Cretan Village Afbeelding Cretan Village
Cretan Village
Bestemming: Kreta - Agios Nikolaos

Cretan Village




Hotel o.b.v. Volgens programma



Cretan Village  
Griekenland - Kreta - Kreta

Ligging Cretan Village is gelegen in Ammoudara en slechts door de weg gescheiden van het prachtige zandstrand. In de directe omgeving zijn er diverse taverna's, restaurants, en bars aanwezig. Het centrum de toeristische plaats Agios Nikolaos is gelegen op ca. 5 kilometer en een bushalte bevindt zich op ca. 50 meter afstand.

Faciliteiten: Cretan Village is gebouwd tegen een helling waardoor u een schitterend uitzicht op de baai heeft. Het 4-sterren appartementencomplex is volledig in de stijl van een typisch Kretenzer dorp en beschikt over 37 appartementen, te midden in een groene vegetatie. In het appartementencomplex vindt u een receptie met kluisverhuur (tegen betaling), een lobby, leeshoek met televisie, een traditionele lounge en een internethoek. Er is tevens een bagageruimte. Voor uw maaltijden kunt u terecht in het buffetrestaurant waar typische Kretenzer gerechten worden geserveerd. In het restaurant heeft u een mooi uitzicht op het strand. In de pool-/snackbar zijn er diverse verkoelende drankjes verkrijgbaar. In de groene tuin vindt u het zwembad dat wordt omringd door ligbedden en parasols. Verder biedt het Cretan Village Miro tegen betaling een wasserette, een babysitservice en een doktersservice. Wifi in de publieke ruimtes (rondom het zwembad en de receptie) beschikbaar (gratis).

Uw appartement: In Cretan Village is uw 2-kamerappartement (2-4 personen) traditioneel en modern ingericht. In de woon-/slaapkamer 2 sofa bedden, een babybedje (op aanvraag), een volledig ingerichte keuken met koelkast, waterkoker en eethoek, airconditioning (verwarming en koeling), een televisie (alleen Griekse kanalen), telefoon en een balkon met zitje. Een aparte 2-persoonsslaapkamer met romantisch hemelbed. Badkamer met bad/douche, toilet en fohn (op aanvraag). Uw 3-kamerappartement (2-6 personen) is als het 2-kamerappartement, echter met 2 normale bedden in de woon-/slaapkamer en 2 aparte 2-persoonsslaapkamers. Tegen een toeslag kunt u een 2-kamerappartement met zeezicht (2-4 personen) of een 3-kamerappartement met zeezicht (2-6 personen) boeken. Sommige appartementen hebben een open haard. Schoonmaak: ca. 6x per week. Schoonmaak en verwisseling handdoeken: ca. 3x per week; bedlinnen: ca. 2x per week.

Sport & Ontspanning: In het Cretan Village kunt u heerlijk ontspannen onder het genot van een drankje bij het zwembad. Of geniet van het prachtige uitzicht over de baai.

Verzorging: U verblijft in Cretan Village op basis van Logies. Tegen een toeslag kunt u logies en ontbijt of halfpension bijboeken. Ontbijt en diner in buffetvorm.

LET OP: In het voor/naseizoen en eventueel tijdens de winter periode (1 november t/m +/- 31 maart) kan het voorkomen dat bepaalde faciliteiten niet beschikbaar zijn i.v.m. onderhoud, bezetting of weersomstandigheden. Zo zijn veelal de buitenfaciliteiten niet beschikbaar, de buitenzwembaden buiten gebruik en geen of beperkte animatie aanwezig. Ook kan het voorkomen dat een accommodatieverschaffer vergoeding kan vragen voor bepaalde faciliteiten of diensten en dat de verzorging iets beperkter kan zijn. Het kan voorkomen dat een deel van het accommodatie complex tijdelijk niet in gebruik is vanwege onderhoud of lage bezetting.



Locatie


Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


Inclusief
  • Retourvluchten volgens programma
  • Luchthavenbelasting
  • Aantal overnachtingen naar keuze
  • Verzorging naar aanleiding van programma


Exclusief
  • Calamiteitenfonds, eenmalig 2,50,-
  • Evt. reis- en/of annuleringsverzekering
  • Persoonlijke uitgaven en entreegelden
  • Ruimbagage (afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij)
  • Lokale belastingen (bijv. toeristenbelasting)
  • Reserveringskosten, eenmalig 28,-


Overige Informatie
U neemt geheel vrijblijvend een optie op de reis naar uw keuze.
Na ontvangst van uw aanvraag, sturen wij u een overzicht toe, waarin u alle details van de reis, waaronder de vluchtgegevens kunt teruglezen.
Na uw akkoord zullen wij de reis pas definitief voor u vastleggen.
Als u nu een optie neemt betaalt u geen reserveringskosten.

We proberen de beschikbaarheid zoveel mogelijk up-to-date te houden, maar het kan soms voorkomen dat uw gewenste vertrekdatum niet meer beschikbaar is. In dit geval zullen we in overleg met u een passend alternatief zoeken.

Cretan Village 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail





Volg ons op socialmedia

Youtube Facebook Instagram

© Copyright 2008-2024  vakantiestunt.nl
v6.20210203