More Meni Cosmopolitan Afbeelding More Meni Cosmopolitan
More Meni Cosmopolitan ***
Bestemming: Kos - Lambi

More Meni Cosmopolitan

***

smartline More Meni Cosmpolitan is een gerenoveerd 3-sterren hotel gelegen in Kos-stad in de wijk Lambi. Het hotel beschikt over een hoofdgebouw, 2 bungalows en een bijgebouw met 85 moderne kamers. In het hoofdgebouw vind je een lobby met tv, receptie met huurkluisjes en een internethoek.

Hotel o.b.v. Logies



Algemeen

smartline More Meni Cosmpolitan is een gerenoveerd 3-sterren hotel gelegen in Kos-stad in de wijk Lambi. Het hotel beschikt over een hoofdgebouw, 2 bungalows en een bijgebouw met 85 moderne kamers. In het hoofdgebouw vind je een lobby met tv, receptie met huurkluisjes en een internethoek. Het hotel beschikt over een zwembad met bar, zonneterras, ligbedden, badhanddoeken en parasols. Voor de echte sportliefhebbers biedt het hotel een tennisbaan () en fietsverhuur. s Avonds is er animatie: Griekse avond. Voor eten en drinken kun je terecht in de bar of het het a-la-carterestaurant van het hotel. smartline More Meni Cosmopolitan ligt op ca. 200m van het strand.

Ligging

-ca. 200 m van het strand Akrotiri van Lambi, hotel en strand gescheiden door een weg -ca. 1,2 km van het centrum van Kos-stad -ca. 100 m van winkeltjes, restaurants en bars -ca. 25 km van de luchthaven van Kos

Faciliteiten - inbegrepen

-85 kamers -2 liften -wifi in het hele hotel -internethoek -tv-ruimte -tuin -zwembad -ligstoelen, parasols en handdoeken aan het zwembad

Faciliteiten - tegen betaling

-ligstoelen en parasols aan het strand

Sport & ontspanning - inbegrepen

-tennis (1 court)

Sport & Ontspanning - tegen betaling

-watersporten aan het strand

Eten & Drinken

-buffetrestaurant met terras -snackbar -2 bars

Reisdocumenten

Je kunt met jouw paspoort en/of Europese identiteitskaart naar Griekenland reizen.



Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


Inclusief
  • Retourvluchten volgens programma
  • Luchthavenbelasting
  • Aantal overnachtingen naar keuze
  • Verzorging naar aanleiding van programma


Exclusief
  • Calamiteitenfonds, eenmalig 2,50,-
  • Evt. reis- en/of annuleringsverzekering
  • Persoonlijke uitgaven en entreegelden
  • Ruimbagage (afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij)
  • Lokale belastingen (bijv. toeristenbelasting)
  • Reserveringskosten, eenmalig 28,-


Overige Informatie
U neemt geheel vrijblijvend een optie op de reis naar uw keuze.
Na ontvangst van uw aanvraag, sturen wij u een overzicht toe, waarin u alle details van de reis, waaronder de vluchtgegevens kunt teruglezen.
Na uw akkoord zullen wij de reis pas definitief voor u vastleggen.
Als u nu een optie neemt betaalt u geen reserveringskosten.

We proberen de beschikbaarheid zoveel mogelijk up-to-date te houden, maar het kan soms voorkomen dat uw gewenste vertrekdatum niet meer beschikbaar is. In dit geval zullen we in overleg met u een passend alternatief zoeken.

More Meni Cosmopolitan 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail





Volg ons op socialmedia

Youtube Facebook Instagram

© Copyright 2008-2024  vakantiestunt.nl
v6.20210203