Sofia en Mythos Beach Afbeelding Sofia en Mythos Beach
Sofia en Mythos Beach ***
Bestemming: Kreta - Bali

Sofia en Mythos Beach

***

Sofia en Mythos Beach Sofia en Mythos Beach te Kreta,Griekenland.

Hotel o.b.v. Halfpension



Sofia en Mythos Beach

Sofia en Mythos Beach te Kreta,Griekenland.

Ligging:

Sofia en Mythos Beachligt op ca. 50 meter van het zandstrand van Plakias en op ca. 100 meter van de haven. Het centrum van Rethymnon is gelegen op ca. 25 kilometer afstand. In de directe omgeving treft u diverse winkels, taverna's en prachtige zandstranden.

Faciliteiten:

Sofia Mythos is een gemoedelijk 3-sterren Aparthotel. U treft er een receptie met kluisverhuur (tegen betaling), een internethoek (gratis) en een kleine bibliotheek. Er is een buffetrestaurant waar heerlijke gerechten worden geserveerd. De meeste gasten kiezen er voor de maaltijden te nuttigen in de tuin op het terras, een oase van rust midden in het hart van Sofia Mythos. Op ca. 50 meter afstand is het buitenzwembad met een pool-/snackbar. Tegen betaling kunt u in de lounge deelnemen aan Griekse lessen. Wifi in de gemeenschappelijke ruimtes beschikbaar (gratis).

Sport & Ontspanning:

In het hoogseizoen wordt er een BBQ avond georganiseerd met o.a. live Kretenzer muziek en dans.

Kamer:

Standaardkamer (1-2 personen) is netjes en verzorgd ingericht en beschikt over airconditioning, een satelliet televisie, babybedje (op aanvraag) en een minibar. Een badkamer met bad/douche, toilet en fohn. De studio beschikt over dezelfde faciliteiten als de standaardkamer, maar is geschikt voor 2-3 personen. 2-kamerappartement (2-4 personen) is als de studio, echter met een aparte 2-persoonsslaapkamer, kleine keuken en 2 balkons.

Verzorging:

U verblijf in Sofia en Mythos Beach is op basis van halfpension.



Locatie


Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


Inclusief
  • Retourvluchten volgens programma
  • Luchthavenbelasting
  • Aantal overnachtingen naar keuze
  • Verzorging naar aanleiding van programma


Exclusief
  • Calamiteitenfonds, eenmalig 2,50,-
  • Evt. reis- en/of annuleringsverzekering
  • Persoonlijke uitgaven en entreegelden
  • Ruimbagage (afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij)
  • Lokale belastingen (bijv. toeristenbelasting)
  • Reserveringskosten, eenmalig 28,-


Overige Informatie
U neemt geheel vrijblijvend een optie op de reis naar uw keuze.
Na ontvangst van uw aanvraag, sturen wij u een overzicht toe, waarin u alle details van de reis, waaronder de vluchtgegevens kunt teruglezen.
Na uw akkoord zullen wij de reis pas definitief voor u vastleggen.
Als u nu een optie neemt betaalt u geen reserveringskosten.

We proberen de beschikbaarheid zoveel mogelijk up-to-date te houden, maar het kan soms voorkomen dat uw gewenste vertrekdatum niet meer beschikbaar is. In dit geval zullen we in overleg met u een passend alternatief zoeken.

Sofia en Mythos Beach 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail





Volg ons op socialmedia

Youtube Facebook Instagram

© Copyright 2008-2024  vakantiestunt.nl
v6.20210203