Filion Suites Resort en Spa Afbeelding Filion Suites Resort en Spa
Filion Suites Resort en Spa *****
Bestemming: Kreta - Bali

Filion Suites Resort en Spa

*****

Filion Suites Resort & Spa ligt vlakbij zandstrand van Mylopotamos. Er gaat dagelijks een gratis shuttle service naar het strand (ca. 7x per dag van 09.00-18.00).

Hotel o.b.v. Halfpension



Ligging

Filion Suites Resort & Spa ligt vlakbij zandstrand van Mylopotamos. Er gaat dagelijks een gratis shuttle service naar het strand (ca. 7x per dag van 09.00-18.00). Het vissersdorpje Bali is gelegen op ca. 2,5 kilometer afstand. In de directe omgeving treft u diverse winkels, taverna's en restaurants.

Faciliteiten:

Filion Suites Resort & Spa is een prachtig 5-sterren resort omringd door olijfbomen en telt 93 kamers en villa's. U treft er een receptie en een lobby met zitjes. In het buffetrestaurant worden heerlijke Griekse en mediterrane gerechten worden geserveerd. Drankjes, snacks en ijsjes (a la carte) zijn verkrijgbaar in de pool-/snackbar. Er zijn 3 buitenzwembaden en 2 kinderzwembaden. Hier staan de ligbedden en parasols gratis voor u klaar. Handdoekenservice is tevens gratis beschikbaar. Voor de kids is er een speeltuintje, een speelplaats (binnen) en een babysitservice (tegen betaling). Er zijn meerdere vergaderruimtes en tegen betaling biedt Filion Suites Resort & Spa een kapsalon en een doktersservice. Wifi in de lobby en rondom de zwembaden beschikbaar (gratis).

Uw hotelkamer:

Uw superior kamer (2-3 personen) in Filion Suites Resort & Spa is stijlvol en verzorgd ingericht en beschikt over airconditioning (gratis en individueel regelbaar), een satelliet LCD televisie (gratis), telefoon en internetfaciliteiten (tegen betaling), een kluisje (gratis), minibar (gratis) en roomservice (ca. 16 uur per dag en tegen betaling). De ruime badkamer is voorzien van een bad/douche, toilet, wastafel en fohn. Uw Familie suite (2 volw. + 2 kind.) beschikt over dezelfde faciliteiten als de superior kamer, echter bestaande uit een ruime woon-/slaapkamer met 2 sofa bedden en een aparte 2-persoonsslaapkamer (2 satelliet televisies). Uw luxe villa (2-6 personen) is traditioneel ingericht en bestaat uit een ruime woon-/slaapkamer met 2 sofa bedden en een open haard, 2 aparte slaapkamers en 2 badkamers. Terras met BBQ en toegang tot een prive zwembad.

Sport & Ontspanning:

In Filion Suites Resort & Spa kunt u gebruikmaken van een tennisbaan, basketbalveld, fitnesscenter en tafeltennis. Biljart en (gemotoriseerde) watersporten aan het strand zijn tegen betaling. Ontspanning vindt u in de Blue Spa Club met jacuzzi, sauna, stoombad en binnenzwembad (niet verwarmd). Diverse massages en schoonheidsbehandelingen zijn tegen betaling. In het hoogseizoen is er regelmatig live muziek.

Verzorging:

U verblijft in Filion Suites Resort & Spa op basis van halfpension, ontbijt en diner in buffetvorm.



Locatie


Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


Inclusief
  • Retourvluchten volgens programma
  • Luchthavenbelasting
  • Aantal overnachtingen naar keuze
  • Verzorging naar aanleiding van programma


Exclusief
  • Calamiteitenfonds, eenmalig 2,50,-
  • Evt. reis- en/of annuleringsverzekering
  • Persoonlijke uitgaven en entreegelden
  • Ruimbagage (afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij)
  • Lokale belastingen (bijv. toeristenbelasting)
  • Reserveringskosten, eenmalig 28,-


Overige Informatie
U neemt geheel vrijblijvend een optie op de reis naar uw keuze.
Na ontvangst van uw aanvraag, sturen wij u een overzicht toe, waarin u alle details van de reis, waaronder de vluchtgegevens kunt teruglezen.
Na uw akkoord zullen wij de reis pas definitief voor u vastleggen.
Als u nu een optie neemt betaalt u geen reserveringskosten.

We proberen de beschikbaarheid zoveel mogelijk up-to-date te houden, maar het kan soms voorkomen dat uw gewenste vertrekdatum niet meer beschikbaar is. In dit geval zullen we in overleg met u een passend alternatief zoeken.

Filion Suites Resort en Spa 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail





Volg ons op socialmedia

Youtube Facebook Instagram

© Copyright 2008-2024  vakantiestunt.nl
v6.20210203