Kalimera Mare Afbeelding Kalimera Mare
Kalimera Mare
Bestemming: Kos - Kardamena

Kalimera Mare


plane hotel transfer

Kalimera Mare ligt op 100 m van een zandstrand. De dichtstbijzijnde stad vanuit het hotel is KARDAMENA (4 km). Andere steden: KOS (33 km). Om uw verblijf zo comfortabel mogelijk te maken zijn lobby, airconditioning en receptie aanwezig. De medewerkers van dit 1 verdiepingen tellende hotel spreken Russisch, Engels, Duits en Italiaans. Voor vervoer is er de mogelijkheid om een motor, auto of fiets te huren. Een speeltuin voor kinderen is aanwezig. Het hotel beschikt over een zoetwaterzwembad (seizoensgebonden opening) met een geïntegreerd kinderzwembad. Parasols en ligbedden zijn verkrijgbaar tegen betaling op het strand en gratis bij het zwembad. Op korte afstand van het hotel vindt u bushaltes. Afstand van het hotel naar: centrum van de stad (3 km), toeristische informatie (3 km), Asklepeion (35 km), supermarkten (3 km), disco (3 km) en winkels (3 km). Voor uw vertier biedt het hotel een TV lounge. Voertuigen kunnen worden geparkeerd op de parkeerplaats.



Griekenland, Kos, Kardamena

Ligging:
Ligging Op slechts een paar meter van het strand. Minimarkt op ca. 200 m. Kardamena met winkels en uitgaansgelegenheden op ca. 3,5 km.

Faciliteiten:
Faciliteiten Hotelcomplex met hoofdgebouw en een aantal kleinere bijgebouwen. Buiten ligt het mooie zoetwaterzwembad met zonneterras. Ligbedden en parasols bij het zwembad inbegrepen, op het strand tegen betaling met strand service. Lobby met receptie, kluis, WiFi (inbegrepen), tv-ruimte, restaurant, cafe en bar. Griekse categorie: 4 sterren, 43 kamers.

Verzorging:
Verzorging Ontbijtbuffet. Bij halfpension: naast het ontbijtbuffet een diner in buffetvorm van gevarieerde warme en koude gerechten. 1x per 2 weken Griekse avond.

Sport & Fitness Fitnessruimte:
Sport & Fitness Fitnessruimte (ca.140 m) inclusief, watersportmogelijkheden op het strand via lokale aanbieders tegen betaling op ca.150 m.
Voor kinderen Avontuurlijke speeltuin en een kinderbad.

U verblijft Comfortabele tweepersoonskamer (ca. 24 m) met airconditioning (tegen betaling), satelliet-tv, telefoon, WiFi (inclusief), kluis (inclusief), minibar, badkamer, wc, fohn en balkon. Optioneel boekbaar met zeezicht. Familiekamer (32m) met koelkast, extra slaapkamer en zijdelings zeezicht. Eenpersoonskamers zijn tweepersoonskamers voor alleengebruik met bad of douche.



Locatie


Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


Inclusief
  • Retourvluchten volgens programma
  • Luchthavenbelasting
  • Aantal overnachtingen naar keuze
  • Verzorging naar aanleiding van programma


Exclusief
  • Calamiteitenfonds, eenmalig 2,50,-
  • Evt. reis- en/of annuleringsverzekering
  • Persoonlijke uitgaven en entreegelden
  • Ruimbagage (afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij)
  • Lokale belastingen (bijv. toeristenbelasting)
  • Reserveringskosten, eenmalig 28,-


Overige Informatie
U neemt geheel vrijblijvend een optie op de reis naar uw keuze.
Na ontvangst van uw aanvraag, sturen wij u een overzicht toe, waarin u alle details van de reis, waaronder de vluchtgegevens kunt teruglezen.
Na uw akkoord zullen wij de reis pas definitief voor u vastleggen.
Als u nu een optie neemt betaalt u geen reserveringskosten.

We proberen de beschikbaarheid zoveel mogelijk up-to-date te houden, maar het kan soms voorkomen dat uw gewenste vertrekdatum niet meer beschikbaar is. In dit geval zullen we in overleg met u een passend alternatief zoeken.

Kalimera Mare 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail





Volg ons op socialmedia

Youtube Facebook Instagram

© Copyright 2008-2024  vakantiestunt.nl
v6.20210203