All Inclusive Michelangelo Resort Afbeelding All Inclusive Michelangelo Resort
All Inclusive Michelangelo Resort *****
Bestemming: Kos - Kos-stad

All Inclusive Michelangelo Resort

*****

MICHELANGELO RESORT Strand, zon en luxe; bij Michelangelo Resort beleeft u een heerlijke zonvakantie op Kos. Dit ultramoderne hotel is gebouwd in de stijl van een Grieks amfitheater en ligt boven het strand van Agios Fokas. Het is de ideale bestemming om tot rust te komen, te genieten van de Griekse keuken en te ontspannen bij de schitterende zwembaden. Het vriendelijke en behulpzame personeel zorgt ervoor dat...

Hotel o.b.v. All Inclusive



Ligging:

Michelangelo Resort ligt in Agios Fokas, op ongeveer 4 kilometer van het centrum van Thema en ongeveer 100 meter van het prive kiezelstrand dat voorzien is van legbedden en parasols. Er is een bushalte op circa 10 meter afstand. Kos-stad ligt op ongeveer 8 kilometer afstand.

Faciliteiten:

Michelangelo Resort beschikt over 254 kamers verdeeld over een hoofdgebouw en diverse bijgebouwen. In het hoofdgebouw treft u een receptie, een lobby met zitjes, een lounge met televisie, een bibliotheek en een pianobar. In de groene tuin vindt u 3 zwembaden, waarvan een schitterend overloopzwembad (infinity) die de illusie geeft oneindig te zijn en als het ware in de horizon opgaat. Verder vindt u er diverse panoramische terrassen en een poolbar. Rondom om de zwembaden en op het strand kunt u gratis gebruik maken van de ligbedden, parasols en handdoeken. Verder biedt Michelangelo Resort een wasservice en een mini supermarkt. Wifi is gratis in alle openbare ruimtes en kamers.

Sport & Ontspanning:

Michelangelo Resort organiseert dagelijks diverse (sportieve) activiteiten. Daarnaast kunt u gebruikmaken van de fitnessfaciliteiten, tafeltennis, tennisbaan en voetbal. Het complex heeft een schitterende Spa waar u helemaal tot rust kunt komen. Maak gebruik van de Turkse baden, sauna, jacuzzi, het verwarmde zwembad, of boek een heerlijke massage (tegen betaling). 's Avonds wordt voor entertainment gezorgd, als Griekse avonden, wijnproeverijen en live jazz muziek.

Hotelkamer:

De standaardkamers van Michelangelo Resort zijn ruim en luxe, gelegen in het hoofdgebouw en beschikken over een balkon met zitje, badkamer met bad/douche, toilet en fohn, airconditioning, satelliet televisie, een kluisje, gratis wifi, koffie-/theefaciliteiten, badjassen, slippers, een koelkast en een minibar (op aanvraag en tegen betaling). Het is mogelijk om tegen een toeslag een kamer met zeezicht te boeken.

Verzorging:

U verblijft in Michelangelo Resort op basis van Halfpension; ontbijt en diner. Tegen een toeslag kunt u kiezen voor All Inclusive: vroeg ontbijt (06.30-07.00), ontbijt (07.00-10.30), lunch (12.45-14.45) en diner (18.45-21.45), allen in buffetvorm. Diverse snacks (10.30-18.00) en nachtsnack (22.45-23.30). Tijdens uw verblijf kunt u 1 maal dineren in het a la carte restaurant (vooraf reserveren). Alle door het hotel geselecteerde lokale alcoholische en alcoholvrije drankjes van 10.00 tot 00.00 uur. Tegen betaling: alle consumpties na 00.00 uur en roomservice.



Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


Inclusief
  • Retourvluchten volgens programma
  • Luchthavenbelasting
  • Aantal overnachtingen naar keuze
  • Verzorging naar aanleiding van programma


Exclusief
  • Calamiteitenfonds, eenmalig 2,50,-
  • Evt. reis- en/of annuleringsverzekering
  • Persoonlijke uitgaven en entreegelden
  • Ruimbagage (afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij)
  • Lokale belastingen (bijv. toeristenbelasting)
  • Reserveringskosten, eenmalig 28,-


Overige Informatie
U neemt geheel vrijblijvend een optie op de reis naar uw keuze.
Na ontvangst van uw aanvraag, sturen wij u een overzicht toe, waarin u alle details van de reis, waaronder de vluchtgegevens kunt teruglezen.
Na uw akkoord zullen wij de reis pas definitief voor u vastleggen.
Als u nu een optie neemt betaalt u geen reserveringskosten.

We proberen de beschikbaarheid zoveel mogelijk up-to-date te houden, maar het kan soms voorkomen dat uw gewenste vertrekdatum niet meer beschikbaar is. In dit geval zullen we in overleg met u een passend alternatief zoeken.

All Inclusive Michelangelo Resort 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail





Volg ons op socialmedia

Youtube Facebook Instagram

© Copyright 2008-2024  vakantiestunt.nl
v6.20210203