Belvedere Afbeelding Belvedere
Belvedere
Bestemming: Kreta - Agia Pelagia

Belvedere


Belvedere Hotel ligt in de gezellige plaats Agia Pelagia op ca. 150 meter van het zandstrand. In de directe omgeving zijn er diverse winkels, restaurants, bars en taverna's aanwezig. Heraklion is gelegen op ca. 18 kilometer afstand.

Hotel o.b.v. Volgens programma



Belvedere Hotel


Ligging Belvedere Hotel ligt in de gezellige plaats Agia Pelagia op ca. 150 meter van het zandstrand. In de directe omgeving zijn er diverse winkels, restaurants, bars en taverna's aanwezig. Heraklion is gelegen op ca. 18 kilometer afstand.

Faciliteiten: Belvedere Hotel is gebouwd tegen een helling en is een prima 3-sterren hotel met 50 studio's. In het hotel vindt u een receptie met lobby en een TV hoek. Voor uw maaltijden kunt u terecht in het buffetrestaurant. In de pool-/snackbar zijn er diverse snacks en verkoelende drankjes voor u en voor de kinderen is er een speeltuin. In de groene tuin vindt u een mooi zwembad met kinderbad dat wordt omringd door ligbedden, parasols (gratis) en bomen. Verder biedt het Belvedere Hotel gratis parkeermogelijkheden voor bijvoorbeeld uw huurauto. Tegen betaling is er een wasserette, een kapsalon en een doktersservice. Wifi in de publieke ruimtes (rondom het zwembad) beschikbaar (gratis).

Uw studio: Uw studio (1-3 personen) in het Belvedere Hotel is voorzien van een balkon of terras met zitje, een (kleine) keuken met koelkast, waterkoker en kookgerei. Verder is er airconditioning, een radio, telefoon, babybedje en een kluisje. Badkamer met bad/douche, toilet en fohn. Schoonmaak: ca. 6x per week. Verwisseling handdoeken en bedlinnen: ca. 2x per week (dagelijks tegen betaling).

Sport & Ontspanning: In het Belvedere Hotel kunt u tegen betaling gebruik maken van biljart.

Verzorging: U verblijft in Belvedere Hotel op basis van volpension. Ontbijt (07.30-09.30), lunch (12.00-13.45) en diner (19.00-21.00) zijn in buffetvorm.

LET OP: In het voor/naseizoen en eventueel tijdens de winter periode (1 november t/m +/- 31 maart) kan het voorkomen dat bepaalde faciliteiten niet beschikbaar zijn i.v.m. onderhoud, bezetting of weersomstandigheden. Zo zijn veelal de buitenfaciliteiten niet beschikbaar, de buitenzwembaden buiten gebruik en geen of beperkte animatie aanwezig. Ook kan het voorkomen dat een accommodatieverschaffer vergoeding kan vragen voor bepaalde faciliteiten of diensten en dat de verzorging iets beperkter kan zijn. Het kan voorkomen dat een deel van het accommodatie complex tijdelijk niet in gebruik is vanwege onderhoud of lage bezetting.



Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


Inclusief
  • Retourvluchten volgens programma
  • Luchthavenbelasting
  • Aantal overnachtingen naar keuze
  • Verzorging naar aanleiding van programma


Exclusief
  • Calamiteitenfonds, eenmalig 2,50,-
  • Evt. reis- en/of annuleringsverzekering
  • Persoonlijke uitgaven en entreegelden
  • Ruimbagage (afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij)
  • Lokale belastingen (bijv. toeristenbelasting)
  • Reserveringskosten, eenmalig 28,-


Overige Informatie
U neemt geheel vrijblijvend een optie op de reis naar uw keuze.
Na ontvangst van uw aanvraag, sturen wij u een overzicht toe, waarin u alle details van de reis, waaronder de vluchtgegevens kunt teruglezen.
Na uw akkoord zullen wij de reis pas definitief voor u vastleggen.
Als u nu een optie neemt betaalt u geen reserveringskosten.

We proberen de beschikbaarheid zoveel mogelijk up-to-date te houden, maar het kan soms voorkomen dat uw gewenste vertrekdatum niet meer beschikbaar is. In dit geval zullen we in overleg met u een passend alternatief zoeken.

Belvedere 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail





Volg ons op socialmedia

Youtube Facebook Instagram

© Copyright 2008-2024  vakantiestunt.nl
v6.20210203