familiekamers.

Verzorging

all inclusive: uitgebreid ontbijt-, lunch- en dinerbuffet. s Avonds is gepaste kleding in het restaurant gewenst. Overdag warme en koude snacks, ijsjes van 10.00-18.00 uur en koffie, thee en koekjes en/of cake aan de poolbar van 10.00-23.00 uur. Lokale (niet) alcoholische drankjes van 10.00-23.00 uur aan de poolbar. Daarnaast keuze uit lokale alcoholische drankjes zoals ouzo, brandy, whisky en cocktails van 10.00-23.00 uur (alcohol vanaf 18 jaar; drankjes bij de hoofdbar zijn niet AI).

U verblijft

Moderne tweepersoonskamers (2-3 pers.) met airconditioning, telefoon, sat.-tv, WiFi (incl.), minibar, kluisje (incl.), bad, wc en balkon of terras. Familiekamers (4 pers.) hebben dezelfde faciliteiten als de 2 pk. maar ruimer en met aparte slaapkamer.



Locatie


Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


Inclusief
  • Retourvluchten volgens programma
  • Luchthavenbelasting
  • Aantal overnachtingen naar keuze
  • Verzorging naar aanleiding van programma


Exclusief
  • Calamiteitenfonds, eenmalig 2,50,-
  • Evt. reis- en/of annuleringsverzekering
  • Persoonlijke uitgaven en entreegelden
  • Ruimbagage (afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij)
  • Lokale belastingen (bijv. toeristenbelasting)
  • Reserveringskosten, eenmalig 28,-


Overige Informatie
U neemt geheel vrijblijvend een optie op de reis naar uw keuze.
Na ontvangst van uw aanvraag, sturen wij u een overzicht toe, waarin u alle details van de reis, waaronder de vluchtgegevens kunt teruglezen.
Na uw akkoord zullen wij de reis pas definitief voor u vastleggen.
Als u nu een optie neemt betaalt u geen reserveringskosten.

We proberen de beschikbaarheid zoveel mogelijk up-to-date te houden, maar het kan soms voorkomen dat uw gewenste vertrekdatum niet meer beschikbaar is. In dit geval zullen we in overleg met u een passend alternatief zoeken.

Grand Blue Beach 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail





Volg ons op socialmedia

Youtube Facebook Instagram

© Copyright 2008-2024  vakantiestunt.nl
v6.20210203