Elysium Boutique Afbeelding Elysium Boutique
Elysium Boutique
Bestemming: Kreta - Analipsi

Elysium Boutique


Elysium Boutique Hotel is gelegen in Analipsis en ligt op ongeveer 50 meter van het strand, slechts gescheiden door een weg. Het levendige centrum van Chersonissos ligt op circa 2 kilometer. Op loopafstand vindt u diverse winkels en een bushalte.

Hotel o.b.v. All Inclusive



Algemeen

Elysium Boutique Hotel is gelegen in Analipsis en ligt op ongeveer 50 meter van het strand, slechts gescheiden door een weg. Het levendige centrum van Chersonissos ligt op circa 2 kilometer. Op loopafstand vindt u diverse winkels en een bushalte.

Faciliteiten:

Elysium Boutique Hotel is een Only Adult hotel, de minimale leeftijd van de gasten is 16 jaar. Het hotel telt 66 kamers en beschikt over een lobby met zitjes, een 24-uurs receptie en een lift. U kunt genieten van heerlijke gerechten in het buffetrestaurant en voor een drankje of een snack kunt u terecht bij 2 bars. In de tuin ligt een heerlijk zwembad met een zonneterras, waar u gratis gebruik kunt maken van de ligbedden, parasols en badhanddoeken. Op het strand kunt u ook gratis gebruikmaken van de ligbedden en parasols. Verder biedt Elysium Boutique Hotel u een doktersservice, een internethoek en een wasservice (alle tegen betaling). In de openbare ruimtes en op de kamers kunt u gratis gebruikmaken van wifi.

Uw hotelkamer:

Uw standaardkamer in Elysium Boutique Hotel is modern en comfortabel ingericht en beschikt over airconditioning, satelliet televisie, kluisje, koelkastje, gratis wifi, telefoon en een balkon of terras met zitje. De badkamer is voorzien van een bad of douche, toilet en fohn. Tegen een toeslag kunt u een standaardkamer met zijzeezicht boeken. U kunt tevens kiezen voor een superiorkamer met zijzeezicht, deze kamer beschikt over de zelfde faciliteiten als de standaardkamer, echter met een groter balkon met ligbedden en een zitje. Voor meer luxe kunt u vipkamer met tuinzicht boeken, deze kamer is ruimer en luxer dan de standaardkamer. Tevens zijn er vip suites (2-4 personen) met tuinzicht, deze bestaan uit een woonruimte met slaapbank en een aparte slaapkamer.

Sport & Ontspanning:

U kunt tijdens uw verblijf in Elysium Boutique Hotel gratis gebruikmaken van tafeltennis en de fitnessruimte. Aan het strand worden diverse watersporten tegen betaling aangeboden. In het kleine Spa Center kunt u tegen betaling gebruikmaken van de sauna, het stoombad, massages en schoonheidsbehandelingen.

Verzorging:

U verblijft in Elysium Boutique Hotel op basis van All Inclusive: Vroeg ontbijt (05.00-07.30), ontbijt (07.30-10.00), laat ontbijt (10.00-11.00), lunch (12.00-14.30) en diner (19.00-21.30). Diverse snacks (11.00-17.30) en koffie/thee en koekjes (15.00-17.00). Alle door het hotel geselecteerde lokale alcoholische en alcoholvrije drankjes van 10.00 tot 23.00 uur. Tegen betaling: import drankjes, verse vruchtensappen en speciale evenementen.



Locatie


Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


Inclusief
  • Retourvluchten volgens programma
  • Luchthavenbelasting
  • Aantal overnachtingen naar keuze
  • Verzorging naar aanleiding van programma


Exclusief
  • Calamiteitenfonds, eenmalig 2,50,-
  • Evt. reis- en/of annuleringsverzekering
  • Persoonlijke uitgaven en entreegelden
  • Ruimbagage (afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij)
  • Lokale belastingen (bijv. toeristenbelasting)
  • Reserveringskosten, eenmalig 28,-


Overige Informatie
U neemt geheel vrijblijvend een optie op de reis naar uw keuze.
Na ontvangst van uw aanvraag, sturen wij u een overzicht toe, waarin u alle details van de reis, waaronder de vluchtgegevens kunt teruglezen.
Na uw akkoord zullen wij de reis pas definitief voor u vastleggen.
Als u nu een optie neemt betaalt u geen reserveringskosten.

We proberen de beschikbaarheid zoveel mogelijk up-to-date te houden, maar het kan soms voorkomen dat uw gewenste vertrekdatum niet meer beschikbaar is. In dit geval zullen we in overleg met u een passend alternatief zoeken.

Elysium Boutique 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail





Volg ons op socialmedia

Youtube Facebook Instagram

© Copyright 2008-2024  vakantiestunt.nl
v6.20210203