Arminda Hotel en Spa Afbeelding Arminda Hotel en Spa
Arminda Hotel en Spa ****
Bestemming: Kreta - Chersonissos

Arminda Hotel en Spa

****

Arminda is een heerlijk 4-sterren hotel om uw vakantie op Kreta door te brengen. Met haar ligging tussen Chersonissos en Stalis in, met een bushalte voor de deur en het strand op 150 meter biedt dit hotel u vele mogelijkheden!

Hotel o.b.v. All Inclusive



Ligging: Hotel Arminda op Kreta

Arminda ligt op 150 meter van het strand. Chersonissos ligt op 2.5km en is makkelijk te bereiken met het openbaar vervoer. De bushalte treft u voor het hotel.

Faciliteiten: Hotel Arminda

Arminda is een fijn All Inclusive complex met voldoende faciliteiten om u een onbezorgde vakantie te bezorgen. Bij binnenkomst treft u de receptie met lobby en tv hoek. Uw maaltijden worden gepresenteerd in het buffetrestaurant, snacks in de snackbar en voor uw drankjes kunt u naar een van de bars. In de grote tuin liggen 2 zoutwaterbaden met apart kinderbad (zout) omringd door een zonneterras met ligbedjes en parasols. Voor de kleintjes is er een miniclub (4-12 jaar) en een speeltuintje.

Uw hotelkamer:

De kamers van Arminda zijn voorzien van koelkastje, telefoon, satelliet TV, individuele airconditioning, kluisje (tegen betaling), en een balkon of terras. De badkamer beschikt over een bad/douche, toilet en haardroger.

Sport & Ontspanning:

U kunt gratis gebruik maken van: tennis, volleybal, basketbal en tafeltennis. Arminda biedt u tegen betaling: biljart en tafelvoetbal. U kunt heerlijk ontspannen in de wellness van Arminda, jacuzzi, massages, fitness, sauna en hamam tegen betaling.

Verzorging: Hotel Arminda

U verblijft in Hotel Arminda op basis van All Inclusive; Ontbijt (07.30-09.45), lunch (12.00-14.00), snacks (10.00-18.00), koffie/thee met koekjes, diner (18.30-21.30), allen in buffetvorm. Lokale alcoholische en non alcoholische drankjes tussen 10.00-23.00 inbegrepen. Tegen betaling: consumpties op het strand.

Boekingscode: COR



Locatie


Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


Inclusief
  • Retourvluchten volgens programma
  • Luchthavenbelasting
  • Aantal overnachtingen naar keuze
  • Verzorging naar aanleiding van programma


Exclusief
  • Calamiteitenfonds, eenmalig 2,50,-
  • Evt. reis- en/of annuleringsverzekering
  • Persoonlijke uitgaven en entreegelden
  • Ruimbagage (afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij)
  • Lokale belastingen (bijv. toeristenbelasting)
  • Reserveringskosten, eenmalig 28,-


Overige Informatie
U neemt geheel vrijblijvend een optie op de reis naar uw keuze.
Na ontvangst van uw aanvraag, sturen wij u een overzicht toe, waarin u alle details van de reis, waaronder de vluchtgegevens kunt teruglezen.
Na uw akkoord zullen wij de reis pas definitief voor u vastleggen.
Als u nu een optie neemt betaalt u geen reserveringskosten.

We proberen de beschikbaarheid zoveel mogelijk up-to-date te houden, maar het kan soms voorkomen dat uw gewenste vertrekdatum niet meer beschikbaar is. In dit geval zullen we in overleg met u een passend alternatief zoeken.

Arminda Hotel en Spa 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail





Volg ons op socialmedia

Youtube Facebook Instagram

© Copyright 2008-2024  vakantiestunt.nl
v6.20210203