Aquis Marine Resort en Waterpark Afbeelding Aquis Marine Resort en Waterpark
Aquis Marine Resort en Waterpark ****
Bestemming: Kos - Tigaki

Aquis Marine Resort en Waterpark

****

Zeer kindvriendelijk all inclusive vakantieresort met fantastische waterfaciliteiten voor het hele gezin. Dit zeer geliefde resort bij Nederlanders is dan ook echt een Aquamania hotel. Mede door de zwembaden met glijbanen en speeltoestellen, de directe ligging aan het strand en de miniclub is dit een ideaal hotel voor veel waterpret en plezier voor het hele gezin!

Hotel o.b.v. All Inclusive



Hotel Aquis Marine Resort & Waterpark

Zeer kindvriendelijk all inclusive vakantieresort met fantastische waterfaciliteiten voor het hele gezin. Dit zeer geliefde resort bij Nederlanders is dan ook echt een Aquamania hotel. Mede door de zwembaden met glijbanen en speeltoestellen, de directe ligging aan het strand en de miniclub is dit een ideaal hotel voor veel waterpret en plezier voor het hele gezin!

Het 4-sterren hotel Aquis Marine Resort is een zeer geliefd resort bij Nederlanders door de vele faciliteiten. Zo zijn er meerdere zwembaden met glijbanen en speeltoestellen en een golfslagbad.

Voor een hapje en drankje kunt u terecht in de diverse bars en restaurants van het hotel. Bij de all inclusive formule zijn een aantal internationale alcoholische drankjes inclusief en kunt u heerlijk dineren in het buffetrestaurant.

Voor de kinderen is er een apart kinderbad en speeltuin. Tevens kunt u het gratis babypakket bijboeken.

Ligging

Ligging: In een rustige groene omgeving, direct aan het zand-/kiezelstrand en op ca. 4 km van het gezellige centrum van Tigaki. Kos-stad ligt op ca. 6 km. Bushalte voor de deur.

Faciliteiten

Faciliteiten Het hotel beschikt over een ruime lobby met receptie met dvd-verhuur, gratis wifi, laptop (te huur), tv-hoek, minimarkt, wasserijservice, bar, poolbar en een restaurant. De kamers liggen verspreid over meerdere gebouwen in een groene verzorgde tuin met zonneterrassen met ligbedden, parasols en badhanddoekservice.

Verder beschikt het Aquis Marine Resort over: Groot golfslagbad met elk uur golven3 Grote zwembaden waaronder een relaxpool5 Spectaculaire glijbanen waaronder een tunnelbaan en een extra brede glijbaan.Apart kinderbad met diverse leuke kinderglijbanenDiverse waterspeeltoestellen voor kinderen

Sport & Ontspanning: Voetbal, basketbal, tafeltennis, fitness, reuze schaakspel, volleybal en 2 tennisbanen. Tegen betaling biljart, videogames en fietsverhuur. Dagelijks animatieprogramma voor jong en oud met overdag sport- en spelactiviteiten en s avonds shows of livemuziek. Tegen betaling massage.

Kinderen: Hotel Aquis Marine Resort & Waterpark biedt ontspanning voor het hele gezin. Zo is er een apart kinderbad met diverse waterglijbanen en waterspeeltoestellen, miniclub (4 t/m 6 jaar), maxiclub (7 t/m 12 jaar) en een speeltuin. Tegen betaling paar uur per dag luchtkastelen beschikbaar voor de kinderen. Ter plaatse tegen betaling en op aanvraag babysitservice. Exclusief bij Neckermann, gratis babypakket bestaande uit babybed, babybad, flessenwarmer, klamboe, kinderstoel, babyfoon en aankleedkussen. Wilt u dit babypakket bijboeken neem dan contact op met ons callcenter.

All inclusive.

All inclusive ontbijt, lunch en diner in buffetvormlokale (alcoholische) drankjes van 10:00-23:00 uursnacks van 16:00-18:00 uur ijs van 10:00-23:00 uur

Bijzonderheden Gebruik van de glijbanen is vanaf 7 jaar. De minimale lengte voor de glijbanen is 1.30 m.

Kamer: Verzorgd ingerichte airco, tv, wifi (gratis) en huurkluisje. Badkamer met douche en fohn. Balkon met zitje en tuinzicht. (A1A/A2A/A3A). Kamer zeezicht: Als de kamer echter met zijzeezicht. Balkon met zitje (A1B/A2B/A3B). Kamer voordeel: Als de kamer echter voordeliger geprijsd. Balkon met zitje en tuinzicht. (A2S/A3S). Familiekamer: 2-4 pers. Verzorgd ingerichte woon-/slaapkamer met slaapbank en koelkastje. Aparte slaapkamer met airco, tv, dvd-speler, wifi (gratis) en huurkluisje. Badkamer met bad met douche en fohn. Balkon met zitje en naar keuze met zijzeezicht. (max. 3 volw. / 2 volw. + 2 kinderen t/m 13 jaar) (A2C/A3C/A4C) Familiekamer zijzeezicht: 2-4 pers. Als familiekamer, echter met zijzeezicht. (max. 3 volw. / 2 volw. + 2 kinderen t/m 13 jaar) (A2D/A2D/A3D/A4D)

Verzorging

U verblijft op basic van All inclusive



Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


Inclusief
  • Retourvluchten volgens programma
  • Luchthavenbelasting
  • Aantal overnachtingen naar keuze
  • Verzorging naar aanleiding van programma


Exclusief
  • Calamiteitenfonds, eenmalig 2,50,-
  • Evt. reis- en/of annuleringsverzekering
  • Persoonlijke uitgaven en entreegelden
  • Ruimbagage (afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij)
  • Lokale belastingen (bijv. toeristenbelasting)
  • Reserveringskosten, eenmalig 28,-


Overige Informatie
U neemt geheel vrijblijvend een optie op de reis naar uw keuze.
Na ontvangst van uw aanvraag, sturen wij u een overzicht toe, waarin u alle details van de reis, waaronder de vluchtgegevens kunt teruglezen.
Na uw akkoord zullen wij de reis pas definitief voor u vastleggen.
Als u nu een optie neemt betaalt u geen reserveringskosten.

We proberen de beschikbaarheid zoveel mogelijk up-to-date te houden, maar het kan soms voorkomen dat uw gewenste vertrekdatum niet meer beschikbaar is. In dit geval zullen we in overleg met u een passend alternatief zoeken.

Aquis Marine Resort en Waterpark 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail





Volg ons op socialmedia

Youtube Facebook Instagram

© Copyright 2008-2024  vakantiestunt.nl
v6.20210203