Aldemar Knossos Royal Afbeelding Aldemar Knossos Royal
Aldemar Knossos Royal *****
Bestemming: Kreta - Chersonissos

Aldemar Knossos Royal

*****

Aldemar Knossos Royal is een echt vakantieparadijs. Het luxe hotel biedt jong en oud alles wat er nodig voor is om een heerlijke vakantie te beleven. Met prachtig uitzicht, centrale ligging, heerlijk eten en drinken, zon en meer! Ervaar het allemaal zelf, u bent welkom in het 5 sterren Aldemar Knossos Royal.

Hotel o.b.v. Halfpension.



Ligging: Aldemar Knossos Royal op Kreta

Aldemar Knossos Royal heeft een ideale ligging, namelijk direct aan het strand en aan de rand van het gezellige centrum van Chersonissos (2 km afstand). Elke dag gaat er eenmaal een gratis busje van en naar het centrum.

Faciliteiten: Aldemar Knossos Royal

Het luxe en goedverzorgde Aldemar Knossos Royal zal jong en oud vermaken. Het hotel beschikt over 346 kamers, een receptie, lobby, restaurants en diverse bars waaronder; Manitari bar, poolbar en Coffee bar. Voor verkoeling kunt u een duik nemen in 1 van de 4 zwembaden. Er zijn 2 buitenzwembaden met zoet water, 2 buitenzwembaden met zout water en 2 kinderbaden (waarvan 1 met zoet water) en glijbaan. Bij het zwembad en op het strand staan de ligbedjes en parasols gratis tot uw beschikking. Is het weer wat koeler, dan kunt u terecht in het verwarmde binnenzwembad. Tevens biedt het hotel u een handdoekenservice (met borg). Overige faciliteiten die u aangeboden worden zijn; een disco, was service, dokterspost, gratis wireless internet, internethoek (tegen betaling), gameroom, tv hoek, diverse winkeltjes, minimarket en kapsalon. Ook wordt er aan de kleine gasten gedacht; elke dag van 10.00 tot 18.00 uur miniclub (4-12 jaar), minidisco, kinderoppas (op aanvraag en tegen betaling), babyfoons, kinderstoelen, speeltuintje en een kinderbibliotheekje. Elke dag krijgen ze een gratis ijsje. Tussen 1 juli en 31 augustus zijn er meer animatie clubs voor kinderen van verschillende leeftijden.

Uw hotelkamer:

De ruime en goedverzorgde kamers van Knossos Royal beschikken over airconditioning, satelliet tv, telefoon, gratis wireless internet, minibar en kluisje. Balkon met zitje. Badkamer met douche/bad, toilet en fohn. In iedere kamer staat er een welkomstpakket klaar met een flesje wijn, een heerlijk verzorgingspakketje van het hotel en slippers.

Sport & Ontspanning:

Sportievelingen kunnen in Aldemar Knossos Royal tennissen op de tennisbanen in het naastgelegen hotel Aldemar Royal Mare, u dient hiervoor wel vooraf te reserveren en verlichting in de avond is tegen betaling. Verder gratis tafeltennis, sportlesjes, groot openlucht schaakbord, waterpolo, beach volleybal, minigolf, fitnessruimte, gameroom en een bridgeroom. Squash en biljart tegen betaling. 7 km van het hotel ligt een 18-holes golfbaan. Duiken en ongemotoriseerde watersporten op het strand tegen betaling. Het animatieteam verzorgt overdag leuke activiteiten en s avonds leuke shows in het openlucht amfitheater. Als gast van Knossos Royal kunt u tegen betaling heerlijke behandelingen ondergaan in het Thalasso Spa Center in het naastgelegen hotel Aldemar Royal Mare. Het hotel regelt het vervoer hier van en naar toe.

Verzorging: Aldemar Knossos Royal

U verblijft in Aldemar Knossos Royal op basis van Halfpension: ontbijt en diner in buffetvorm. Tegen een toeslag kunt u ook All Inclusive boeken; ontbijt (07.00-10.00), laat ontbijt (10.00-11.00), lunch (11.00-17.00), diner (18.30-21.00); allen in buffetvorm. Koffie/thee met koekjes (16.00-17.00), late snacks (22.00-00.00). Let op: gasten worden verzocht zich formeel te kleden in de restaurants. Er is geen verse vruchtensap te verkrijgen. Tegen betaling: roomservice, premium champagne en importdrank van zeer hoge kwaliteit.

Boekingscode: COR



Locatie


Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


Inclusief
  • Retourvluchten volgens programma
  • Luchthavenbelasting
  • Aantal overnachtingen naar keuze
  • Verzorging naar aanleiding van programma


Exclusief
  • Calamiteitenfonds, eenmalig 2,50,-
  • Evt. reis- en/of annuleringsverzekering
  • Persoonlijke uitgaven en entreegelden
  • Ruimbagage (afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij)
  • Lokale belastingen (bijv. toeristenbelasting)
  • Reserveringskosten, eenmalig 28,-


Overige Informatie
U neemt geheel vrijblijvend een optie op de reis naar uw keuze.
Na ontvangst van uw aanvraag, sturen wij u een overzicht toe, waarin u alle details van de reis, waaronder de vluchtgegevens kunt teruglezen.
Na uw akkoord zullen wij de reis pas definitief voor u vastleggen.
Als u nu een optie neemt betaalt u geen reserveringskosten.

We proberen de beschikbaarheid zoveel mogelijk up-to-date te houden, maar het kan soms voorkomen dat uw gewenste vertrekdatum niet meer beschikbaar is. In dit geval zullen we in overleg met u een passend alternatief zoeken.

Aldemar Knossos Royal 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail





Volg ons op socialmedia

Youtube Facebook Instagram

© Copyright 2008-2024  vakantiestunt.nl
v6.20210203