Peridis Family Resort Afbeelding Peridis Family Resort
Peridis Family Resort ****
Bestemming: Kos - Kos-stad

Peridis Family Resort

****

Het Peridis Family Resort is een mooi en uitgestrekt 4* resort, Perisis is zeer centraal gelegen op ca. 400 m afstand van het strand. Het complex beschikt over 3 zwembaden met een apart kinderbad. Dit Resort biedt de hele familie een aangename vakantie.

Appartement o.b.v. Logies



Peridis Family Resort

Het Peridis Family 4* Resort is een prachtig modern appartementen-complex en zoals de naam al zegt geschikt voor families maar ook voor stelletjes en singels. Peridis Family Resort heeft een frisse uitstraling na de totale make over in 2010-2011 en is voorzien van alle comfor.

Ligging:

Het Peridis Family 4* Resort is een oasis in het midden van de cosmopolitan Kos-stad. Toeristen van verschillende landen bezoeken jaarlijks in grote getalen deze moderne historische stad. De appartementen van Peridis Family Resort zijn gelegen op loopafstand van het strand en ca. 1,5 km vanaf het moderne shopping-area, restaurantjes, tavernas en het haventje. Wilt u de sfeer proeven van Kos-stad een paar Eeuwen geleden dan kunt u naar het oude gedeelte van de stad waar u de historische bezienswaardigheden treft zoals het Venitiaanse kasteel, het altaar van Dionysos en meerdere indrukwekkende historische bezienswaardigheden.

Faciliteiten

Het Peridis Family Resort is voorzien van alle comfor en gemakken. Er is een 24-uursreceptie en een kleine bibliotheek. Voor kinderen is het een paradijs om in het Peridis te verblijven er is een apart kinderzwembad, voor de kleintjes is er een binnen een speelruimte met activiteiten, de oudere kinderen kunnen spelen in de binnenruimte in de speciaal ingerichte cartoon-hoek. De buitenspeelplaats is zowel geschikt voor de kleintjes en oudere kinderen, een speciaal animatieteam organiseert allerlei activiteiten voor de kinderen. Wilt u even rust van de kinderen dan kunt u gebruik maken van de nanny service en de Mini club beheert door het animatieteam. Voor de volwassenen zijn er drie zwembaden met een pool snackbar, jacuzzi, sauna tegen betaling. Het ontbijt en avondmaal is geserveerd in buffetvorm, de lunch kunt u nuttigen op de veranda van de snackbar aan het zwembad. Onder het genot van een drankje na het avondmaal kunt u in de bar van een Griekse live band genieten en de traditionele Griekse sirtaki dansen. Het Peridis Family Resort heeft een divers reeks van sportactiviteiten waaruit u kan kiezen: tennis, tafeltennis, minigolf, fitness, beach ball, water polo, aqua gym en basketbal.

Kamers

U verblijft in een standaard 2-kamerappartement, alle appartementen zijn stijlvol ingericht en voorzien van AC: aparte slaapkamer, woongedeelte, goed uitgeruste kitchenette met koelkast, magnetron, waterkoker, tostimachine, 2 verwarmde platen voor het eten. De badkamer is voorzien van de gebruikelijke badkamer-voorzieningen: bad/douche, spiegel, toilet en haardroger, slippers, gratis zwembadhanddoeken. Flat screen sateliet tv, telefoon, internetverbinding en kluisje is tegen betaling. Roomservice is beschikbaar. Alle appartmenten beschikken over een balkon met zitje.

Verzorging:

U verblijft in het Peridis Family Resort op basis van logies, tegen een toeslag is het mogelijk ontbijt of halfpension bij te boeken.



Locatie


Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


Inclusief
  • Retourvluchten volgens programma
  • Luchthavenbelasting
  • Aantal overnachtingen naar keuze
  • Verzorging naar aanleiding van programma


Exclusief
  • Calamiteitenfonds, eenmalig 2,50,-
  • Evt. reis- en/of annuleringsverzekering
  • Persoonlijke uitgaven en entreegelden
  • Ruimbagage (afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij)
  • Lokale belastingen (bijv. toeristenbelasting)
  • Reserveringskosten, eenmalig 28,-


Overige Informatie
U neemt geheel vrijblijvend een optie op de reis naar uw keuze.
Na ontvangst van uw aanvraag, sturen wij u een overzicht toe, waarin u alle details van de reis, waaronder de vluchtgegevens kunt teruglezen.
Na uw akkoord zullen wij de reis pas definitief voor u vastleggen.
Als u nu een optie neemt betaalt u geen reserveringskosten.

We proberen de beschikbaarheid zoveel mogelijk up-to-date te houden, maar het kan soms voorkomen dat uw gewenste vertrekdatum niet meer beschikbaar is. In dit geval zullen we in overleg met u een passend alternatief zoeken.

Peridis Family Resort 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail





Volg ons op socialmedia

Youtube Facebook Instagram

© Copyright 2008-2024  vakantiestunt.nl
v6.20210203