Hotel Diamond Deluxe Afbeelding Hotel Diamond Deluxe
Hotel Diamond Deluxe *****
Bestemming: Kos - Kos-stad

Hotel Diamond Deluxe

*****

Een absolute topper in ons aanbod! U zult versteld staan van de bijzondere opzet van dit fraaie boutique hotel. Doordat er veel gebruik wordt gemaakt van glas en natuurlijke materialen ervaart u ruimte, veel licht en prachtige uitzichten. Ook blijkt er geen eind te komen aan het turquoise zwembad, geven de unieke details een bijzondere uitstraling en daarnaast zijn de uitstekende faciliteiten een samensmelting van...

Hotel o.b.v. Halfpension



Ligging: Diamond Deluxe

Diamond Deluxe heeft een ideale ligging in een rustige omgeving, direct aan het privestrand welke door enkel een weg wordt gescheiden van het hotel. Het Lambi strand vindt u op ca. 1 km. Het levendige centrum van Kos-Stad ligt op 2.5 km.

Faciliteiten:Diamond Deluxe

Diamond Deluxe is een bijzonder designhotel en telt 110 kamers. Het hotel beschikt over een receptie, ruime lobby met bijzondere details, sfeervolle lobbybar en via een glazen loopbrug komt u uit bij de pool/snackbar. Hier kunt u genieten van een heerlijke cocktail, lichte maaltijd en van het prachtige uitzicht over de Egeische Zee. In het hoofdrestaurant kunt u genieten van een uitgebreid en smakelijk ontbijt- en dinerbuffet. En wilt u juist culinair dinerenDan kunt u terecht in het elegante Italiaans a la carte visrestaurant dat eveneens een fantastisch uitzicht biedt over zee. Het is heerlijk vertoeven bij het ruime zwembad op uw ligbed of onder een parasol. U kunt ook zwemmen in het binnenzwembad. Er is een badhanddoekenservice aanwezig en vindt u ook op het privestrand ligbedden, matrasjes en parasols. In het hoogseizoen is er tevens een beachbar. Voor kinderen is er een apart kinderbad en een buitenspeeltuintje. Verder treft u er en minisupermarkt en winkeltje aan. Op de kamer heeft u gratis vast internet en in openbare ruimtes biedt het hotel gratis draadloos internet aan.

Uw hotelkamer:Diamond Deluxe

De moderne standaardkamer, max. 2 personen, is voorzien van een flatscreen TV, telefoon, CD speler, DVD speler, individuele airconditioning, koffie- en theefaciliteiten, minibar (tegen betaling), kluisje, PC met vast internet en een badkamer met hydromassage bad of jetstream douche, toilet, fohn, badjassen en slippers. Alle kamers hebben een balkon of terras met zitje. De standaardkamer zwembadzijde, biedt uitzicht op het zwembad en hebben als extra een elegant zitgedeelte. De Superior kamer, geschikt voor max. 3 personen, hebben als extra een zitgedeelte en een ruimer balkon of terras met zitje, ligbedden en een parasol. De Superior Deluxe kamer, max. 3 personen, is als de Superior kamer, echter ruimer en kan een rond bed hebben. Er zijn ook standaardkamers en Superior Deluxe kamers dat een eigen zwembad delen, deze hebben een terras. Voor meer privacy raden wij u de maisonnette kamer aan, max. 4 personen, met op de begane grond een ruime woon/slaapkamer met bedbank, een badkamer met bad, toilet en een terras met zitje en op de eerste verdieping een slaapkamer met een kingsize bed en een badkamer met douche en toilet. En wilt u extra luxe, dan kunt u de Diamond Suite boeken, max. 3 personen, met een aparte slaapkamer, woonkamer, badkamer met jetstream douche, wastafel, toilet, fohn, een terras en eigen zwembad

Sport & Ontspanning:Diamond Deluxe

U kunt gebruik maken van tennis. Ontspannen kunt u in de luxe Health Club met solarium, sauna, whirlpool, massage- en beauty behandelingen en fitness (allen tegen betaling). Corendon biedt u per verblijf 3 dagen een gratis fiets aan.

Uw verzorging:Diamond Deluxe

U verblijft op basis van halfpension, ontbijt en diner in buffetvorm.



Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


Inclusief
  • Retourvluchten volgens programma
  • Luchthavenbelasting
  • Aantal overnachtingen naar keuze
  • Verzorging naar aanleiding van programma


Exclusief
  • Calamiteitenfonds, eenmalig 2,50,-
  • Evt. reis- en/of annuleringsverzekering
  • Persoonlijke uitgaven en entreegelden
  • Ruimbagage (afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij)
  • Lokale belastingen (bijv. toeristenbelasting)
  • Reserveringskosten, eenmalig 28,-


Overige Informatie
U neemt geheel vrijblijvend een optie op de reis naar uw keuze.
Na ontvangst van uw aanvraag, sturen wij u een overzicht toe, waarin u alle details van de reis, waaronder de vluchtgegevens kunt teruglezen.
Na uw akkoord zullen wij de reis pas definitief voor u vastleggen.
Als u nu een optie neemt betaalt u geen reserveringskosten.

We proberen de beschikbaarheid zoveel mogelijk up-to-date te houden, maar het kan soms voorkomen dat uw gewenste vertrekdatum niet meer beschikbaar is. In dit geval zullen we in overleg met u een passend alternatief zoeken.

Hotel Diamond Deluxe 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail





Volg ons op socialmedia

Youtube Facebook Instagram

© Copyright 2008-2024  vakantiestunt.nl
v6.20210203